Dodaj do ulubionych

Sklepy dzieciece w Holandii

12.09.10, 21:04
Drogie forumowiczki, chcialabym zapytac Was jeszcze o sklep dzieciecy w Holandii. W niedlugim czasie chce sie wybrac na male zakupy i mam do wyboru: VanAsten w Tilburg'u albo Babydump w Eindhoven. Odleglosc dla mnie taka sama. Ktory z tych dwoch sklepow lepszy, ktory ma wiekszy wybor? Znacie te sklepy?

- - - - *** - - - - - -
Pomoz malej dziewczynce chorej na bialaczke:
- - - - *** - - - - - -
pomoz-amelce.pl
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Sklepy dzieciece w Holandii 12.09.10, 23:27
      W Baby Dump kupowalismy wszystkie wieksze rzeczy dla mlodego (meble nadal mm na zbyciu, jak ktos zainteresowany) . Pod nosem w Roosendaal mam ten sklep, ale w Eindhoven jest duzo wiekszy wybor. Przy "grubszych" zakupach , jak kupujesz wiecej rzeczy, warto zapytac o jakas znizke. Moj maz okazji takich nie przepuszcza i pamietam, ze jakas znizke dostalismy i pare gratisow (np spiwor i torba do wozka). Jak bedziesz jechac, to najlepiej w tygodniu, w weekendy straszne tloki tam miewaja. Sklepu w Tilburg nie znam, z naszej okolicy (Roosendaal) wieksze rzeczy ludzie kupuja wlasnie w Baby Dump (rowniez w eindhoven), albo w Babypark w Kesteren. Jest w okolicy jeszcze kilka innych duzych sklepow, ale baby Dump jest najtanszy. Podpytaj, czy nie zmieniaja kolekcji, bo czasem modele z wystawy (meble, wozki, foteliki itp) mozna kupic sporo taniej.
      • cherryb Re: Sklepy dzieciece w Holandii 15.09.10, 14:56
        Hej dzieki za cenne wskazowki, wydaje mi sie ponadto ze Babydump jest wiekszy. Ruszamy wiec chyba do Eindhoven :)

• ndndndndndnddndnddnd Re: Sklepy dzieciece w Holandii 25.10.16, 20:07
      Polecam sklep dzieciecy i meblowy w Tilburgu www.3wolkjes.nl , my robilismy tam zakupy , mili ludzie mila obsluga naprawde polecamy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka