Gość: Schnittchen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:25 Witam! Proszę o pomoc w tłumaczeniu pozdrawiam kromka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: świadectwo z paskiem 08.07.06, 00:28 Moze hm..............Zeugnis mit Auszeichnung ???? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsmann Re: świadectwo z paskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:46 kokolores napisała: Zawsze z prądem tylko zdechłe ryby płyną. Dobre :) P.S. Tym "świadectwem z paskiem" ( a właściwie chyba "świadectwem z czerwonym paskiem" ) też jestem zainteresowany. Córka takie ciągle do domu przynosi, a ojciec nawet nie wie, jak to się nazywa : (. Be! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipka mit Gürtel ! :-)) sprawdzilam w slowniczku! ;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Oh Gott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 10:48 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna :))))))))))))))))))))))) 08.07.06, 10:55 Ale - a propos jednego z powyzszych watkow - nie ejst to pasek czerwony, ale bialo-czerwony, taka niby-flaga biegnaca przez swiadectwo... Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 co to takiego? to jak pasek jest w użyciu 08.07.06, 10:57 na koniec roku szkolnego???? ;) Nie znam, bo dobrze się uczyłem! P.S. Czerwony od krwi z tyłka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipka odnajdywanie sensow? tworzywy neologizmy?? ;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipka ja tak na zarty, a jecki powaznie ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna J., intryguje mnie pieczatka na Twoim zdjeciu;)))) 08.07.06, 11:05 Chyba sobie je powieksze i odczytam, co tam napisane...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Gelsenkirchen? Ja tam Bremen widze... 08.07.06, 11:08 A mozem slepa juz zupelnie??? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsmann Re: świadectwo z paskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:32 No dobrze ... bardzo ładnie piszecie :0, ale może by tak też ewent. bardziej konkretnie i na temat ( ? ) A więc : Świadectwo z ( biał.-czerw.;)) paskiem = .............. ? Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 odpowiednika w D nie ma, jak napiszesz 08.07.06, 13:36 z biało-czerwonym paskiem, to nikt nie będzie wiedział o co chodzi (ostatnio polska flaga na mundialu zrobiła się rot-weiss!;)). Napisz Zeugnis mit Auszeichnung (świadectwo z wyróżnieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki jenau ! - summa cum laude... :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 13:44 j. Odpowiedz Link Zgłoś