anja_pl 13.03.07, 11:00 watki przyklejac może tylko właściciel forum, a jarkoni obiecał mi osobiście, że takowe poprzykleja, dlatego proszę o podrzucanie linków do wątków, które wg Was powinny zostac przyklejone... a my samotrzeć to przedyskutujemy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akacjax Re: przyklejone wątki 13.03.07, 11:28 Wątek przyklejony może być zalążkiem w który wpiszemy sukcesywnie informacje lub linki starych cennych wątków. Myślę, że warto zastanowić się nad trzema tematami: strona prawna rozwodu, warunki, przebieg; alimenty; podział majątku. Odpowiedz Link
beata407 Re: przyklejone wątki 13.03.07, 15:17 osobiście proponuję jeszcze wątek Biedronki z apelem Odpowiedz Link
akacjax Re: przyklejone wątki 13.03.07, 16:39 zaznaczasz wątek, a na dole masz taki przycisk-przyklej Metoda prób i doświadczeń jest najlepsza Odpowiedz Link
jarkoni Re: przyklejone wątki 13.03.07, 23:30 pogrupujmy te linki, nazwijmy wątki i do dzieła. Inaczej deja vu kompletne, pytania podstawowe o sprawy oczywiste, wałkowane po stokroć.. A z forum dyskusyjno-wspierającego robi się prawne doradztwo, albo zwyczajna informacja jak na dworcu PKP, typu "jak długo będzie trwała moja pierwsza rozprawa".. Nie mówię, że to nie jest ważne pytanie, sam chciałem to wiedzieć przed, i nie tylko ja. Ale oczywiste odpowiedzi na nietrudne pytania padały wielokrotnie.. I gubi się to najważniejsze "...i co dalej" Czas na usystematyzowanie. TOWARZYSZE,POMOŻECIE ??? ) Odpowiedz Link
majkel01 Re: przyklejone wątki 13.03.07, 23:37 co do najczesciej zadawanych pytan to mozna by przyjac rozwiazanie znane np z forum o komputerach gdzie jest watek FAQ do ktorego link podany jest w naglowku forum. Do watku FAQ mozna dodawac odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania wskazujac np o co chodzi i podajac linki do watkow gdzie uzyskac odpwiedz na oytanie. W watku tym nie prowadzis ie dyskusji a proby polemiki sa eliminowane bo nie w watku FAQ jest na to miejsce. Fajnie bylo by zrobic cos podobnego co uporzadkowalo by chyba forum i nie bylo ciagle tych samych pytan i tych samych odpowiedzi. To taka moja prozpozycja. Odpowiedz Link
jarkoni Re: przyklejone wątki 13.03.07, 23:41 Majkel, to pomóż konkretnie, i mów jak do blondynki/blondyna Bo własnie prośbę Biedroneczki jakoś przykleiłem i nie wiem co z tego wyszło... Odpowiedz Link
panda_zielona Re: przyklejone wątki 15.03.07, 01:29 Dobrze wyszlo Było na początku i się zmyło (wątek "Prośba") Odpowiedz Link
akacjax Re: przyklejone wątki 15.03.07, 16:14 Tzreba w wolne miejsce wkleić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24087&w=59053387-to wątek z apelem Biedroneczki Odpowiedz Link
jarkoni Re: przyklejone wątki 15.03.07, 18:27 Wkleję sam apel Biedroneczki, kiedy nauczę się jak to zrobić... Akacjo, tego linku od Ciebie nie można wkleić, jest jakiś błąd i że wątek/link nieznany. Poza tym chciałbym wkleić samą prośbę, bez całego wielkiego dotychczasowego wątku... Może Biedroneczka napisze nową prośbę z poprawnymi danymi, bo zmian nie mogłem zrobić, i to wkleję Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: przyklejone wątki 15.03.07, 18:53 prosze bardzo nowy wateczek z wszystkimi danymi :o))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24087&w=59053387 Odpowiedz Link
jarkoni Re: przyklejone wątki 15.03.07, 19:07 Biedroneczka, jestem blondynka w tym wszystkim, przecież nie wkleję Cię jako "przeklejone wątki" z tekstem "proszę o nowy wątek" Zrób wątek "prośba" z cały tekstem i wtedy potrafię wkleić Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: przyklejone wątki 15.03.07, 20:09 dobrze jest ...wisze juz sobie i niech tak zostanie o ile nikt nie ma nic przeciwko.....kurcze powiesili mnie :o))) jupi jaj .... Odpowiedz Link