Dodaj do ulubionych

fizycznie mi niedobrze

02.01.12, 11:54
jak mysle ze po przerwie swiatecznej bez prawie-exa mam wrocic do domu i znowu go widywac i zaczac cały mlyn z rozwodem. Czy sa na to jakies lekisad Nie dam rady, chcialabym schowac sie w mysiej dziurze. CZekac czy skladac pozew - on nie chce wracac, wiec pewnie skladac. Nie daje rady
Obserwuj wątek
    • ewela1_1 Re: fizycznie mi niedobrze 02.01.12, 12:34
      Ja znam najlepszy balsam- czas. Do tego momentu możesz się miejscowo znieczulac w postaci uspokajaczy, gdy nie możesz spac np. herbata z melisy, zielona herbata parzona dłużej relaksuje . Jeśli nie jest to depresja to raczej polecam ziołowe metody, do tego magnez z wit. B6, potas,plus ewentualnie dobry psycholog. Najgorsze jest stan zawieszenie, proponuję działanie w celu skrócenia katuszy. Powodzenia.
      -------------
      "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
      • ewela1_1 Re: fizycznie mi niedobrze 02.01.12, 12:39
        Najgorszy jest stan zawieszenia- oczywiscie smile. Ja sobie tak wisiałam ponad 1, 5 roku, wciąż czekałam na cud, życiowy rollercoaster- złóż pozew, będziesz miała przynajmniej to za sobą.
        -------------
        "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
    • mayenna Re: fizycznie mi niedobrze 02.01.12, 12:38
      Spróbuj poszukać pomocy u specjalistów: psycholog, psychiatra.Ten ostatni moze zapisać ci leki, które pomogą w pozbieraniu się.
      Jesli nie masz sił to nic nie musisz robić. Poczekaj, postaraj się pomóc sobie, a rozwód na razie zostaw.
      • maciekqbn Re: fizycznie mi niedobrze 02.01.12, 15:59
        mayenna napisała:

> Spróbuj poszukać pomocy u specjalistów: psycholog, psychiatra.Ten ostatni moze
        > zapisać ci leki, które pomogą w pozbieraniu się.

Z psychotropami to ostrożnie, bo doraźnie pomogą, długofalowo jednak niszczą osobowość.
        Lepiej zacząć od psychologa (psychoterapia).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka