saraanna 31.08.10, 20:26 Ktora z was to ciocia Asia :) tuba.pl/tubapl/1,105271,8315670,Diss_na_ciocie__czyli_10_letnia_MC_Mala_rapuje.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Przyznac sie! 31.08.10, 21:02 Nooo, tez jestem ciekawa;) A g...re do mnie na nastepne wakacje porosze przyslac, zobaczy, jak wyglada PRAWDZIWA tresura;) Odpowiedz Link
go.ga Re: Przyznac sie! 31.08.10, 21:07 >A g...re do mnie na nastepne wakacje > porosze przyslac, zobaczy, jak wyglada PRAWDZIWA tresura; Ja tez serdecznie smarkule zapraszam :-) Odpowiedz Link
saraanna Re: Przyznac sie! 31.08.10, 21:20 He he ale wy dziewczyny ostre jestescie:) U mnie to by miala luzy i na grylu moglaby sobie posiedziec:).Ale ja wprawiona jestem ,bo czesto z dzieciem w week-endy na imprezy chodze,oczywiscie inne dzieci tez obecne .I tak dzieciary padaja przewaznie okolo 11,00 i pozniej musze spiace zombi do samochodu wprowadzac.Przynajmniej mam gwarancje ,ze dziec nie bedzie o mnie rapowal:) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Przyznac sie! 01.09.10, 09:16 U mnie moglaby i cala noc sobie na grillu siedziec, pod warunkiem, ze rano bylaby ´na chodzie`, ale absolutnie nie pozwalalabym sobie warunkow dyktowac, jesli impreza jest dla doroslych. Wakacje w cudzym domu oznaczaja rowniez koniecznosc przystosowania sie do zasad w owym domu panujkcych. Mozna isc na pewne ustepstwa, ale mam wrazenie,z e pannica uwaza sie za dorosla i sama chce decydowac co i jak, a to u mnie by zdecydowanie nie przeszlo, zwazywszy, ze ktos oddajac dziecko pod moja opieke sklada na mnie odpowiedzialnosc za nie. Nie mam nic rpzeciwko imprezowaniu z dzieciakami, jesli imreza jest rowniez dla dzieci i dzieci daja rade z nocnymi wypadami. sa jednak pewne granice, rozsadku przede wszystkim. I mam gdzies, czy sobie ktos bedzie o mnie rapowac czy nie. Sobie tez wystawia opinie;) Pamietacie porwanie siostr w Belgii kilka lat temu? wszyscy byli oburzeni, ale oburzenie bylo najwieksze po tym, jak okazao ie,z e dziewczyny plataly sie o 2.00 w nocy po ulicy czekajac na siedzacych w knajpie rodzicow. To juz jest jakwne proszenie sie o klopoty. Odpowiedz Link