e.mes 04.07.05, 12:41 Na dziesięć kobiet przypada jeden pedał, dwóch narkomanów, trzech rozwodników, czterech alkoholików i tylko jeden normalny facet, a na dodatek on jest żonaty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen Naprawdę? 04.07.05, 12:43 jeśli przyjąć, że rozwodnik nie jest normalny.... no ale biorąc pod uwagę, że inne opcje są znacznie gorsze to moje szanse rosną DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Naprawdę? 04.07.05, 12:51 ja bym był ostrozny bo nie wiadomo jakie jest te 10 statystycznych kobiet... pewnie, ze 3 rozwodniczki, dwie histeryczki, dwie nimfomanki, dwie miłośniczki tłustej diety i jedna normalna, czyli mężątka... Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Naprawdę? 04.07.05, 12:58 no tak... to byłoby wyzwanie, ale ponoc do odważnych świat nalezy... świat i kobiety... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Naprawdę? 04.07.05, 13:01 dooważnych świat pewnie by i należał..ale kobiety??? one chyba nie z tej ziemi Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Naprawdę? 04.07.05, 12:54 więcej optymizmu vertigo ja swoją rację pecha przy dobieraniu partnerki już zjadłem teraz pora na udane drugie danie...a może deserek?? Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Naprawdę? 04.07.05, 13:01 skoro takie masz doświadczenia poważne to napisz może poradnik czego unikać przy poszukiwaniu partnera... a spadnie na Ciebie potem sława, będą liczne spotkania autorskie no i ... wielbicielki nie gardzące seksem o poranku ze znanym literatem bezecnym DD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Naprawdę? 04.07.05, 13:02 chętnie bardzo owszem tyle że moje ubogie niestety doświadczenie mówi, że recepty na dobry wybór nie ma (((((( Odpowiedz Link
jarkoni Re: Naprawdę? 04.07.05, 13:21 ale jednak szanse istnieją, poczytajcie moj ostatni tekst w wątku "jestem słaby" Odpowiedz Link
jarkoni Re: Naprawde˛? 04.07.05, 13:48 nie wiem, ale są już ze sobą ładnych parę lat i wyglądają na bardzo happy... Odpowiedz Link
phokara Re: Naprawde˛? 04.07.05, 13:52 Extra. Ja tez bylam ladnych pare lat i bylismy modelowym wzorem bardzo happy pary. Wiec zgadzam sie z Bezecnym, ze regul raczej nie ma. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Naprawde˛? 04.07.05, 14:32 pora umierać...kobieta się ze mna zgadza!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jarkoni Re: Naprawde˛? 04.07.05, 18:53 Lady P. przypominam,że ten kumpel jest po rozwodzie, a taki happy to z nową żoną...Już nieźle długo... Odpowiedz Link
phokara Re: Naprawde?? 04.07.05, 19:58 hrabio J. przypominam, ze moj maz tez juz byl po rozwodzie. A ty Bezecny nie umieraj, bo sie z Toba kobieta zgadza tylko wymysl jakis szowinistyczny watek to pozostane w kontrze. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Naprawde?? 04.07.05, 20:17 kiedy dziś mi się nie chce kłócić jakoś no chyba żeby zacna prowokacja jakowaś Odpowiedz Link