08.12.05, 16:02
ludziska, zagladam tu, bo przypomnial mi o Was list od jednego z
forrmuowiczow. a tu co cichutko, smutno... co sie z Wami dzieje? ze bezecny
ostatnio zajety to wiem, ale reszta? ta pogoda czy co? a tu swieta zapasem!
cudowne swieta! a potem na narty, az sie nie moge doczekac. dzis zeby
wyladowac energie polecialam do banku zrobic mala awanturke. wprawdzie im sie
nalezalo smile czekam teraz na snieg, coby przy odsniezaniu kondycje poprawic i
fidure big_grin

serdeczne pozdrowienia dla wszystkich kiss
Obserwuj wątek
    • scrivo Re: hello 08.12.05, 19:40
      Goti,jak milo cie widzieć,chyba telepatia jak zadziałała bo i ja zajrzałam tu dzis po tygodniach urlopu od forum. Rzeczywiście,smutnawo i pusto nieco ale jesli to takie powody jak Bezecnego to i niech tak będzie dalej, amen.
      Wszystkich niepocieszonych zaś Świętami pierwszymi w samotności spiesze zapewnic, że jak wszystkie smutki tego świata i ten przeminie. NAstępne będą lepsze i na pewno nie oblane juz potokiem łzawym.
      Życie niesie ze sobą tyle niespodzianek, za każdym rogiem, wystarczy tylko podnieść głowę i smiało spojrzeć przed siebie, na ludzi, i pomysleć że nie my jedni doświadczami chwilowego cierpienia. Takich smutasów wkoło mnóstwo a stan ten nie jest permanentny przecież.
      Wszystkich bliższych i dalszych, nowych i starych forumowiczów serdecznie ściskam. Niech Wam się dobrze dzieje.
      Scrivo ( nareszcie spokojna i szczęśliwasmile)))))))))
      • akacjax Re: hello 08.12.05, 19:50
        Forum przycichło ponieważ sądy wyznaczają odległe terminy kolejnych spraw...smile a przecież kilka osób, tu na forum przeżyło stres związany z pierwszą sprawą.
        Ci, którzy już po rozwodzie zapewne próbuja w życu..co dalej...

A ja ciągle myślę, że kawałek dnia wycięli razem ze słońcem i doba nie ma już swoich 24 godzin, albo godziny się skurczyły.., albo minuty? , albo sekuda trwa znacznie krócej. wink
        Pozdrawiam wszystkich.
        • gotyma Re: hello 09.12.05, 08:54
          wiem, ze ciezkie jest zycie... wiem, ze nie jest latwe...
          ale szczescie sklada sie z malutkich radosci.
          a u nas dzis snieg za oknem i lekki mrozek, i super bo lepsze to niz breja.
          a ja juz siedze w pracy i pije pyszna aromatyczna kawe.
          a wieczorem przyjezdzaja goscie i bedziemy sobie zajadac barszczyk z
          krokiecikami.
          .... a zapomniala bym. wczoraj bylam na spektaklu. ludziska! polecam wszystkim
          smutaskom, a w szczegolnosci kobietkom. dzis mowie szeptem, bo wczoraj zdarlam
          gardlo smianiem sie, gwizdaniem i wrzeszczeniem, az mnie miesnie brzucha bola.
          najlepiej jak wam podam link, sami popatrzcie www.goloiwesolo.art.pl/pl
          aktorzy dali z siebie wszystko i zdjeli prawie wszystko, a publika szalala!
          tylko nie zabierajcei ze soba dzieci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka