21.10.14, 16:28
Cześć wszystkim,
Proszę o pomoc/ poradę, żona złożyła pozew rozwodowy, ale nie otrzymałem go jeszcze. Żona ogranicza mi swobodę kontaktu naszej córki ze mną i moimi rodzicami. Nie mogę ruszyć z domu sam z córką. Czy przed otrzymaniem pozwu, warto by było abyśmy my złożyli wniosek o ustanowienie kontaktów ze mną i z dziadkami? Czy to pomogłoby mi w trakcie sprawy rozwodowej, że wina leży tylko po jej stronie. Z góry dziękuje ze pomoc.
Obserwuj wątek
    • michalkser Re: Rozwód 29.10.15, 09:46
      Ja miałem ten sam problem. Można taki wniosek złożyć przed doręczeniem pozwu. Ustal tylko sąd wydział i sygnaturę. Jakby co to pisz, dam namiar na mojego prawnika.
    • w.aldi Re: Rozwód 03.11.15, 12:31
      Dziękuję za umożliwienie widzenia się z synem i przytarcie zonie nosa. Co do alimentów ocena na 4+. Więc jak ktoś jest w ogóle realnie zainteresowany, to polecam prawnika jakiego wynająłem ? mec. Domańskiego.
      MP. 501-725-641,
      Waldi
    • emirates77 Re: Rozwód 26.11.15, 18:41
      poczytaj sobie o tym na blogu tego adwokata sprawy-rozwodowe.info/
    • prawnik_rodzinny Re: Rozwód 01.07.16, 11:31
      Doświadczona prawniczka z wieloletnim stażem w renomowanej kancelarii adwokackiej i praktyką w organizacji pozarządowej, specjalizująca się w prawie rodzinnym, mająca indywidualne podejście do każdej sprawy, mająca na uwadze nie tylko interes strony, ale przede wszystkim dobro dziecka kompetentnie doradzi w sprawie rozwodu i alimentów, poprowadzi postępowanie sądowe i udzieli kompleksowego wsparcia, również emocjonalnego za symboliczne wynagrodzenie. Tel: 693-636-92

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka