Dodaj do ulubionych

mala prywata www.specjalysklep.pl

13.10.10, 20:07
polecam serdecznie nowy sklep polski internetowy www.specjalysklep.nl, Polskie Specjaly na wyciągnęcie...paczki:-)

tak się troszkę reklamuję bo już znudziło mi się szukanie pracy i szukanie... więc miejsce pracy stworzyłam sobie sama:-) Dziewczyny na prawde polecam - ceny konkurencujne.

dział "dla dzieci" i inne mogą być poszerzone o Wasze sugestie, na które czekam z niecierpliwością a jeszcze bardziej czekam na zamówienia!:-)

www.specjalysklep.nl
Obserwuj wątek
    • nesla Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 13.10.10, 20:34
      Super, swietnie ze istnieje taki sklep, na pewno bede u ciebie czasem cos zamawiac. Szkoda ze nie mozna mrozonych pierogow zamawiac ;)
    • agnieszkaela Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 13.10.10, 20:38
      Mi sie tez podoba :-) Zycze sukcesow w biznesie ;-) i poszerzania asortymentu.
      A ja prywate do Ciebie tez mam, ale wysylal Ci maila na adres gazetowy.
    • majadeblij Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 13.10.10, 21:15
      chrupki, chrupki kukurydziane!:-)
    • mad_die Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 13.10.10, 21:30
      Znamy i korzystamy :D
    • mamamaxia08 Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 13.10.10, 23:01
      Kurkodomowa, super, że się pochwaliłaś :)! I gratulacje za pomysł!!!! :)
      Na pewno złożę zamówienie... muszę tylko odbyć konsultacje z nie-małżonem bo jakbym zamówiła wszystko to na co właśnie mam ochotę, to chyba poszlibyśmy z torbami ;).

Co do sugestii.
      W kwestii działu "dzieciowego", to w PL są takie gotowce do zalewania wodą jak kaszki (nosz qrka nie pamiętam jak się nazywały), coś w stylu pure ziemniaczane z (różnymi) warzywami. Postuluję o to właśnie bo mój Młody czasem żąda ziemniaczków "juś!" i na dodatek odmawia spożywania warzyw - a w tym pure wcinał z wielką chęcia :O.
      W kwestii działu... słodycze(?!) to ja, uzależniona od słonecznika prażonego byłabym wdzięczna za możliwość zakupienia NIE ŁUSKANEGO prażonego słonecznika np. firmy SŁOŃ :). Ten, który można nabyć w sklepach tureckich - to w ogóle NIE TO, a nie łuskany i nie prażony jest tylko dla ptaszków, czyli w rozmiarach lilipucich, nie nadający się do "obróbki" ręcznej ;).
      Pozdrawiam

• julanna75 Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 14.10.10, 19:24
      super pomysl. u mnie w odleglosci rowerowej nie ma PL sklepu a juz 2 lata wybieram sie do najblizszego :) A przez internet milo, latwo i przyjemnie bede mogla zamowic chocby miodek, na ktory juz sie ciesze :))
      Co do ewentualnych propozycji przyszedl mi na mysl mak na zblizajace sie swieta (ja co prawda juz mam zapas masy makowej, ale moze jeszcze ktos ma takie zachcianki). Jak sie Holendro spytalam czy moge tu gdzies mak kupic to stwierdzili, ze oni go tylko na bulkach widzieli i ewentualni pomoga mi zdrapywac ;)

Zycze powodzenia i na pewno cos czasem zamowie!!
      • kurkadomowa Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 15.10.10, 15:54
        mak jest w dziale ciasta i dodatki - masa makowa tez:-)
        www.specjalysklep.nl/webshop/ciasta-i-dodatki/detail/135/masa-makowa-w-puszce-850g.html

• banka4 Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 15.10.10, 16:02
          a ja bym chetnie zamowila mase krowkowa- kajmak...:-)))
          • mamqa Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 21.10.10, 09:40
            banka4 napisała:

> a ja bym chetnie zamowila mase krowkowa- kajmak...:-)))

Nie wiem czy w tym sklepie internetowym mają, bo ja tak troszkę z innej beczki odpiszę ;)
            W ah mają mleko słodzone u nas leży koło sosów sojowych, mleczka kokosowego, itp. rzeczy. Cena to coś około 1,5 euro za puszkę. Trzy godziny gotowania zamkniętej puszki w wodzie i masz masę krówkową :)
            Jak znajdę zdjęcie w necie to wrzucę tu linka.
            • banka4 Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 29.10.10, 15:01
              Dziekuje za porade mamqa!
              • mamqa Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 29.10.10, 16:31
                Nie ma za co... Co jestem w tym sklepie zapominam zobaczyc na firme by poszukac zdjecia w internecie.
                • mamqa Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 14.11.10, 18:01
                  No i raz pamiętałam, wprawdzie nic do pisania nie miałam ale przy okazji kupiłam sobie jedno :)

Proszę, o to link do zdjęcia jak wygląda takie mleczko: cmgtcontent.ahold.com.kpnis.nl/cmgtcontent/media/000143000/000/000143006_001_106580_200.jpg

:)
        • julanna75 Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 15.10.10, 19:32
          no prosze - a szukalam i nie widzialam. trzeba okularki chyba przetrzec :)
          • kurkadomowa Re: mala prywata www.specjalysklep.pl 20.10.10, 10:05
            ee tam okulary nie potrzebne zawsze mozna włascicielki spytac:-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka