wania46 09.09.08, 10:36 Domi urodzila Kasie)))))waga 3400,wzrost)55 cm.10 punktow. I to jest wiadomosc dnia!!!))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingas38 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 10:43 Wania... dzięki za informację...Donka zuch dziewczyna , dobrze że masz z nią kontakt, ucałuj obie dziewczyny... Odpowiedz Link
drugiezycie Re: KASIA:-))) 09.09.08, 10:43 Dzielne dziewczyny !!! Super się spisały. A Kasia to nawet całkiem duża ) Przekaż, proszę, Dominice uściski i gratulacje )) Odpowiedz Link
minaapll Re: KASIA:-))) 09.09.08, 10:45 Gratulacje dla Dominiki, dużo zdrowia i radości. Dla Kasi....samych szczęśliwych darów losu ) Odpowiedz Link
sauber1 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 10:56 Gratuluję jak jednej, tak drugiej, dużo zdrówka )) Odpowiedz Link
ivone7 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 11:11 to faktycznie wiadomosc dnia...gratulacje...fajnie ze juz Kasia jest z nami.. Odpowiedz Link
plujeczka Re: KASIA:-))) 09.09.08, 11:35 Moj Boże! w zyciu nie spotkałam tak dzielnej dziewczyny jak Donia jestem z niej dumna wiele z nas mogłoby sie od niej uczyć odwagi, wytrwałości w tak trudnej sytuacji w której się znajduje.Mój podziw jest ogromy, całuję Donie jak własna córkę , przekaz jej całusy od całej mojej rodziny a dla Kubusia i Kasi same słoneczne buziaczki niech się dzieciaczki dobrze chowają tak aby mamamogła złapać " chwilę oddechu" Odpowiedz Link
wania46 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 11:42 Dominika napisala,ze nie spi tylko patrzy na Kasie.A Kasia spi i nic od niej nie chce. Odpowiedz Link
wania46 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 11:54 Oczywiscie przekazalam Wasze gratulacje,pozdrowienia i usciski) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 12:06 Super ogromne gratulacje, dzielne dziewczyny, buziaczki dla obu, i dla Kubusia tez Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: KASIA:-))) 09.09.08, 12:04 Ściskam mamę i córeczkę Mała Kasia jeszcze nie wie ile tu ma ciotek i wujków Odpowiedz Link
sauber1 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 12:28 Sukces zawsze ma wielu ojców, ale to miłe jak rodzina tak pięknie rośnie )) Odpowiedz Link
panda_zielona Re: KASIA:-))) 09.09.08, 15:23 sauber1 napisał: > Sukces zawsze ma wielu ojców, ale to miłe jak rodzina tak pięknie rośnie )) Kasia ma jednego ojca,tyle,że się nie sprawdził zupełnie jako mąż.Ojcem może być jak najlepszym i oby tak było. Odpowiedz Link
kaja-p Re: KASIA:-))) 09.09.08, 12:39 Serdeczne gratulacje od Kasi i Kubusia dla Kasi, Kubusia i Domi...pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link
panda_zielona Re: KASIA:-))) 09.09.08, 13:14 Dominiczko,gratuluję z całego serducha.Mama z Kasią zuch dziewczynki. Teraz tylko duuuużo zdrówka i oby Kasia dała Ci dużo radości,i Kubuś nie odczuł,że jest troszkę odsunięty.Buziaki dla całej trójki. Odpowiedz Link
kasper254 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 13:58 Musisz być bardzo dobrym człowiekiem, Doniu; tak ciepło, serdecznie i prosto wypowiadasz się do ludzi i o ludziach. I wybrałaś takie - odpowiadające temu cudne, zakorzenione mocno w naszej kulturze, bezpośrednie imię. Wszystkiego dobrego - dla Ciebie i dla maleństwa. Za parę miesięcy, jak moja półroczna Wiktoria - i Twoja córeczka będzie - od rana do zachodu słońca - jak miód na Twoją skołataną duszę. Trzymaj się. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: KASIA:-))) 09.09.08, 13:56 uściski przeogromne i GRATULACJE najserdeczniejsze Odpowiedz Link
young_and_bored Re: KASIA:-))) 09.09.08, 21:31 serdeczne pozdrowionka dla dzidzi i jej dzielnej mamy Odpowiedz Link
mary171 Re: KASIA:-))) 09.09.08, 21:44 Wspaniale ) Gratulacje dla dzielnej mamy i córci )) Odpowiedz Link
sagaretia Re: KASIA:-))) 10.09.08, 01:31 Dobrze trzymaliśmy te kciuki )) Dziewczyny zdrowe i to najważniejsze .... a Kasieńka niech sobie śpi słodko jak najwięcej, a mama nabiera sił. Uściski gorące dla naszych dzielnych dziewczyn Odpowiedz Link
wania46 Re: KASIA jest b.grzeczna i ... 10.09.08, 12:00 ...ladnie ssie.A mamusia Wam wszystkim b.dziekuje.Ma sie w miare dobrze (klopoty ze snem i bol glowy( Odpowiedz Link
jedza.4 Re: KASIA jest b.grzeczna i ... 10.09.08, 13:08 najszczersze grtulacje ,zdrowia zycze ,calej trojce. Odpowiedz Link
dsz27 No to jestesmy;) 11.09.08, 14:55 Witajcie, Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje, Wania pisała mi o tym. Bardzo ale to bardzo Wam dziękuję. Kasia śpi, Kuba też, ja czuję się już dobrze, chociaż dzisiaj było ciężko. Miałam dodatkowy zabieg bo po znieczuleniu strasznie bolała mnie głowa. Tak to czasami jest. I wkuli mi się znowu w kręgosłup i zrobili tzw. łatę. Potem zastrzyk rozluźniający i jestem na chodzie. Kryzys karmieniowy jeszcze nie zażegnany ale spróbuję ją karmić, może się uda ale nic na siłę. Sama cesarka ciężka ale do zniesienia. Tak więc znowu jestem z Wami tylko rzadziej Dzisiaj przed nami pierwsza wspólna noc... Kuba zazdrosny ale staram się, żeby nie czuł się bardzo odrzucony, choć widzę po nim że łatwo nie będzie. Tak więc jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję, za wszystko, nie tylko za te gratulacje ale przede wszystkim za to, że byliście kiedy najbardziej tego potrzebowałam. Takich chwil będzie jeszcze trochę ale na razie cieszę się tym co mam. Ściskam Dominika Odpowiedz Link