23.09.17, 13:47
Jestem w trakcie rozwodu i przyznaje, ze troche brakuje mi znajomych w podobnej sytuacji zyciowej. Moi znajomi tworza szczesliwe rodziny z dziecmi. Ciesze sie ich szczesciem oczywiscie i spotykam z nimi, ale po prostu sa w innym miejscu w zyciu niz ja i maja mniej czasu. Brakuje mi kogos z kim moglabym wyjsc na impreze/event. Mieszkam w stolicy, wiec mozliwosci mnostwo, mozna fajnie spedzic czas. Ktos mial podobny problem?
Obserwuj wątek
    • lamaik Re: znajomi 23.09.17, 13:56
      Witaj.
      Zobacz strefasingla.pl/ . Najwięcej jakby dzieje się w Poznaniu ale u Was w Warszawie też smile
      Idea strefy Singla jest bardzo fajna .
      Powodzenia
      • nowy_start Re: znajomi 23.09.17, 14:00
        Na pierwszy rzut oka wyglada to jak portal randkowy smile A ja bym chciala znajomych, kumpli, kumpele... Ale dzieki za linka, poczytam i moze to wlasnie to czego szukam smile
        • lamaik Re: znajomi 23.09.17, 16:22
          Nie jest to portal randkowy a za nazwanie Strefy Singla takowym kilka Pan będzie gotowych przegryźć Tobie gardło.
          U mnie minęła tydzień temu rocznica jak tam trafiłem, wtedy wydawało mi się jakbym Pana Boga chwycił za nogi . Była to jedyna okazja aby raz czy dwa razy w miesiącu potańczyć .smilePotem znalazłem inne możliwości ale czasami zaglądam tam . Dzisiaj min wlecę zobaczyć w realu paru nowych ludzi z którymi piszemy na forum.
          Wejdź w zakładkę Wydarzenia i wybierz coś dla siebie lub zorganizuj coś co Tobie będzie odpowiadało bo taka jest idea strefy ...smile Z pozdrowieniami
          • nowy_start Re: znajomi 24.09.17, 16:10
            Dzieki lamaik! Patrzylam na wydarzenia. Ja wlasnie tez wyszlabym potanczyc, ale nic takiego niestety w moim miescie nie widze. No nic, bede sledzic co sie bedzie pojawiac smile
            • lamaik Re: znajomi 26.09.17, 10:51
              Postaram się Tobie pomóc i założę tam na forum SS wątek gdzie min w Warszawie mogą potańczyć ciut starsi bo zakładam, że jesteś nieco starsza niż zazwyczaj bywający na dyskotekach smileBo to nie jest chyba prawdą, że pośród młodszych czujemy się młodsi a wręcz przeciwnie ...wśród starszych , wśród rówieśników czujemy się mniej starzy...
              smile
              Z pozdrowieniami

• nowy_start Re: znajomi 26.09.17, 22:23
                jestem po 30stce, do klubów mnie jeszcze wpuszczają smile
    • potwor_z_piccadilly Re: znajomi 30.09.17, 19:01
      Muszę Cię zmartwić.
      W kwestii znajomych, jako rozwódka, masz do wyboru trzy opcje.
      1 - Cwaniacy, co to pukną Cię i znikną, bywa, że z Twoją portmonetką.
      2 - Odzysk, czyli tacy www.youtube.com/watch?v=SnL5Wc0v4eE
      3 - Możliwe, że kogoś godnego trafisz, ale to już nie wybór, to kwestia szczęścia.
      • izabella877 Re: znajomi 11.10.17, 14:17

Ja z Warszawy nie jestem, ale tez miałam kiedyś taki problem mieszkając w dużym mieście. Ludzi można wszędzie poznawać - trzeba się otworzyć na ludzi, zapisac na jakieś dodatkowe zajęcia itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka