Dodaj do ulubionych

EK Komu kibicujecie?

07.06.12, 09:12
Fanka piłki nie jestem, ale przy takiej okazji jak mistrzostwa sledze na bieżąco sytuacje ;-) W stowarzyszeniu sąsiedzkim dużo się dzieje w czasie EK- od dekoracji domów, poprzez wspólne oglądanie rozgrywek, po sąsiedzkie zakłady kto wygra.
Moj Filip kiedy go spytałam komu kibicuje zdziwiony stwierdził, ze oczywiście Polsce. =
A jak jest u Was? W rodzinach polskich i polsko-holenderskich? Nie maja dzieci problemu z wyborem? a jesli wybieraja Polske czy nie czuja sie zle w szkole kiedy wszyscy sa za Holandia?
Obserwuj wątek
    • mamantkaa Re: EK Komu kibicujecie? 07.06.12, 09:41
      To trudne pytanie :)
      Podoba mi się, że u nas sąsiedzi też przystroili ulicę na pomarańczowo, fajnie to wygląda. My domu naszego niczym nie przystrajamy. A za kim jesteśmy? Mój 7letni Antek nie miał problemu, żeby powiedzieć: Za Polską i za Holandią :) Cieszymy się, że nie są razem w grupie i będziemy i jednym i drugim kibicować i mamy nadzieję, że przeciwko sobie zagrają jak najpóźniej. I takiego meczu, już nam Antek zapowiedział, że nie będzie chciał oglądać, bo wtedy dopiero miałby dylemat.
    • martaj7 Re: EK Komu kibicujecie? 08.06.12, 08:40
      U nas w domu tylko Agata za Holandia, my oboje oczywiscie za koko koko (beznadzieja) a Julka jeszcze nie ma zdania:) zreszta i tak pewnie nic nie obejrze bo w tym czasie bede probowac nie oszalec przy usypianiu wrzeszczaka...
    • mad_die euro 2012 08.06.12, 21:23
      oczywiscie ze Polsce :)
      Polska flaga w oknie wisi :)
      i wisiec bedzie póki z rozgrywek nie odpadniemy ;) hehe
      • iza30_1979 Re: euro 2012 10.06.12, 17:22
        sercem za Polska, za Holandia rownierz ale wierze ze EK wygraja Niemcy, od lat sa moimi faworytami
        Pozdrawiam
        • anitax Re: euro 2012 14.06.12, 11:41
          Kibicowaniem bym tego nie nazwala, ale trzymam kciuki wylacznie za Polakow.
          Corka stwierdzila, ze jest za Polska i za Holandia, a gdyby tak sie zdarzylo, ze obie druzyny gralyby przeciwko sobie, wszystko by jej bylo jedno kto wygra.
          • agnieszkaela Re: euro 2012 16.06.12, 09:25
            :-) No to po meczach ktore widzialam do tej pory weryfikuje swoje wczesniejsze przekonanie, ze kibicuje obydwu druzynom. Gole strzelane Holendrom specjalnie mnie nie obeszly, a nawet gdzies cieszyly ;-) bo tacy pewni siebie byli.
            Za to Polakom kibicuje naprawde z emocjami, dzisiaj bedziemy ogladac mecz razem z Holenderskimi przyjaciolmi i znajomymi w czasie urodzin meza. Ponoc beda dzisiaj trzymac kciuki za Polske :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka