mindsailor Re: VERTIGO!!! 07.07.05, 11:10 pierwsze skojarzenie po zobaczeniu auta z napisem na szybie Vertigo, to nie z U2, tylko własnie z kolegą)) a korki były, oj były( za to wrażenia po koncercie powalająceD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 07:37 Mój nick nie ma z zespołem U2 nic wspólnego ! To wyraz mojej fascynacji powieścią Paula Austera "Mr Vertigo" Pozdrawiam Odpowiedz Link
vertigo5 Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 07:58 aaaaaaa, to juz wszystko jasne )) Polecam lekturę Austera w wolnych chwilach których pewnie i tak nie masz Odpowiedz Link
mindsailor Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 08:00 a z jakiego gatunku to lektura? wolne chwile? jeszcze jakieś się znajdą, nie jest tak źle) Odpowiedz Link
vertigo5 Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 08:03 To są po prostu powieści z dobrą fabułą, czasem takie trochę "psychologiczne". Świetnie się je czyta. Polecam najbardziej oprocz "Mr Vertigo" zwłaszcza "Księżycowy pałac" i "Muzykę przypadku" )) Odpowiedz Link
mindsailor Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 08:16 psychologiczne powiastki, powiada Pan? przede mną lektura mendozy (jkuz rozpoczęta), ale jak skończę zainteresuję się bliżej panem vertigo) Odpowiedz Link
banetka Re: VERTIGO!!! 08.07.05, 23:13 z najwieksza przyjemnoscia sie wezme za tego typu lektury jak tylko je znajde w ksiegarni )) Odpowiedz Link