cathy_bum 14.09.07, 21:14 ...Życzę Ci wszystkiego najlepszego)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 14.09.07, 21:17 no to mi zrobilas niespodzianke...co prawda jutro nastapi ta wiekopomna chwila...ale juz dzis swietuje... dzieeeeeeeeeekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihi jest mi bardzo milo, ze was tu wszystkich mam... od jutra 35-latka.. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 14.09.07, 21:18 Wiem, że jutro, ale liczyłam, że do rana zbierze Ci się trochę życzeń A poza tym jutro będę pewnie bez kompa... Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 14.09.07, 21:23 no i tym przewidywaniem rozczulilas mnie do reszty.. dziekuje..jeszcze raz dziekuje..naprawde jest mi baaardzoo miloo..i na serio ocieram lzy wzruszenia.. Odpowiedz Link
bazyliada Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 14.09.07, 21:52 Ivone serdeczności urodzinowe Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 14.09.07, 23:39 Ja pamietałam!!! Ivone, zdrówka, szczęscia, power live takiego jak do tej pory, milion buziaczków i tego jedynego)(chłopa) Odpowiedz Link
mamba234 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 06:39 Iwonko,nie zmieniaj się !!! Jesteś boska ... Lola )) I tego Ci życzę w dniu Twoich urodzin o godzinie 06.39, bo do poniedziałku nie będę miała dostępu do kompa, a chciałam Ci złożyć życzenia P.S. Drineczka urodzinowego wypijemy przy najbliższej okazji Odpowiedz Link
z_mazur Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 12:15 No to ja się dołączę do życzeń. Wszystkiego naj, wszystkiego tego co życzyli poprzednicy, tylko razy dwa. No może poza facetem, ten wystarczy jeden. )) Odpowiedz Link
majkel01 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 12:25 i ja się przyłączam do życzeń z okazji... 18-tych urodzin ) Odpowiedz Link
aron95 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 12:39 Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie . Za Twe zdrowie dziś wypije . Nie , chyba jutro . Kurna kiedy ? Umówmy się na jedną godzinę . Odpowiedz Link
374.4w Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 13:50 Ivone wszystkiego co najlepsze! Szczęścia zgodnego z Twoją osobistą definicją.Całuję Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 14:23 Sto lat,sto lat niech żyje,żyje nam. Jeszcze raz,jeszcze raz niech żyje,żyje nam.Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie,a kto zdrowia nie wypije niech pod stolem zaśnie. Radości,miłości i optymizmu do końca świata i o jeden dzień dłużej )) Odpowiedz Link
lilyrush Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 17:09 Obiecałam Ivone ze dzisiaj za nią wypijemy. Stosowna ilość alkoholu mrozi sie cierpliwie Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 16.09.07, 18:38 lilyrush napisała: > Obiecałam Ivone ze dzisiaj za nią wypijemy. Stosowna ilość alkoholu mrozi sie > cierpliwie Ivone, wypiliśmy za Twoje zdrowie Oj, tak... Odpowiedz Link
szydlo_z_worka Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 15.09.07, 23:23 Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam! hej! ;D Wszystkiego naj naj Iwonko! Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 16.09.07, 00:00 dziekuje jeszcze raz wszystkim...jestem cholernie wzruszona.... Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 16.09.07, 09:28 Jakie złożyć Ci życzenia By warte były Twego westchnienia Pieniądze - to nie wszystko Samochód - to złomu składowisko W urodziny Twoje, życzę Ci serce moje Miłości i kochania Aż do samego zwariowania. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 16.09.07, 11:24 Wszystkiego najlepszego...spóżniopne ale bardzo szczere.I pozdrowienia dla wszystkich panien na forum) Odpowiedz Link
marek_gazeta STOOOO-LAAAAT, STOOOO-LAAAAAAAAAAT!!!!! 17.09.07, 09:12 W zdrowiu i szczęściu, najlepiej u boku apetycznego samca. PS. Skąd wy wiecie o tych wszystkich rocznicach?! Ujawnić natychmiast! Odpowiedz Link
cathy_bum Re: STOOOO-LAAAAT, STOOOO-LAAAAAAAAAAT!!!!! 17.09.07, 11:04 marek_gazeta napisał: > PS. Skąd wy wiecie o tych wszystkich rocznicach?! Ujawnić natychmiast! Tajemnica firmy)) Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 09:26 Spóźnione , bom na wyjeździe służbowym była.... Spełnienia najbardziej szalonych marzeń , uśmiechu i radości na codzień , no i Tego Jedynego , porządnego , nietuzinkowego , wiernego , coby na rękach nosił i świata poza Tobą nie widział Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym.. 17.09.07, 11:46 dziekuje..dziekuje... ale zeby swiata nie widzial...nie...o czym ja bede z Nim rozmawiac? az taka megalomanka nie jestem hihi)))) ze tylko o mnie i mnie...zeby tylko docenil mnie taka jaka jestem..a to cytata z Bridget Jones... dzieki wam mam swietny humor.. Odpowiedz Link
menab Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 09:32 Spóźnione życzenia - wszystkiego naj... Odpowiedz Link
ivone7 Wszystkim dziekuje... 17.09.07, 11:49 jest mi naprawde milo, ze tyle zyczen i to jeszcze dzis od Was dostalam.. dziekuje..mam super humor dzieki temu..i ciesze sie ze was poznalam.. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 11:53 jejeku, wielce spoznione ale szczere zyczenia Ivone, Wszystkiego NAJ))))))) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 12:06 Ivone, zawsze życzliwej, pomocnej dłoni od ludzi dobrej woli. I zawsze otaczającego męskiego ramienia i w miłości, i w potrzebie. I żeby kochał taką jaką jesteś (stąd też mój nick. Czyli życzy Brygida Jońska - panna z odzysku i wariatka Marek: nie wiedzą o wszystkich urodzinach. Moje ominięto na forum I dobrze Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 13:18 a z tym wcale Twego nicku nie skojarzylam...Bridget..hihi dziekuje..bardzo dziekuje.. Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 18.09.07, 14:04 Ivone, spolszczona wersja Bridget Jones to właśnie Brygida Jońska i taki był zamysł. Singielka, po 30-tce, mająca zwariowane przygody i szukająca szczęścia. O jednostkach alkoholu i fajkach nie wspomnę. Różnica: nie korzystam z poradników pt. Jak zdobyć faceta w 5 min. A najbardziej odzwierciedlające: "you have no new messages" (od pracoholików, seksoholików, mizogonów i emocjonalnych popaprańców i... wirtuozów palanciarstwa... - to mój wkład w BJ. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 17.09.07, 13:25 brygida_jonska napisała: > Marek: nie wiedzą o wszystkich urodzinach. Moje ominięto na forum > I dobrze Za to ja wiem, kiedy masz imieniny) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 18.09.07, 14:05 taaa... też były... na szczęście Odpowiedz Link
marieta_makieta Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 19.09.07, 13:44 Iwonko, od wieków nie zaglądałam na forum i przegapiłam Twoje urodzinki. Poprawiam się więc: Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, Niech Ci jakiś fajny facet nago zatańczy. Dziękuję za wsparcie w trudnych chwilach. Marieta Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone7-w dniu tak uroczystym... 19.09.07, 16:20 no dziekuje, dziekuje... szczegolnie za zyczenia tego tanca...rozmarzylam sie... Odpowiedz Link