Dodaj do ulubionych

WARSZAWA spotkanie

02.12.12, 18:36
A może nie tylko wirtualnie pogadamy? Może jakies spotkanie zorganizujemy? Wymienimy się pogladami i doświadczeniami. Co prawda jestem tutaj nowa, ale czytam forum od jakiegoś czasu. Też jestem rozwiedziona i chcialabym poznać osoby które są w podobnej sytuacji życiowej.
Obserwuj wątek
    • zegnaj_kotku Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 09:59
      Chyba Warszawa się nie spotyka... Szkoda.
      • blackglass Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 10:07
        A dlaczego Warszawa się nie spotyka?
        • barmanka_prl Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 11:51
          blackglass napisała:

> A dlaczego Warszawa się nie spotyka?

Ale się krygujecie, Boże święty.... ja Wam pomogę: 14 grudnia, piątek, godzina 19.00 w Starbucks koło Rotundy. Każdy uczestnik musi dla rozpoznania trzymać w ręku sobotnie wydanie Gazety Wyborczej i nie siadać przy stolikach, tylko czekać na innych, żeby o 19.15 silną grupą udać się spontanicznie w jakieś inne miejsce, gdzie pije się nie tylko kawę. Mnie nie będzie, ale miłego spotkania i miłej zabawy! smile
          • errormix Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 11:55
            W piątek zdobycie sobotniego wydania gazety może być trudne
            • barmanka_prl Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 11:58
              errormix napisał:

> W piątek zdobycie sobotniego wydania gazety może być trudne

No dobra, ostatecznie może być piątkowe big_grin

• mola1971 Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 14:22
              errormix napisał:
              > W piątek zdobycie sobotniego wydania gazety może być trudne.

Ech, ta męska logika uncertain Każdy czytelnik Gazety w piątek ma w domu wydanie z minionej soboty, więc nie wiem na czym ta trudność ma polegać tongue_out
              • zegnaj_kotku Re: WARSZAWA spotkanie 06.12.12, 09:41
                odpadam - nie jestem czytelnikiem gazety ; )))
          • zabelina Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 13:04
            barmanka_prl napisała:

> Ale się krygujecie, Boże święty.... ja Wam pomogę: 14 grudnia, piątek, godzina
            > 19.00 w Starbucks koło Rotundy. Każdy uczestnik musi dla rozpoznania trzymać w
            > ręku sobotnie wydanie Gazety Wyborczej i nie siadać przy stolikach, tylko czeka
            > ć na innych, żeby o 19.15 silną grupą udać się spontanicznie w jakieś inne miej
            > sce, gdzie pije się nie tylko kawę. Mnie nie będzie, ale miłego spotkania i mił
            > ej zabawy! smile

Jak się nie wybierasz, to dlaczego narzucasz jakieś plany innym? Jeśli będą chcieli to sami się zorganizują pani kierowniczkowink
            • barmanka_prl Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 13:17
              zabelina napisała:

> Jak się nie wybierasz, to dlaczego narzucasz jakieś plany innym? Jeśli będą chc
              > ieli to sami się zorganizują pani kierowniczkowink

Twój wpis do księgi skarg i zażaleń wkrótce zostanie rozpatrzony. Dla ścisłości: to nie jest narzucanie planów: zwyczajnie, kto nie przyjdzie i nie podpisze listy w Starbucks po tego w nocy przyjdzie milicja, a co myślałaś.
              • zabelina Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 13:29
                barmanka_prl napisała:

Funny, funnywink Obśmiałam się jak norka.
            • sonia_30 Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 23:35
              Oj Zabelina.. Wawrzanka chciała być pomocna, a że wyszło jak zwykle... no cóż wink
      • mola1971 Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 14:16
        zegnaj_kotku napisała:
        > Chyba Warszawa się nie spotyka... Szkoda.

Ależ Warszawa się spotyka i to bardzo często smile Tylko na forum tego nie ogłasza wink
        Ogólnoforumowe spotkanie było ostatnio w marcu.
        • nandita_7 Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 15:24
          Aha, czyli zajęcia w podgrupach?
          • mola1971 Re: WARSZAWA spotkanie 05.12.12, 18:35
            Raczej spotkania w grupie starych znajomych i nie nazwałbym tego zajęciami, bo zajęcia to mi się z czymś nudnym kojarzą wink

Można pomyśleć nad zorganizowaniem dużego forumowego spotkanie, ale raczej na wiosnę. Teraz zaraz święta, potem ferie i ludziska wyjechane będą.
            • zegnaj_kotku Re: WARSZAWA spotkanie 06.12.12, 10:00
              no to szkoda, bo do wiosny to ja zamierzam prawie zapomnieć, że się rozwiodłam wink

no nic będę oczekiwać milicji w sobotę smile
              • plum1234 Re: WARSZAWA spotkanie 06.12.12, 11:53
                ja bym sie spotkala wlasnie teraz w mniejszym gronie i w spokojnym miejscu,
                pozdrawiam
                • mola1971 Re: WARSZAWA spotkanie 06.12.12, 13:27
                  Toż przecież nic nie stoi na przeszkodzie byś takie spotkanie zorganizowała smile
                  Wystarczy podać termin i miejsce oraz zarezerwować stolik. Kto będzie miał czas i ochotę to się odezwie i przyjdzie.
                • barmanka_prl Re: WARSZAWA spotkanie 06.12.12, 14:01
                  plum1234 napisała:

> ja bym sie spotkala wlasnie teraz w mniejszym gronie i w spokojnym miejscu,
                  > pozdrawiam

Jest Was co najmniej kilka nowych, które co rusz pytają o spotkania warszawskie. Możecie przecież same stworzyć "pod grupę". Z tego, co mi wiadomo starzy bywalcy forum znają się i spotykają i wielu te spotkania dużo dały. Jak wynika z tego, co Mola pisze - nie jest to hermetyczne grono, ale jednak w najbliższym czasie spotkania nie przewiduje. Żegnaj kotku - w Starbucks na stojaku znajdziesz różne gazety, zawsze możesz sobie wziąć wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka