salsa13 23.10.07, 07:37 cześć wszystkim! wczoraj mnie naszło może jakaś imprezka w miłym towarzystwie bo nie uśmiecha mi się kolejny samotny... czasu niby wiele a jednak nie tak dużo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron95 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 10:38 Podziwiam Cię . Mam propozycje zabaw ale jak w góry to może dołaczę . Odpowiedz Link
salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 11:08 nie podziwiaj nie wiem już sama może to akt desperacji??? tłumaczenie czytałeś wczoraj - postaraj się zrozumieć... muszę coś zmienić... ale widzę, że na Ciebie zawsze można liczyć to co kręcimy coś!!! PROSZĘ!!! Odpowiedz Link
salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 11:11 tylko ja mam to do siebie, że jak się za coś wezmę to nie odpuszczę i nie zrezygnuję przyjadę i już Odpowiedz Link
aron95 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 12:44 Turnus sylwestrowy zapewne będzie od 29 do 01 . Dzisiaj będe się leczył z kolegą który ma już grupę na wyjazd Może dołaczymy i więcej tym weselej Odpowiedz Link
salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 13:08 lecz się byle skutecznie to ja poproszę miejsce dla mnie i dla koleżanki)) Odpowiedz Link
ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 14:56 wy myslicie o wyjezdzie... ja w tym terminie wyjechac nie moge..w sylwestra czeka mnie jeszcze remanent..wiec tylko imprezka stacjonarna..i to najlepiej gdzies, gdzie szybko dojade..jak znam zycie skoncze ok 18... Odpowiedz Link
lilyrush Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:14 Móoj Sylwester na tym etapie mocno nieprzewidywalny, ale na dzis nie widze welkich przeciewskazań, żeby, jeśli bede w domu, wsiasć w samochód i do Ceibie przyjechać. Samochód jak wiadomo ma dodatkowe miejsca Odpowiedz Link
ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:19 no to mamy o czym myslec...na homming warunki sa..nawet noclegowe..jesli chodzi o clubbing, to trzeba zaczac sie rozgladac...bo potem miejsca beda ze tak powiem reglamentowane.. jestem za...i wcale przeciw.. Odpowiedz Link
lilyrush Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:31 j Ci pewnie będe mogła cos bardziej powiedizec po 3 grudnia... Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:45 To ja w razie czego piszę się na wolne miejsce w aucie. Byle nie na czyichś kolanach Odpowiedz Link
ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 16:02 hihi czyzby na ostatnich kolanach Ci zle bylo?? Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 16:04 ivone7 napisała: > hihi czyzby na ostatnich kolanach Ci zle bylo?? Dobrze mi było)) Ale na dłuższej trasie kolana mogłyby nie wytrzymać... Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:42 hej a ja pociągnę wątek początkowy Pomyślałyśmy - razem z dwiema przecudnej urody, very sexi oczywiście inteligentnymi i do tańca i różańca rozwódkami...(w tym nie pomijając mnie aby "skupić" się z innymi równie przecudnej urody, very sexi oczywiście inteligentnymi i do tańca i różańca rozwódkami...i inteligentnymi przepełnionymi męskością i inteligencją rozwodnikami z tego foruma, aby spędzić razem Sylwester 2007...inaczej niż do tej pory.... np w Dekadzie. Macie ochotę? Odpowiedz Link
sylwiamich Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:46 Boziu...to taki odległy termin...nawet nie wiem czy nie będę pracować.A po tym...może do tego czasu poznam jakiegoś ognistego szweda?) Odpowiedz Link
salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:53 ja very urocza i koleżanka bardziej very urocza i kasiar bardzo bardzo urocza piszemy się!!! Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:55 Salsa z Kasiarem....??? Oj dacie czadu, boje sie o tych rozwodników ))))) A ja nie poderwe szweda mimo, ze na sylwka jade do szwecji....bede z obstawa cholercia Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:12 fajnie piszcie się piszcie ten odległy termin będzie coraz szybciej bliżej. A na ognistego..niekoniecznie Szweda...każda i każdy z nas liczy Ale już nie chcę siedzieć i czekać na niego w oknie...bo tylko mokry śnieg mi się bedzie zbierał na nosku i będę chora. A nie o to chodzi..nie oto... Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:22 Co Was z tymi Szwedami napadło? A jak ktoś w blondynach nie gustuje, to ma już przechlapane? Deklarować się sylwestrowo na razie nie będę, bo mam kilka innych opcji do przemyślenia. Przy tej pogodzie kusi mnie, żeby raz dla odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku takowego kaloryfer się nada). Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:53 dla > odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku > takowego kaloryfer się nada). e tam....to żadna odmiana...też mam kaloryfer i też se tak siadam...nawet co tydzień tak mogę!!! Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:00 wenezuela1 napisała: > dla > > odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku > > takowego kaloryfer się nada). > > e tam....to żadna odmiana...też mam kaloryfer i też se tak > siadam...nawet co tydzień tak mogę!!! A ja rzadko mam okazję) W Sylwestra też... Domatorka się ze mnie robi? E, to tylko chwilowy kryzys Odpowiedz Link
julka1800 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:05 Jesli macie na mysli ten kaloryferek na meskiej klacie (moze byc owłosiony) to ja tez chce przy nim posiedziec)) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:07 Facet ma kaloryfer na brzuchu....czasami...w tancu trudno sie przytulać do tego kaloryfera chyba ze kobitka wzrostu mojego, a facet wzrostu Kadziewicza czyli jakies 2,06 PPPP Jak ktos nie lubi blondynów to świetnie, wiecej dla mnie PPPPPP Odpowiedz Link
julka1800 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:12 dobra na brzuchu, ja tam sie moge przytulac do kazdego wzrostuPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:32 to.ja.kas napisała: > Jak ktos nie lubi blondynów to świetnie, wiecej dla mnie PPPPPP Kas, bierz sobie tych blondynów. Ja Ci nie żałuję Mogę nawet kilku znajomych do puli dorzucić Odpowiedz Link
sylwiamich Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 18:58 Zaraz...zaraz....ja byłam pierwsza.GDZIE się pane wpycha przede mnie????W kolejce do blondynów jestem pierwsza!!Może mieć kaloryfer na brzuchu...będzie na czym gacie prać. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 20:28 O blondynach mego zycia pisałam na RICD jakies 2 lata temu PP Takze jestem pierwsza zdecydowanie. Ale ja tam moge czesc oddac, chytra nie jestem PP Odpowiedz Link
z.odzysku To ilu blondynów na raz Ci potrzebnych... ;) 13.11.07, 20:36 .. do szczęścia? Taka maksymalistka jesteś?? ;P Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: To ilu blondynów na raz Ci potrzebnych... ;) 13.11.07, 20:59 To zależy Z Odzysku )) Już pisalam, że mnie interesuje tylko top ))) Odpowiedz Link
z.odzysku ale ja o sztuki pytam ;) 13.11.07, 21:04 ... że top, to rozumiem, ale ile sztuk z tego topu? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: ale ja o sztuki pytam ;) 13.11.07, 21:21 Myslę, że tak chociaż jeden na dobę.....i do kasacji PPP Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Ooo! ... następna Modliszka na forum :) n/txt 13.11.07, 21:46 trzeba dbac o PR PP Odpowiedz Link
cathy_bum Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:06 Spokojnie moje panie, na listę kolejkową się wpisywać. Blondynów z najwyższej półki to ja mam pod dostatkiem. Starczy dla wszystkich) W zamian o jakiegoś przystojnego bruneta albo szatyna się przymówię. Paru znam co prawda, ale horyzonty trzeba poszerzać Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:22 Cathy, szatynów? Brunetów? masz wypaczony gust PPP A skad Ty masz tylu blondyów?W Szwecji, Finlandii czy w Holandii siedzisz? Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:26 to.ja.kas napisała: > Cathy, szatynów? Brunetów? masz wypaczony gust PPP O gustach się ponoć nie dyskutuje. Nie narzekaj, bo Ci towaru nie podbieram > A skad Ty masz tylu blondyów?W Szwecji, Finlandii czy w Holandii > siedzisz? No jakoś tak w Warszawie mam... Pracuję w firmie, gdzie dużo medialnych ślicznych blondasków. Nawet kilku wolnych i zainteresowanych, ale co z tego? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:30 No w sumie nie pyszcz3e, bo rzeczywiscie towar mi podbierac z czystej złosliwosci bedziesz PPP Patrz, ja tez w Warszawie a w firmie popierdółki a nie blondyni....musze zmienic branże z mediów na budowlankę, albo warsztaty samochodowe )))) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:32 Spoko, nie ruszę Wszystko zależy jakie media Tyle powiem... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:38 niemoziwe ae udało mi sie wejsc w maile )) Czekam Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:40 O media mi prywatne chodziło) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:42 cathy_bum napisała: > O media mi prywatne chodziło) Ale szczegóły na priva rzeczywiście Tylko później nieco... Bo teraz do poczty nie mam dostępu. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:42 prywatne mam w małym palcu, u nich nauczyłam sie wszystkiego co potrafię PPPPP Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:44 to.ja.kas napisała: > prywatne mam w małym palcu, u nich nauczyłam sie wszystkiego co > potrafię PPPPP Ale blondynów dają pierwsza klasa Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:46 nie zauważyłam <ikona z przekąsem> Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:47 to.ja.kas napisała: > nie zauważyłam <ikona z przekąsem> Pewnie najtrudniej znaleźc to, czego się szuka Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:53 ja wyczytalam, iż amerykanscy naukowcy stwierdzili, ze homo sapiens w kolorze blond sa skazani na wymarcie. Ja to sobie zawsze niemozliwe do zrealizowania zadanie wynajde PPP Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 23:56 Zanikające gatunki trzeba wspierać i opieką otaczać) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Starczy dla wszystkich:-)) 14.11.07, 06:40 No tak...pójdzie człowiek na chleb dla dzieci zarabiać a tu....kolejka do blondynów)Ale może to i lepiej...wy sobie bierzecie jak leci a ja się jeszcze zastanowię))Moje koleżanki na studiach śmiały się ze mnie że Sylwia gustuje w wysokich, dobrze zbudowanych blondynach o tępym wyrazie twarzy))I wszystko przed erą "karków")))Czyżbym była blondi-prekursorka?))Kurde...na wspominki mi się zebrało...znałam spełnienie swoich marzeń.Wygarnął mnie na dyskotece....Holender.Kwiatki dostałam na dzień następny.Ale co?Jako konsument a nie wzdychacz nie wierzę w miłości na odległość)) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:31 julka1800 napisała: > Jesli macie na mysli ten kaloryferek na meskiej klacie (moze byc > owłosiony) to ja tez chce przy nim posiedziec)) Julka! Niewinne urządzenie grzewcze od razu Ci się z męską klatą kojarzy?! Ale w sumie: ja też przy takim męskim wydaniu kaloryfera mogę... posiedzieć;P Odpowiedz Link
a.niech.to Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:06 wenezuela1 napisała: > Ale już nie chcę siedzieć i czekać na niego w oknie...bo tylko mokry > śnieg mi się bedzie zbierał na nosku i będę chora. A nie o to > chodzi..nie oto... Bóg jeden wie, jak mi się nie chce. Inną rzeczą jest skłonność mojej natury do śmiałych experymentów. Rzadko kiedy odpuszczę, gdy coś zaświta mi w głowie. Stanę na niej, a postawię na swoim. Żeby tak jeszcze trochę nadziei i wiary. Cóż, rany jeszcze zbyt świeże. Gdyby tak dobra zabawa? Gdyby do tego ktoś drugi? Odpowiedz Link
salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 15:57 mnie też to siedzenie w domu nie kręci jakoś tak trzy ostatnie sylwki przesiedziałam( Odpowiedz Link
z.odzysku No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? :) 13.11.07, 20:22 ... ma się odbyć? jakieś konkretne propozycje lokalizacji? Czy na razie hasło w eter tylko rzucone? Z nadzieją, ze ktoś podchwyci. ;PP Odpowiedz Link
salsa13 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:25 ja w pierwszej wersji myślałam o Szczyrku ale wersji może być wiele Odpowiedz Link
aron95 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:26 salsa ten pensjonat w Szczyrku zajęty . Ale są inne . Odpowiedz Link
salsa13 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:32 Aron nie dajesz znaku życia w tej kwestii a w innej dam znać jak moja skrzynka zacznie funkcjonować ludzie czy Wy też macie problemy z pocztą czy tylko ja w czepku urodzona Odpowiedz Link
aron95 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:38 właśnie teraz to chciałem ustalić spokojnie i w ciepełku Odpowiedz Link
salsa13 rRe: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:43 no to mnie to cieszy)) z uwzględnieniem oczywiście-) Odpowiedz Link
z.odzysku O proszę... to Salsa13 w "krzakach" siedzi ... ;) 13.11.07, 20:27 ... i czeka na odpowiedzi ;P ... a teraz nosa wyściubiła Coś z tym Sylwestrem można zrobić. Jak na razie ja opcje mam 2: stacjonarną i wyjazdową. Negocjacje trwają. Odpowiedz Link
salsa13 Re: O proszę... to Salsa13 w "krzakach" siedzi .. 13.11.07, 20:37 z.odzysku to się nazywa - czaję się a może coś wyczaję można coś zorganizować ale czasu mało a chętnych brak ja + koleżanka na 100% KTO NASTĘPNY??????????????????????????????????????????? możemy dojechać w inne miejsce to nie stanowi problemu... Odpowiedz Link
libra22 a ja 13.11.07, 20:55 Dla odmiany raczej spędzę sama z synem Tylko przed rodzicami będę się ukrywać, bo koniecznie chcieliby, żeby do nich, a ja lubię pobyć sama czasami A wam powodzenia w umawianiu się Odpowiedz Link
wenezuela1 Dekada w W-wie? 14.11.07, 08:24 Co o tym myślicie? Znam 3 chętne. Mła i 2 sexi oczywiscie rozwódki. Kwestia deklaracji...reszta sama "sama się" zrobi ????? Miłego Odpowiedz Link