Dodaj do ulubionych

florence zorg

04.10.05, 16:15
dostaje od nich regularnie gazetke, nie mam pojecia dlaczego:

www.florence-zorg.nl/asp/lidworden.asp
czy ktos moze korzysta/korzystal z ich lub podobnych organizacji uslug? jakie
plusy? dzieki za wszelkie uwagi.p.zuzka
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: florence zorg 04.10.05, 16:25
      To cos takiego jak Thiuszorg. W thuiszorg tez mozna zostac czlonkiem i ma sie wtedy pewne znizki, ale wiekszosc uslug jest u nich i tak bezplatna, albo pokrywana przez ubezpieczenie. Reklamowka, ktora dostajesz stanowi pewna alternatywe, ale nie wiem, czy ci to potrzebne. Zazwyczaj musisz skladki, nawet, jesli z ich uslug nie korzystasz. Mysle, ze ma to sens tylko dla starszych luszi, ktorzy juz nie maja sil, zdrowia i mozliwosci, zeby samodzielnie o siebie zadbac. Wtedy przysylaja na przyklad kogos do sprzatania albo robienia zakupow. Ja bym nie reagowala.
      • zuzka71 Re: florence zorg 04.10.05, 16:37
        dzieki tiger, a to nawet nie reklamowka jest a magazine...wraz z artykulami o
        wychowaniu etc...kurde chyba mnie nie podlicza za jakis czas. powiem ze rady
        maja sensowne, jakies kursy tez organizuja...chyba sie wczytam konkretniej..a
        moze ktos ich zna? pisza o sobie jako aanbieder van zorg, service en
        welzijn...brzmi obiecujaco..
        • tijgertje Re: florence zorg 04.10.05, 20:23
          Zapytaj w Thuiszorg, tez maja rozne kursy itd. Co jakis czas dostaje od nich wlasnie rozne informacje. My mieszkamy "na zadupiu", wiec nie ma tu takiej konkurencji, ale w Thuiszorg korzystalam np.z plywania w ciazy, szkoly rodzenia, spotkan informacyjnych o porodzie itp., kursu indywidualnego u mnie w domu z masazu niemowlecego, kraamzorg, doradcy laktacyjnego a ostatnio dietetyczki. No i Consultatie Bureau tez jest ich czescia. Zuzka, w sumie nie jestem czlonkiem i do tej pory ZA NIC nie placilam. Albo bylo za darmo, albo ubezpieczenie wszystko pokrywalo. Maja tez kursy przerozniaste dla rodzicow dzieci w roznym wieku, niektore kursy na zamowienie indywidualne (dzwonisz, ze takie a takie info ci tzeba, zapraszasz kilka znajomych i ktos tam przyjezdza do ciebie). Radze dobrze porownac oferty, bo mozesz wpakowac sie w cos, co ci wiele nie da, a beda cie tylko skubac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka