Dodaj do ulubionych

Wisi nade mną widmo

15.03.12, 15:18
utraty pracy(:, szukam, moze macie jakieś rady jak szybko i skutecznie znaleźć nową. Póki co siedzę na portalach i wysyłam cv ale mam wrażenie że to mało. Nie mogę zostać bez pracy i środków do życia. Eh w dupe.
Obserwuj wątek
    • dorata351 Re: Wisi nade mną widmo 15.03.12, 19:09
      Ja szukałam dwa lata temu, na portalach, pytałam znajomych , odwiedziłam nawet kilka biur posrednictwa pracy, czy jak to sie tam nazywa. Znalazłam po trzech miesiacach. Zależy chyba gdzie sie szuka, w moim przypadku to było, duże miasto. Cierpliwosci, na pewno cos znajdziesz. A jesli oczywiscie moge zapytac to w jakim charakterze miałaby być ta praca?
    • rozpieprzonypolatach Re: Wisi nade mną widmo 15.03.12, 20:40
      w jakim miescie szukasz? jak chcesz dawaj na priva, postaram sie cos pomóc
      • inna_nowa_ja Re: Wisi nade mną widmo 16.03.12, 10:22
        W Warszawie, wczoraj wieczorem wysłałam swoją aplikację do kilku firm doradztwa personalnego. W skrócie 14 lat na stanowisku Asystentki w firmach farmaceutycznych, leki od kardiologi po RX. Niestety w moim dziale jest nas troje i 2 osobom zamierzają podziękować. Ja zajmuję się głównie organizowaniem konferencji ale był przetarg, żeby zajęła się tym firma zewnętrzna(:
        Jakbyście coś słyszeli o rekrutacjach wewnętrznych dajcie znać na priva:magda_nr_34@gazeta.pl
        Pasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka