scrivo 25.05.05, 23:43 czy drogie panie domyślają się? czemu dyskusja tylko w gronie kobiecym? powód jest oczywisty. wystarczy zajrzeć do programu telewizyjnego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_pl Re: dlaczego dzis wieczorem nie ma panów na forum 25.05.05, 23:45 a co jest w TV? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Liverpool, czy Milan? 26.05.05, 08:03 Jurek obronił karnego i Liverpool wygrał Odpowiedz Link
anja_pl Re: Liverpool, czy Milan? 26.05.05, 08:23 a o co to był mecz? finał czegoś? i wspaniale, że Jerzy Dudek obronił Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Liverpool, czy Milan? 26.05.05, 08:29 ech, Anja ! Cudowna jest Twoja ignorancja w tak pasjonującym temacie jak piłka nożna Ileż Ty tracisz !!! Wczoraj był finał Ligi Mistrzow; Angielski FC Liverpool wygrał z włoskim AC Milan i został najlepszą drużuną klubową Europy. Dudek ktory jest bramkarzem Liverpoolu jest dopiero trzecim Polakiem który zdobył to trofeum (poprzedni Polacy byli w druzynach które wygrywały w latach 1985 i 1987). Odpowiedz Link
akacjax Re: Liverpool, 26.05.05, 08:43 Słyszałam jak w nocy fani w czerwonych koszulach darli się radośnie-wiedziałam, że to Liv.. Gdy była pierwsza połowa wracałam z pracy i słyszałam komentarze facetów. Ciekawe, czy im mina zrzedła na koniec? I mieli taki pomysł-od drugiej połowy dać polskiego sędziego-jako ostatnią nadzieję czyżby Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Liverpool, 26.05.05, 08:54 no, ja ich rozumiem, po pierwszej połowie trudno było stawiać na Liverpool... w 50-letniej historii tego pucharu po raz pierwszy wygrała drużyna która przegrywała 3 bramkami ! vivat Dudek Odpowiedz Link
jarkoni Re: Liverpool, 27.05.05, 04:48 Noooo Dudek (Upupa epops) był boski, ten taniec w bramce...A potem jak się na niego rzucili i obmacywali ))) Ale mecz był super... Odpowiedz Link
anja_pl Re: Liverpool, czy Milan? 27.05.05, 00:14 vertigo5 napisał: > ech, Anja ! Cudowna jest Twoja ignorancja w tak pasjonującym temacie jak piłka > nożna Ileż Ty tracisz !!! > Wczoraj był finał Ligi Mistrzow; Angielski FC Liverpool wygrał z włoskim AC > Milan i został najlepszą drużuną klubową Europy. Dudek ktory jest bramkarzem > Liverpoolu jest dopiero trzecim Polakiem który zdobył to trofeum (poprzedni > Polacy byli w druzynach które wygrywały w latach 1985 i 1987). > > dzieki vertigo, Ty chyba jesteś olbrzymim pasjonatem piłki nożnej pamietac kiedy ostani Polak wygrał to trofeum zadziwiłeś mnie DD Odpowiedz Link
jarkoni Re: Liverpool, czy Milan? 27.05.05, 04:54 anja jesli kojarzę to 85 Boniek i Juventus a 87 Młynarczyk i FC Porto...Ewentualnie vertigo mnie poprawi..Ale takie rzeczy się po prostu wie Odpowiedz Link
julka1800 Re: Liverpool, czy Milan? 27.05.05, 10:49 jarkoni napisał: > anja jesli kojarzę to 85 Boniek i Juventus a 87 Młynarczyk i FC > Porto...Ewentualnie vertigo mnie poprawi..Ale takie rzeczy się po prostu wie:- ) ... historia związku Ksiecia Karola z Lady Di, ile /i w jakiej kolejności/ chłopaków dziewczyn miala J Lopez ... ale takie rzeczy sie po prostu wie)))) toż to klasyka Odpowiedz Link
anja_pl Re: Liverpool, czy Milan? 27.05.05, 23:00 nie zadawaj julka takich trudnych pytań a i jarkoni zabłysnął wiedzą, ale tu leżę całkowicie, jak tak to i ja spytam: najlepszy fiński zespół rockowy? to też się przecież wie Odpowiedz Link
jarkoni Re: Najlepszy fiński? 28.05.05, 05:09 hihihihihihihi, a może Fin Lizzy....A może po prostu najłatwiejsze: NOKIA Odpowiedz Link
ulala.v Re: Liverpool, czy Milan? 29.05.05, 21:24 ....a chodzi o zespół obecnie na topie?...pewnie HIM ewentualnie apocaliptyca (czy jak to tam się pisze), może jeszcze children of bodom albo nightwish, być może 69 eyes lub to die for...chociaż to już troszkę pod ziemię wchodzi bo the rasmus ani stratovarius nie zaliczam do zespołów muzycznych aczkolwiek fińskie są Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Liverpool, czy Milan? 28.05.05, 08:42 Oj jestem wielkim pasjonatem Jakiś czas temu założyłem się z kolegą o to w której minucie padła druga bramka dla Francji w meczu Polska - Francja w roku 1982 ja wygrałem )) Odpowiedz Link
jarkoni Re: Liverpool, czy Milan? 28.05.05, 11:43 a ja swego czasu kto strzelał karnego w meczu Polska-Szwecja w MŚ 1974, którego zresztą Tomaszewski obronił....Może nie jesteśmy do końca normalni? Odpowiedz Link
plathess Re: Liverpool, czy Milan? 29.05.05, 20:00 A przedtem wpuścił bolek cienki 4 GOLE!!! tak, 4!!! bo niezaliczono jednego rzekomo z powodu spalonego. Tylko że spalonego nie było, ale nic. Poza tym po drodze popełnił jeszcze dwa takie błędy (wybił piłke przed siebie, wprost pod nogi atakującego!), że powinni dac mu solidnego kopa z Liver!!! Jest jak Oliwa, który najpierw wyleciał z pierwszego składu, potem trafił do II ligii macierzystego klubu, potem wylądował w polskiej nędzy - to dopiero awans. Z Kanady do Polski Tylko wyć ze śmiechu! Odpowiedz Link
iwona304 Re: Liverpool, czy Milan? 02.06.05, 10:34 Nie znasz sie plathess na piłce nożnej. Zreszta nie tylko na tym, chłopie. Siedź juz lepiej przy tych rozwodach i kasie, bo od piłki ci wara, ślepcze. Wiem, jak wygląda offsajd, ale ty nie. Odpowiedz Link
tricolour Przepraszam... 26.05.05, 09:36 ... ale o co chodzi? Czy coś przegapiłem i straciłem? Coś ważnego dla mnie? Odpowiedz Link