Dodaj do ulubionych

Chciałabym się pożegnać

07.03.14, 17:11
Wzięłam przykład z wpisu Kruka (w sensie formy), ponieważ też mam poczucie, że chciałabym się z Wami pożegnać, a nie tak po prostu zniknąć.
Trochę się u mnie wydarzyło - na szczęście dobrego! - w ostatnich tygodniach. Podjęłam kilka ważnych decyzji dotyczących tego, co chciałabym w przyszłości robić (w sensie zawodowym) i czeka mnie ponad rok bardzo ciężkiej nauki. Dokładnie wszystko zaplanowaliśmy, tj. tak żeby nasze życie rodzinne jak najmniej ucierpiało, i myślę, że się uda.
Dodam, że jest już po sprawie, a synek będzie nosić nazwisko taty.
Jeżeli chodzi o mnie i mojego faceta, to też się trochę wydarzyło, co sprowadza się do tego, że się przede mną otworzył. Ile to dla nas znaczy, trudno mi wyrazić, dlatego też piszę tylko tyle.
Przy okazji też chciałabym zapewnić, że nie szukałam ani nie szukam problemów i przykro mi, że na niektórych zrobiłam wrażenie, że chcę być w centrum uwagi.

Dziękuję wszystkim życzliwym za życzliwość, a tym nie-życzliwym także dziękuję za ich uwagi, często też były dla mnie bardzo ważne.

Pozdrawiam Was serdecznie!
A.
Obserwuj wątek
    • mia17 Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 17:20
      powodzenia w życiu smile trzymaj się!
      • anderikka Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 18:19
        Dziękuję, Mia, i wzajemnie! smile
    • chalsia Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 17:53
      cieszę się, że się Wam poukładało i trzymam kciuki
      • anderikka Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 18:20
        Chalsia, dzięki!
        PS. Zawsze podobał mi się u Ciebie ten tekst o gadach smile
    • mayenna Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 18:47
      Andi, najlepszegosmile
      • maria1110 Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 19:21
        Anderikka dzięki za miłe słowa. Serdecznie pozdrawiam smile Powodzenia smile
    • yoma Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 20:57
      Trzymajcie się smile
    • lampka_witoszowska Re: Chciałabym się pożegnać 07.03.14, 21:19
      powodzenia, z całego serca smile
    • tricolour Życzę pomyślności... 08.03.14, 11:03
      ... choć dziwi mnie stwierdzenie "mam poczucie, że chciałabym się z Wami pożegnać, a nie tak po prostu zniknąć".

Bo wychodzi, że to POCZUCIE pojawiło się nagle między wątkiem z szóstego o kuzynce, a siódmego gdy zaczęłaś się żegnać z powodu ważnych decyzji w ostatnich tygodniach.

Kupy się to nie trzyma więc życzę pomyślności.
      • anderikka Re: Życzę pomyślności... 08.03.14, 15:21
        Dziękuję, i życzę Wam również wszystkiego dobrego!

PS. Tricolour: "poczucie" pojawiło się wcześniej, a decyzje to nie bezpośredni powód, są tylko w tle - i najważniejsze, że dla mnie wszystko kupy się trzyma.
        Ten Twój komentarz... Ty jesteś po prostu niezrównany. Każdy Twój wpis to jak kolejny odcinek Monty Pythona. Szkoda, że psujesz tym czymś (nie chce mi się szukać wśród nieładnych słów) sens swoich wypowiedzi. Wiesz, jak się cieszę, że nie będę Cię już czytać? smile
        A może przejdź się gdzieś trochę, może spacer po Ostrowie Tumskim dobrze Ci zrobi? wink Tam atmosfera sprzyja s/pokojowi.
        Ale za życzenia, o ile były szczere, dziękuję.
        • chalsia Re: Życzę pomyślności... 08.03.14, 16:23
          > Ale za życzenia, o ile były szczere, dziękuję.

na ile znam Tri, to jestem przekonana, że były szczere
          on jest wielce specyficzny
          big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka