lapina 16.06.08, 00:09 Specjalnie dla Pana M nowy watek z data spotkania. Mam nadzieje ze w lipcu będą wszyscy Ci którzy byli wczoraj oraz wszyscy Ci którzy nie mogli wczoraj być! Gdzie się spotykamy? Zachcianek? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otylka24 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 00:25 Nie mogłam być wczoraj ale już się piszę na 11 lipca. Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 00:48 Dziękuję ślicznie za dedykację! Widzę, że "klimat" tego miejsca bardzo Wam przypadł do gustu)) Do zobaczenia! Odpowiedz Link
mary171 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 08:51 Ja się wstępnie piszę. Zwiedzę sobie przy okazji stolicę ))) Odpowiedz Link
teuta1 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 11:30 Zawsze podejrzewałam, że takie klimaty są mi bliższe, niż tzw. klasa średnia. Przyjdę, szczególnie że dawno już nie tańczyłam w parach... A co dopiero z takimi typami.. Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 15:37 Szczerze mówiąc bez Ciebie teuta1 nie odważyłabym się tam powrócić Daj znac proszę na e-maila jak sytuacja się u Ciebie rozwija! Wpisujcie w kalendarz 11.07 2 tygodnie wczesniej zrobię rezrwacje w klubie/knajpce. Do zobaczenia! Serdeczności Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 18:27 Mnie tam 11-ty pasuje.) Dziecia nie ma, mamusia może być niegrzecznaPP Może uda się namówić do przyjścia osoby, które życie porozwodowe tak wciągnęło, że ostatnio nie zaszczycają nas swoją bytnością? Tak, Obrotówka, to do Ciebie I do paru innych osób też.... Odpowiedz Link
obrotowka Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 20:17 Cóż, życie porozwodowe po prostu może być fajne Jeśli chodzi o 11.07 to chęci mam dobre i postaram się być...stęskniłam się za niektórymi forumkami Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 20:54 obrotowka napisała: > Cóż, życie porozwodowe po prostu może być fajne > Jeśli chodzi o 11.07 to chęci mam dobre i postaram się > być...stęskniłam się za niektórymi forumkami Z autopsji wiem, że może być fajne.)) A w Twoim wypadku znam nawet imię tej Twojej "fajności" PPP Postaraj się, bo niektóre foremki też się za Tobą stęskniły... Pytają o Ciebie, aż mnie zazdrość o ten status gwiazdy bierze Nadal liczę na innych Wielkich Nieobecnych, choćby Julkę, Alankę, Zuzkę, Mini_me... Pozwolę sobie jednocześnie gorąco zachęcić wszystkie nowe osoby - te, które tu pisują i te, które czasem nie mają tej śmiałości. Przyjdźcie Im więcej nas, tym weselej. Forumowicze z innych miast też dzieci na wakacje wysyłają chyba? No to co? Do Warszawy! Odpowiedz Link
obrotowka Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 21:05 Jak nic woda sodowa uderzy mi do głowy i zacznę rozdawać autografy )) A uczucie zazdrości odrzuć w kąt, nie znam równie fajnej i lubianej babeczki daleko mi do Ciebie Oznajmiłam mojej "fajności", że choćby paliło się, czy waliło muszę być na tym spotkaniu. Także proszę wciągnąć mnie na listę obecności Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 21:34 Heh... Pamiętaj, że mam swoich gorących "wielbicieli", którzy stanowczo nie zgodziliby się z Tobą. P Ad rem - temat zamknięty. Przychodzisz i już.)))) Już się cieszę na te wspólne hulanki... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 21:41 cathy_bum napisała: > Heh... Pamiętaj, że mam swoich gorących "wielbicieli", którzy > stanowczo nie zgodziliby się z Tobą. P Cathy...na serio?No...to ja już się lepiej czuję.Bo że ja mam swoich przy okropnym charakterku się nie dziewię, ale Ty?) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.06.08, 00:18 sylwiamich napisała: > Cathy...na serio?No...to ja już się lepiej czuję.Bo że ja mam swoich > przy okropnym charakterku się nie dziewię, ale Ty?) Bo mój anielski charakterek to tylko zmyła taka forumowa. Jędza ze mnie jak się patrzyPP Prawda, jak miło być "uwielbianym"?D Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.06.08, 11:30 cathy_bum napisała: Prawda, jak miło być "uwielbianym"?D Powiem Ci Cathy że uwielbienie kobiet w tym temacie podkręca mnie dwójnasób)Cóż...musi być, że jestem wyjątkowa, bo kobiety raczej nie podkreślają innych) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 16.06.08, 22:19 jeśli przyszła gwiazda sceny polskiej nie porwie Brygidy+ekipy "wyjców" poza Wawkę celem świętowania sukcesu, to Brygida "sie pisze" ooo! a jak już zaczęłam takie klimaty, to może byśmy kiedyś na karaoke uderzyli? chociaż nie, bo od razu uzurpuję sobie mikrofon)))) Odpowiedz Link
z.odzysku Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 00:22 brygida_jonska napisała: > jeśli przyszła gwiazda sceny polskiej nie porwie Brygidy+ekipy "wyjców" poza > Wawkę celem świętowania sukcesu, to Brygida "sie pisze" to trzeba załatwić, żeby nie porwała w tym terminie. ) > ooo! a jak już zaczęłam takie klimaty, to może byśmy kiedyś na karaoke uderzyli? > chociaż nie, bo od razu uzurpuję sobie mikrofon)))) jak chcesz, to karaoke możesz przed końcem lipca w kameralnym gronie przetrenować. ) Aplauzu na pewno nie zabraknie, a i zaplecze techniczne na przyzwoitym poziomie będziesz miała zapewnione. ) Może nawet coś się zarejestruje i nagra na CD w limitowanym nakładzie? ) A jak już będziesz sławna, to może załatwisz starym znajomym bilety na Twoje koncerty?... i to w pierwszym rzędzie! ) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 10:22 może porwać w tym terminie, bo potem leci na zasłużony dłuuuuugi urlop Brydzia musi się dopasować a skorzystam, skorzystam: ale przy Tobie na bank się zestresuję i zacznę piać jak kogut ale spróbuję, bez walki się nie poddam poproszę tylko o kielonek żurawinowej Finlandii przed odnośnie mojej sławy na moją niekorzyść przemawia chociażby rachunek prawdopodobieństwa jeden z mojej ekipy już bryluje. no ale on facet i choć to szalenie zdolna bestia to jednak im jest łatwiej, bo ich śpiewających jest mniej. faceci wolą kopać piłkę chociaż nawet Ci zawodowi ostatnio nie najlepiej Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 10:31 Możesz dostać po kielonku żurawinowej przed i po Na mnie w kwestii publicznych występów wokalnych raczej nie liczcie. Bo wszystkie psy w dzielnicy zaczną wyć zbiorowo i gospodarz będzie miał nieprzyjemności z sąsiadami.PP Los obdarzył mnie niezłym słuchem, tylko dobrego głosu zapomniał dodać. Śpiewam co prawda dość często, ale ograniczam się do zacisza domowego. Brydzia, Ty będziesz śpiewała, a reszta za akompaniament może robić. Ja tam ewentualnie polewac mogę dla podtrzymania dobrej atmosfery.:- )) A prawdopodobieństwo? Będziesz się bzdurami przejmowała?) To ja sobie też ten bilet w pierwszym rzędzie na przyszłość rezerwuję.)) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 11:50 Cathy zawsze możesz robić za ruch sceniczny PP Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 22:17 to.ja.kas napisała: > Cathy zawsze możesz robić za ruch sceniczny PP jasne!! choreografii nigdy za wiele! ) Już mi się pomysł podoba ))) ... i wyobraźnia się uaktywniła. P Odpowiedz Link
cathy_bum Do to.ja.kas i z.odzysku... 17.06.08, 22:59 ...Bardzo Wam dziękuję za propozycje wykorzystania moich talentów sceniczno-wokalnychPP Znaczy się mam pląsać z pieśnią na ustach jak ofiara choroby św. Wita przy akompaniamencie wyjących kundli z całej okolicy??? Widzę, że mam szanse stać się gwiazdą na miarę pana KononowiczaP Odpowiedz Link
z.odzysku Ależ bardzo proszę... ;)) 17.06.08, 23:06 cathy_bum napisała: > ...Bardzo Wam dziękuję za propozycje wykorzystania moich talentów > sceniczno-wokalnychPP ... żadne talenty nie powinny się marnować. ) Jeszcze kiedyś nam podziękujesz, że Ci podpowiedzieliśmy karierę w szołbiznesie )) > ... Widzę, że mam szanse stać się gwiazdą na miarę pana > KononowiczaP Nie! Kononowicz miał mało dynamiczną choreografię w swoich spotach. ) ... porównanie zatem nie trafione. ;P Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 22:15 cathy_bum napisała: > ... Na mnie w kwestii publicznych występów wokalnych raczej nie > liczcie. jak to nie liczcie? jak to nie liczcie? ... Chórki przecież będziesz robić ) >... Bo wszystkie psy w dzielnicy zaczną wyć zbiorowo i gospodarz > będzie miał nieprzyjemności z sąsiadami.PP załatwiłem z sąsiadami, że wyjdą na dłuższy i daleki spacer ze swoimi czworonogami, więc się już nie wykręcaj. ) > Brydzia, Ty będziesz śpiewała, a reszta za akompaniament może > robić. Jeśli kolega ze sobą "wiosło" zabierze, to może się zrobi jakiś akompaniament. Ale przeczuwam full spontan ) > Ja tam ewentualnie polewac mogę dla podtrzymania dobrej > atmosfery.) byle z umiarem, chyba, że stawiamy na wokalizę raczej. ;PP Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 17.06.08, 22:09 brygida_jonska napisała: > ... Brydzia musi się dopasować chyba chce się dopasować, ale rozumiem, razumiem ) > a skorzystam, skorzystam: ale przy Tobie na bank się zestresuję i > zacznę piać jak kogut ale spróbuję, bez walki się nie poddam eee, daj spokój, luzik ).... to raczej mnie kopara opadnie, kiedy usłyszę pierwsze takty. ))... żebym tylko zdołał "Rec" nacisnąć > poproszę tylko o kielonek żurawinowej Finlandii przed i przed i po i w trakcie, ale... nigdy zamiast!! ) ... zresztą... już się mrozi stosowna objętość ) > odnośnie mojej sławy na moją niekorzyść przemawia chociażby > rachunek prawdopodobieństwa Już nie narzekaj... w końcu prawdziwy talent trzeba ujawnić. ) ... Trzeba się tylko do roboty wziąć ) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 18.06.08, 15:02 no dobra - chce się dopasować, a co? i chyba dobrze, bo słyszałam głosy, że byłoby z nas fajne małżeństwo. no dobra - chcę w przyszłości pokazać się na okładce Vivy))) to tak gwoli ujawniania talentów: łatwiej za pomocą okładki niż bez) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 18.06.08, 19:24 Ha! Brygida, mam Twoje zdjęcia z imprez. Okazuje się, że ta miła pamiątka może stanowić lokatę kapitału. Jak sławę zyskasz, sprzedam Vivie czy innej GaliPPPP Mimo wszystko liczę, że na imprezie się zobaczymy. W razie czego na otarcie łez wcześniej nas czeka wspólna randka z panem D. (i żurawinową Finlandią). Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Ja się dopisuję do tej imprezy! :)) 19.06.08, 15:43 Ha! Tym samym straszę Gwiazdę Ale wtedy robi miny Randka z D. miodzio, miodzio. Ale zaraz, zaraz... co to jest randka? )))))) myślę, że jednak ten 11 będzie możliwy, bo w razie co do Gwiazdy uderzamy w sobotę (tak z reguły bywało, jak jeszcze Gwiazdą nie był Odpowiedz Link
julka1800 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.06.08, 13:35 Melduję, ze będę Zjade prosto z urlopu, ale dotre, jak nie autem to pieszo Odpowiedz Link
prawie.jak Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.06.08, 17:04 Ja też. Tym razem sama wypiję za swoje zdrowie DD Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 24.06.08, 11:47 Hop do góry, żeby nikt nie zapomniał o spotkaniu i się dopisał. Odpowiedz Link
lapina Zachcianek czy aby na pewno? 24.06.08, 21:08 Czy na pewno rezerwować Zachcianek, bo jakieś wątpliwości mnie ogarnęły ?? Co Wy na to?? Odpowiedz Link
teuta1 Re: Zachcianek czy aby na pewno? 24.06.08, 22:02 Chodzi o to, czy to nie jst przypadkiem knajpa na "dobicie się"? Mi tam muzyka w tańcu nie przeszkadza, towarzystwo przyjazne, rób co chcesz... Odpowiedz Link
lapina Re: Zachcianek czy aby na pewno? 24.06.08, 22:22 Dokładnie nad tym sie zastanawiam czy nie jest to knajpa na dobicie i już po wypiciu kilku piw, drinków etc...czekam na inne głosy Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Zachcianek czy aby na pewno? 25.06.08, 10:32 Mi muzyka tam bardzo odpowiadała, choć typki tam przychodzą niezłe. Jak dla mnie może być. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Zachcianek czy aby na pewno? 25.06.08, 11:48 Możemy rozpić pół litra z gwinta przed wejściem na rozgrzewkę, wpiszemy się w klimatPPP Wtedy nawet te wygolone łby i tępe twarzyczki bywalców nabiorą uroku)) Ja chcę zobaczyc Miśka tancującego w objęciach karka!!! Poprzednim razem za wcześnie wyszłam)) A poważnie: mnie wszędzie dobrze, byle z Wami. Zachcianek badziewiarski na maksa (jak mówi moje dziecię), ale mam mnóstwo dobrych wspomnień z tego miejsca. To tam goniłyśmy smoki z jedną foremką, założyłyśmy klub L i obserwowałyśmy męski taniec na drewnianej rurze. To tam zdarzyło mi się tańczyć z facetem o głowę ode mnie niższym, który wypytywał mój dekolt, jaką dyscypilnę sportu uprawiaDD Odpowiedz Link
lapina Rezerwacja Zachcianka 29.06.08, 21:19 Jutro dzwonię do Zachcianka i rezerwuje stolik na 15 osób na 11 lipca (piątek) na 20.00 Mam nadzieje że dziewczyny ze Śląska przyjdą (miejsca noclegowe mają Może inni też się wybiorą do Wawy, bo gdzie mozna zaliczyć tyle atrakcji w jednym miejscu )? Zapraszamy! Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 30.06.08, 01:09 No i pięknie)) Ślązaczki (i nie tylko) przybywajcie! Warszawa zaprasza. Ugościmy Was pięknie i zadbamy o rozrywkę. Dla chętnych znajdą się też oczywiście pączki.) Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Rezerwacja Zachcianka 06.07.08, 12:35 uuu zapowiada się szamapńska zabawa, ja niestety nie mogę. Przeprazam bardzo, ale ostatnio mam siwy dym w pracy, a 11 to jest piątek, ale mnie tak się łąttwo nie da pozbyć i pewnie na następną imprezkę dotrę. Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link
lapina Re: Rezerwacja Zachcianka 06.07.08, 23:59 Szkoda a może jednak dasz radę?...chociaż spróbuj pozdrawiam Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 13:30 Kasiar, smutno mi, ale rozumiem(( W każdym razie miejscówka na Ciebie zawsze czeka - obojętnie, czy w związku z imprezą czy tak bez związku. Zapraszam nieustannie)) Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 14:17 dziewczyny jesteście kochane, zdecydowanie poprawiłyście mi humor w tym kwaśnym dniu Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 15:03 Kasiar, życzę Ci żeby ten dzień, który zaczął się kwaśno, zakończył się słodko.)) Przesyłam Ci odrobinę mojego dobrego humoru zdobytego podczas fantastycznego weekendu w doborowym towarzystwie.:- )) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 20:35 Cathy, ja też chcę fajne weekendy w doborowym towarzystwie - możesz kogoś polecić? Odpowiedz Link
lapina Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 20:43 nie żartuj! Przecież chodzi o NAS Wizyta w Zachcianku zapewni CI doborowe towarzystwo-Misiek i Tauta zaświadczą! O to już ten piątek!Juz się cieszę! Nie wypije dzisiaj już drugiego kieliszka Calvadosa Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 07.07.08, 20:50 brygida_jonska napisała: > Cathy, ja też chcę fajne weekendy w doborowym towarzystwie - możesz kogoś polec > ić? Niedawno spędzałaś weeekend w bardzo doborowym towarzystwiePPPP I w piątek też masz szansę.)) Co do polecania - mam od niedawna kolegę w pracy z wypisanym na twarzy "niech mnie ktoś przytuli". Mogę z chęcią oddać. Ja z wiadomych względów nie jestem zainteresowana. )) Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Rezerwacja Zachcianka 08.07.08, 11:55 oj tak wiem, wiem!!!, do dziś wspominam i nawet przypucowałam na pho- rum a film z DD obejrzałam rzecz jasna, wzdychając jak nastolatka))) i żałując, że nie jestem TL))) dawaj gościa przyprowadź w piątek Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 08.07.08, 12:17 Czytałam, czytałam)) Jak mi firma po głowie dziś przestanie jeździć, to może też zdołam odpisać Heh, mnie po starciu DD z demonicznym chirurgiem plastycznym koszmary się śnią po nocachPPP Kolega może się zatchnąć z wrażenia, jak mu zaproponuję imprezę z przeważającym udziałem pięknych samotnych kobiet. Jak mi zejdzie na zawał, to nam ważny wspólny projekt upadnie z hukiemP To ja to jeszcze przemyślę Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Rezerwacja Zachcianka 08.07.08, 19:01 to firma już nie chodzi, a jeździ? eee tam: najwyżej może się lekko poddusić od tylu przytuleń (biustem)))) nie wiem czemu, ale ja pamiętam tego gościa-kanibala z zębami rekina a odnośnie samego DD: właśnie się uczę na pamięć pierwszej sceny z odcinka I, w oryginale i Blow(...) nie wykasowuję - nie jestem purytańską Amerykanką Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 09.07.08, 14:27 Firma stosuje wszelkie sposoby, by udręczyć biednego wyrobnika, tj. mnie. Jak ostatnio nie przyszłam do roboty, to budzili we mnie wyrzuty sumienia opisem pyszności przyniesionych przez kolegę, które mnie ominęły. SadyściPP Chcesz mi dusić biustem kolegę?? A z kim ja będę pracować, jak mu mowę z wrażenia odbierze?PP PS. Kanibal -rekin niezły był. Mnie się podobało, jak sobie uszy odczepiał... A DD nadal nie w moim typie, choć go lubię Odpowiedz Link
mairie Re: Rezerwacja Zachcianka 09.07.08, 21:51 chcę Was poznać, więc też zjawię się w rzeczonym lokalu tylko.... jak ja Was poznam ) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Rezerwacja Zachcianka 09.07.08, 21:53 Podajesz obsłudze hasło "Patty Hollman" i żądasz wskazania właściwego stolika)) Z naciskiem na słowo "żądasz", bo nie zawsze są chętni do tego. Ew. mogę Ci puścić nr tel na priva - dzownisz i patrzysz, ktora babka w okolicy rzuca się z obłedem na poszukiwania telefonu w torebce Odpowiedz Link
mairie Re: Rezerwacja Zachcianka 09.07.08, 22:18 też o tym pomyślałam, będę wdzięczna, nie wykorzystam do celów marketingowych Odpowiedz Link
shift0 Re: Rezerwacja Zachcianka 08.07.08, 16:45 Hej, mogę się dopisać do rezerwacji? chętnie się wybiorę do Was. Odpowiedz Link
cathy_bum Każdy jest mile widziany:-))) 09.07.08, 14:21 shift0 napisała: > Hej, mogę się dopisać do rezerwacji? chętnie się wybiorę do Was. Impreza jest otwarta dla wszystkich forumowiczów: nowych i starych (stażem oczywiście). Zapraszam) Odpowiedz Link
juztylkomama Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 30.06.08, 01:10 Spotykacie sie tylko w Warszawie?...dla mnie to koniec świata... Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 30.06.08, 15:25 Teraz w Warszawie ostatnio w Chorzowie Zapraszamy do Warszawy! moze jednak dasz sie skusić na regionalne rozrywki? Forumowe spotkania naprawdę dobrze robią- 4 w 1 czyli wyzalenie, pogadanie, ukojenie, i rozrywka w czasie 1 spotkania Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 30.06.08, 15:32 Jam ,ze Slaska ,tym razem nie dam rady ,ale nastepnym napewno ,z racji tego ze chcialabym poznac Was dziewczyny ,a szczegolnosci pewnego misia ,ktorego dystans i poczucie humoru ,dziala na mnie jak balsam ,chos juz stara baba jestem.pozdrowienie ,za Slaska i bawcie sie dobrze. Odpowiedz Link
lapina Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 30.06.08, 15:34 Stolik zarezerwowany 11 lipca (piątek) godz. 20:00 na moje nazwisko czyli Patrycję Hollman W Zachcianku od godziny 21:00 jest Mix Party z DJ (wjazd 10 zł) Do zobaczenia Juz się ciesze na spotkanie!!! Odpowiedz Link
1czarodziejka Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 30.06.08, 16:26 to ja bym może też przyszła...jakoś tak ciekawa Was jestem... Odpowiedz Link
lapina Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 30.06.08, 23:14 Jasne przychodź! Zdecydowanie uważam, że warto! Teuta może Ci potwierdzić była zeszłym razem po raz pierwszy i nie żałuje a wprost przeciwnie I wybiera się też 11.07 i to w nowych sandałkach (chyba) Odpowiedz Link
teuta1 Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 01.07.08, 13:43 Taaak. I w płaszczyku ze srebrnego bistoru, w okularach z wąsami. I będę siedzieć w najjaśniejszym kącie sali, a i tak mnie nie poznacie! Odpowiedz Link
lapina Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 01.07.08, 23:44 żartujesz Ciebie nie poznamy ? poznam Cię nawet z zamkniętymi oczami do zobaczonka piękna! Odpowiedz Link
teuta1 Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 02.07.08, 09:35 Zobaczysz.... Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 03.07.08, 21:44 Hop do góry, żeby nikt nie zapomniał o spotkaniu i się dopisał. Odpowiedz Link
otylka24 Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 06.07.08, 00:12 Chciałabym też wpaść ale nie wiem czy się uda. Kasia Ty rozumiem się wybierasz? Odpowiedz Link
zuza145 Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 06.07.08, 12:20 Jejku? Do mnie pisałyście? Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 10.07.08, 22:52 Może jeszcze ktoś się dopisze. Wszystkich zapraszamy WARTO!!! Odpowiedz Link
lapina Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 10.07.08, 23:15 Będziesz o 20.00? Boję sie e sie spóźnię będę ok 20.30 ktoś da radę być na 20.00 i zdjąć rezerwację? Do zobaczenia jutro! Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Zachcianek ul. Miedziana 11.07 godz. 20:00 :) 11.07.08, 08:58 Postaramy się być z Zuzką o 20.00 Odpowiedz Link
1czarodziejka Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 11:01 no i tak bardzo chciałam Was poznać, ale życie wymyśliło dla mnie inny scenariusz. Od wczoraj opiekuję się kuzynem ze Śląska, który w trakcie spływu Wisłą uszkodził sobie poważnie nogę. Dziś przybywa ekipa ratunkowa, która u mnie zanocuje. W tej sytuacji wyjść z domu w żaden sposób nie mogę. Życzę miłej zabawy i ubolewam, że nie mogę dołączyć Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 18:30 A może przyjdź razem z ekipą ratunkową? Mogłoby byc interesująco pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
shift0 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 17:29 Jak tam dojechać? ja się wybieram mimo że zanosi się na burzę... Odpowiedz Link
teuta1 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 17:50 Właśnie zaraz wychodzę. Ale przed wyjsciem to: www.youtube.com/watch?v=hCggeuBhk34. No. Tak można żyć...No doubt - New. Polecam! BTW jeśli już mam odzyskać kontakt ze swoją kobiecością (dotąd był korespondencyjny...), to chcę być jak Gwen Stefani!!! Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 18:37 Przebieram się po deszczu, zjem coś małego i biegnę na imprezkę! A ja raczej nie zrobię dziś furory wśród karków, obcięłam włosy i są koloru marchewki! Bardzo sie cieszę na spotkanie! Do zobaczenia! Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 11.07.08, 18:39 A skąd jedziesz? najlepiej dojechać do placu zawiszy (dojazd tramwajami 7,8,9,22,24,25) i dojść od ul. Srebrnej do ul. Miedzianej (Karczma jest praktycznie na rogu) Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 12.07.08, 10:39 Dzięki za miłe spotkanie, znowu sobie potańczyłam. Mam nadzieję, że dziewczyny, które pierwszy raz przyszły to nie żałują. Odpowiedz Link
teuta1 Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 12.07.08, 11:29 Ja też sie dobrze bawiłam. Chociaż następnym razem wolę bojówki. Mairie - odezwij się do mnie. Lapina - trzymamy kciuki za jutro. Wiesz, zawsze możesz oddać w dobre ręce... Odpowiedz Link
mairie Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 12.07.08, 13:22 Ja uważam, że sukienka i wyyysokie koturny są ok) dzięki za miły wieczór Odpowiedz Link
lapina Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 12.07.08, 23:36 Tak sukienka i koturny ok Zdam relację, chyba, że nie będę miała czasu Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas! Było super pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
lilyrush Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.07.08, 07:23 Eh..ale ja sie za wami stęskniłam. Właśnie rok temu pojawiłam sie na imprezce w Zaścianku po raz pierwszy i poznałam forumowy trzon imprezowy I ktoś mi zrobił zdjęcie, które potem ktoś dostał..i tym skomplikowanym sposobem z dalszych imprezek nici, bo wylądowałam w rok po tym na drugim końcu świata... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 17.07.08, 07:36 Hej!!A ja za Tobą.Na stałe, czy na chwilę?Pozdrówka... Odpowiedz Link
lilyrush Re: Wakacyjne spotkanie forumowe 11.07 :) 19.07.08, 00:13 sylwiamich napisała: > Hej!!A ja za Tobą.Na stałe, czy na chwilę?Pozdrówka... Zasadniczo powinno być na stałe. Tyle, ze to zależy od tego czy ja wytrzymam, czy eks nie zaszaleje w temacie dziecka i czy jakieś oficer imigracyjny nie stwierdzi, ze mnie nie chce w tym kraju Odpowiedz Link