Dodaj do ulubionych

Nie karmic trolla

21.04.06, 23:12
Postuluje, by nie angazowac sie emocjonalnie w rozgrywki z mangolda i nie
odpowiadac na jej zlote mysli dotyczace syndromu bycia doroslym dzieckiem z
rozbitej rodziny. Nadal twierdze, ze mangolda w rzeczywistosci nie istnieje,
a jest jedynie prowokacja, ale mimo wszystko...
I mam cicha nadzieje, ze jak padlinozerca odnajdzie ten watek i daj Bog sie z
jedyna w swoim rodzaju refleksja wpisze ponizej, bo jej posty prawde mowiac
bawia mnie niezmiernie i mi absolutnie ona nie przeszkadza.
Ech...
Obserwuj wątek
    • azw2 Re: Nie karmic trolla 21.04.06, 23:45
      każde przyzwoite forum musi przejść etap strollowienia więc i to tez smile
      • konstatacja Mangolda, zaloz forum! 22.04.06, 04:41
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25314&w=40650584
        Mangolda przewrotnie nie odpowiedziala na posta, mimo tego, ze bezblednie go
        zlokalizowala, mam nadzieje wiedzac od razu, ze odnosi sie do niej (jest opcja,
        ze jest to najwierniejszy czytacz tego forum). Jednak postanowila nie uderzac
        tutaj, ale zrobila ewidentnie maly research i zaznajomila sie z forum Doroslych
        Dzieci Alkoholikow, ktore ja zalozylam. Podstepnie udala sie tam i po cichu
        zaczela trollowac: ostrzeglam uczeszczaczy tamtejszego miejsca przed nia,
        niemniej w przydlugim poscie napisalam cos, co mozna uznac za moje wyznanie
        wiary i polityke postepowania z nia.
        Jesli ktos jest ciekawy, moze kliknac w odsylacz.

A do Mangoldy! Droga Mangoldo! O ile jeszcze mnie nie umiescilas na liscie
        przyjaciol, by moc bacznie obserwowac, moze chcialabys to jednak przemyslec:
        bowiem ja postuluje, bys sama zalozyla forum i umieszczala na nim swoje zlote
        mysli, bowiem kto, jak kto, ale ja na pewno bede chciala je sobie poczytac!

Usmiechnieta, kiedy pisze te slowa...

Konstatatcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka