Na poczatkumwitam moj fan club: zmeczona, blue anię , yomkę i pare innych milusińskich
Teraz post z drugiej strony medalu. Jestem ponad 3 lata po rozstaniu, alimenty na rzecz syna zostały ustalone dwa lata temu w wysokosci 1000 zł. W trakcie otrzymywania aliemntow uzgodniliśmy, ze bedziemy zajmować sie synem naprzemiennie. Opieka naprzemienna trwała ponad rok. W tej chwili dziecko jest ze mna, powodów nie bede wyjaśniać bo nie tego dotyczy post. W trakcie opieki naprzemiennej ex płacił mi alimenty, gdyz to ja byłam odpowiedzialna za dokonywanie opłat za szkole, zajecia dodatkowe, zakupy wyprawki, ubrań. Czy po zakończeniu opieki naprzemiennej mam szanse na podwyzke alimentow? Pan zarabia duzo, około 12-14 tys netto na działaności. Ma na własność dom i wynajmuje kilka własnych mieszkań, ma gosposie i ogrodnika. Na rozprawie na pewno bedzie zatajał zarobki - ma działalność gospodarcza. Prosze o rady jak udowodnic wysokosc zarobkow i do jakiej kwoty pisac pozew o,podwyższenie alimentow. Syn ma 11 lat.