Dodaj do ulubionych

Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych osób

• ekspert.adam Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 29.11.17, 19:34
      Jeżeli zależy nam na bezpieczeństwie naszych rodziców/dziadków to fajnym rozwiązaniem będzie sprawienie im w prezencie urządzeń typu smart home. Szeroką ofertę takich urządzeń ma sklep Ferguson - sklep.ferguson.pl/ :)
    • kuzniatekstowlodz Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 03.12.17, 16:18
      to ja ze swojej strony polecę własny artykuł sosobem.com.pl jest tam wiele informacji o tym czego nie kupować i gdzie kupować fajne, pomysłowe prezenty.
      • kuzniatekstowlodz Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 03.12.17, 16:19
        oczywiście chodziło o strone sposobem.com.pl
      • alex-4444 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 05.12.17, 14:41
        Polecam nowy sklep z oryginalnymi prezentami www.denda.pl
    • johanessa Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 08.12.17, 13:56
      zapraszam do zakupu bluz sperosnalizowanych na święta. Rok temu robiłam dla swojej rodzinki:
      www.facebook.com/241125846303703/photos/a.248110755605212.1073741828.241125846303703/410420092707610/?type=3&theater
    • vkmaxx Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 10.12.17, 23:08
      Dla dziadka i babci fajnie nadaje się certyfikat emeryta
      www.zakazaneprezenty.pl/pl/dla-domu/883-certyfikat-emeryta.html
    • nika9191 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 11.12.17, 12:50
      Moim zdaniem rodzice, dziadkowie to osoby, które coraz bardziej będą doceniać prezenty o emocjonalnym przekazie. W tym roku wymyśliłam prezent dla rodziców: obraz na ekologicznym płótnie, na którym będzie wydrukowane zdjęcie naszej rodziny z poprzednich świąt. Pomysł zrealizowałam przez firmę fotoobrazyinfo.pl/ i bardzo serdecznie Wam ich polecam :)
    • erhuu Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 17.12.17, 00:16
      Ja stawiam na praktyczne prezenty więc Voucher do restauracji bardzo by mnie ucieszył :) Bardzo fajna restauracja z kuchnia polska warszawa jest na mokotowie. Restauracja Papu. Podają obłędną cielęcinę ;) Namiary na restaurację masz tutaj restauracjapapu.pl/
    • rozenkova Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 17.12.17, 17:30
      a ja nie lubie takiego rozróżniania... znam kilka starszych osob, ktore nie cierpia, kiedy traktuje sie je inaczej niz mlodych...a w ogole to sami są młodsi duchem niz 30latkowie :). wiec nie generalizujmy. ja np. mojemu dziadkowi kupilem zegarek xonix, bo bardzo mu sie podobal u Aleksandra Doby, ktory jakis czas temu byl w programie Wojewodzkiego :) a to jego rownolatek :) i tak...oglada Wojewodzkiego;)
    • juliusz.15 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 27.12.17, 09:39
      www.presentoria.pl/ Polecam 😁👏
    • zipp1989 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 19.04.18, 10:30
      polecam ciekawe, spersonalizowane, tanie prezenty i do tego oryginalne :) www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html
    • ola_z_printu Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 08.06.18, 14:04
      Uważam, że starsi ludzie bardzo doceniają wspólne chwile i wspomnienia. Myślę, że idealnym i wzruszającym prezentem byłaby dla nich fotoksiążka, po którą zawsze mogą sięgnąć i powspominać :)
      Jeśli uważacie tak samo jak ja to zapraszam na naszą stronę, na której mamy przeróżne szablony printu.pl/fotoksiazka/
      Możecie zaprojektować ją od podstaw i podarować najbliższym :)
    • tuola98 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 09.07.18, 10:08
      ja polecam kupić np. piżamę lub szlafrok (np. ze strony sklep.kz.com.pl/) ;) przydatny prezent, niektórzy starsi ludzie mają problemy z krążeniem, więc to może być naprawdę pomocne. ja sama kupuję zwykle tego typu prezenty jak dana osoba nie ma jakiejś konkretnej zachcianki, nie muszę się dzięki temu długo nad nim zastanawiać :D
    • mateusz.chrzanowski1999 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 30.01.20, 17:22
      Ja swojej babci w tym roku kupuję zestaw herbat. Wieczory spędza przed telewizorem, więc myślę, że pomysł idealny. Upatrzyłem już zestaw herbat z firmy Malwa w fajnym drewnianym pudełku, które pewnie potem wykorzysta do przechowywania drobiazgów. Dla zainteresowanych podsyłam link: www.naturalneherbatki.pl/109-exclusive-collection-tea-5902781001595.html
    • esme0001 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 30.03.20, 18:39
      Moim zdaniem super prezenty można kupić tu: rekodzielo-naturalne.pl/ . Mają świetne zestawy prezentowe więc każdy może znaleźć coś dla siebie, no i dodatkowo dosłownie każdy przedział cenowy a to też się przecież liczy :D Dla seniorów polecałabym świece! Są świetne bo pachną niesamowicie intensywnie, są ekologiczne, ręcznie robione i oczywiście piękne!
    • wodorek_sodu Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 16.09.20, 22:28
      hirko.pl/450-lowy-i-ozdoby Może coś stąd? To sklep z rękodziełem, warto przejrzeć.
    • aania1995 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 01.10.20, 12:16
      Moim rodzicom kupiłam tak bez żadnej okazji Roombe. Dom mają dość spory więc będzie to dla nich super pomoc :)
    • ur0cza Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 05.10.20, 16:29
      uroczamakrama.pl piękne i oryginalne dekoracje ze sznurka :) co kto lubi - makrama, łapacz snów, kwietniki, półki z makramy czy nawet firany :)
    • ur0cza Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 05.10.20, 16:31
      www.uroczamakrama.pl/ piękne i oryginalne dekoracje ze sznurka :) co kto lubi - makrama, łapacz snów, kwietniki, półki z makramy czy nawet firany :)
    • onkodietetyka Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 03.12.20, 13:34
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
    • adelasmakoszka Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 08.01.22, 01:56
      Polecam: www.compliment.pl Te mydlane kwiaty są ręcznie robione, wyglądają bardzo estetycznie i magicznie pachną.
    • wiktoria_as.28 Re: Prezenty dla Rodziców, Dziadków, starszych os 18.01.22, 15:27
      Może jakiś elegancki kufel do piwa, albo szklanki do whisky? Polecam zajrzeć tutaj niemencrystal.com/ mają super produkty z kryształu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka