marta.sama 14.04.05, 23:09 " - Kochanie, jak sie pobierzemy, to bedziemy miec trojke dzieci - Skad wiesz???!!! - Bo tymczasowo sa u mojej mamy..." ;-DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: mam plan... 15.04.05, 00:29 Cześć !! Jest kilka możliwych reakcji: - natychmiastowa ucieczka, - oczy wielkie jak 5 złotych (później też cichcem w nogi), - mina mniej więcej taka , - mina obojętna i "...jakoś sobie poradzimy", - radość i "...to kiedy zobaczę te Twoje aniołki". Odpowiedz Link
bezecnymen Re: mam plan... 15.04.05, 06:54 oraz: mylisz sie skarbie będziemy miec szosteczkę z moimi DDDDdd Odpowiedz Link
marta.sama Re: mam plan... 15.04.05, 20:08 ach bezecny... zniszczyles moj misterny plan moze za malo dopracowany byl... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: mam plan... 15.04.05, 06:57 śpimy śnimy ślinimy śledzimy świntuszymy PP Odpowiedz Link
jarkoni Re: mam plan... 15.04.05, 21:10 marta.sama to zupełnie jak z pytaniem żony do męża : Kochanie, czy po mojej śmierci ożenisz się powtórnie?...Hmmmm moze...I co, oddasz jej moje rzeczy, biżuterię, te eksluzywne ubrania???? Hmmm Kochanie biżuterię może, ale ubrania nie, ona jest znacznie szczuplejsza od Ciebie....... Odpowiedz Link
marta.sama Re: mam plan... 15.04.05, 23:02 Jarkoni, jestes zgryzliwy Akurat moja "next" jest ode mnie 15 cm wyzsza, 20 kg ciezsza, starsza, glupsza, ma krzywe nogi i ... ... i zaraz mnie razem z Bezecnym wywalicie z forum, za krytykowanie gustu meskiego ;-DDDDDDDDD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: mam plan... 15.04.05, 23:26 nic z tego....a tamta ma pewnie te bron kobiecą... Odpowiedz Link
marta.sama Re: mam plan... 15.04.05, 23:33 bezecnymen napisał: > nic z tego....a tamta ma pewnie te bron kobiecą... Ja tu sobie usiluje zartowac, a Ty zmierzasz do powaznych tematow Nieee ma, tylko jest luzna jak majtki w kroku, bo swoje dziecko zostawila - mozna na weekend wyskoczyc. Albo moze moja bron kobieca w nadmiarze mojego ex zmeczyla .... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: mam plan... 15.04.05, 23:37 no tak zamęczyła chlopa...ino cień oręża został w szatni Odpowiedz Link
india8 Re: mam plan... 15.04.05, 23:37 oj coś mi się zdaje, że broń kobieca Marty ma duuuuużą siłę rażenia więc nie w tym sęk może sęk tkwi w mózgu tamtej? zostawić dzieciaka? kobieta? no comments Odpowiedz Link