zwierciadlo0 18.12.05, 19:32 ...piekny widok za oknem, cicho, spokojnie, bialo, romantycznie rzeklabym, tylko w duszy cos piska i nie moze sie uspokoic. PS. Kupilam piekna anielice, usmiech asie do mnie...poprawila mi troszke humor Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertigo5 Re: Na całej połaci śnieg... 18.12.05, 20:46 o tak, anioły poprawiają nastrój rok temu (fatalny to był okres dla mnie) byłem u znajomej ze studiów na "ogólnozyciowych" pogaduchach. Jak wychodziłem to podarowała mi malutniego aniołka na sznureczku (takiego na 1 cm wysokości). Powiedziała przy tym, że miała go szereg lat i nie zamierzała nigdy się z nim rozstawać. Jednak dała go mnie na rozproszenie mroku i rzeczywiście było ( i jest!) mi miło na duszy gdy na niego spoglądałem Buzia do góry Zwierciadełko ! Odpowiedz Link
shimmya Re: Na całej połaci śnieg... 19.12.05, 00:32 W takim czasie cudownie mi się słucha piosenki "Biel" Anny Marii Jopek...mmmm... Odpowiedz Link
zwierciadlo0 Re: Na całej połaci śnieg... 19.12.05, 15:30 I "W zimowe dni" i "Letter from home" i ...cala AMJ koi. Odpowiedz Link
shimmya Re: Na całej połaci śnieg... 19.12.05, 15:53 Mnie jednak zdecydowanie powala "Biel" w tych zimowych okolicznościach... Zwłaszcza w połączeniu z haiku, na podstawie którego powstał tekst piosenki: "Jeżeli ten, na kogo czekam Przyjdzie teraz- co zrobię? Dziś rano ogród w śniegu Tak ładny bez śladu kroków." Odpowiedz Link