Dodaj do ulubionych

marktplaats.nl

10.02.06, 23:53
zupelnie nie na temat, ale... czy buszowalyscie kiedys po marktplaats.nl?
jesli macie ochote na chwile relaksu, to zagladnijcie - niesamowie, co ludzie
kupuja i sprzedaja!
Obserwuj wątek
    • beba3 Re: marktplaats.nl 10.02.06, 23:56
      Ja sie wciaz cykam i bronie przed kupnem przez net ale jest to kuszace
      przyznaje!
      Planuje wyszukac sobie naczepke do roweru dla dziecka ale wydaj mi sie to
      troche ryzykowne. Boje sie o jakosc i czy naczepka przypasuje do mojego roweru?
      • beba3 Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:12
        No wlasnie: kto mi powie jak sie takie cudo nazywa po hol?
        Dokladnie chodzi mi o cos jakby rower dzieciecy ale bez przedniego kola a z
        palakiem do przymocowania z tylu roweru mamy.
        U mnie musi koniecznie byc z mozliwoscia dolaczenia przy jednoczesnym
        posiadaniu z tylu siedzonka dzieciecego.
        Uf!
        Jak tego szukac?
        Prosze... :-)
        • tere_tere Re: marktplaats.nl 11.02.06, 08:06
          aanhangfiets.
          szukaj w
          Fietsen en Accessoires > Fietsaanhangers
    • a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:14
      tere ja buszuje codziennie ;-))) nawet chcialam watek zalozyc z pewnym
      ponizszym linkiem, ale mnie uprzedzilas, czytasz w myslach moich, czy jak.
      glownie szukam mebli i kotow :P a oto, na co dzisiaj trafilam, kto mi powie, co
      to za zwierze? ;-))
      tiny.pl/mrgt
      • tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:58
        Dziewczyny, nie podpuszczajcie! Pola, nie wiem, co to, ale na kota to to nie
        bardzo wyglada? Osobiscie marktplats nie bardzoi lubie, za duzy galimatias.
        Wole ebay, prosto, jasno i przejrzyscie. Juz dawno nie buszowalam. W zlym
        momencie mi przypomnialyscie, bo mam nastepne de kupy do lakierowania.
        A przyszlam do kompa niby po karte, zeby jeszcze zdjecia moich nowych wytworow zrobic. Pola, twoja serwetke bede miec na scianie w kuchni:-) Wlasciwie juz powiesilam do przymiarki, ale musze jeszcze popackac lakierem. Elfowa poszla do sasiadki. zdjecie jest w galerii. Lece te zdjecia pstrykac.
        • tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 03:01
          Mialam isc spac... Juz was nie lubie:-((( Wiecej mnie nie podpuszczac prosze!
          • nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 09:09
            Ja sobie chwale marktplaats, sprzedalam tam sofy i kuchenke i obiektyw, a
            kupilam rower "dla mamy" i wlasnie sie zastanawiam nad innym obiektywem i chyba
            sie skusze. Nigdy nie przegladam ot tak sobie, ale jak czegos potrzebuje to
            sprawdzam.
            • saraanna Re: marktplaats.nl 11.02.06, 10:37
              Ja notorycznie tam cos sprzedaje albo kupuje.Nawet moj samochod kupilam na
              Marktplaats.Pojechalam go zobaczyc razem ze szwagrem,a sprzedajacy okazali sie
              byc jego dalsza rodzina.Do tej pory utrzymuja kontakty i zawsze sie pytaja jak
              samochod dziala.Cale szczescie dobrze.
        • a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:19
          > Dziewczyny, nie podpuszczajcie! Pola, nie wiem, co to, ale na kota to to nie
          > bardzo wyglada?

;-))))))))))))) a co to jest?? bo przeciez nie krokodyl!!...chyba? ;-)

> Pola, twoja serwetke bede miec na scianie w kuchni:-)

----ktora? ;-)

• tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:25
            Poczekaj, zdjecia czekaja na akceptacje:-) Taka z mlynkiem do kawy. Puchatkowa
            tez wykorzystalam na pudelko dla siostrzenca, tylko dziada skonczyc nie moge,
            bo korzystalam z wydrukow i kawalek spsulam , a teraz tej stronki znalezc nie
            moge:-( A bajzel mam w garazu straszliwy i mi wszystko znika, bo mialam sie
            wczoraj rozprawiac z lawenda, ale doniczki poszly gdzies i siedza cicho, jak je
            wolam:-) Takie jedze wredne...
            A ten zwierzak to mi bardziej na szczura, niz na kota wyglada:-)))))
          • nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:36
            to na pewno nie jest kot ani szczur, to jest lis albo cos w tym stylu
            • nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:36
              biedne zwierze :(
              • a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:42
                nesla, nie nosisz skorzanych butow, paskow, torebek?
                ;-)

a tak serio, to ja nosze i mieso tez jem, ale ta torebka mnnie zdruzgotala.
                A pamietacie takie kolnierze/szale z lisa, gdzie leb lisa zwisa z ramienia, brrr
                • tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:45
                  Ja pamietam, jedna ciotka miala takiego i z lbem i z ogonem i z lapami! Rudego.
                  Mama i babcia mialy kolnieze ze srebrnego lisa, ale bez lebow itp. Po babci mialam dostac jak skoncze szkole, ale nie doczekala babcia niestety, a dziadek w tajemnicy szybciutko sobie babe-jedze znalazl i traba paradowala po wsi w MOIM lisie!
                  • a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 16:03
                    > ajemnicy szybciutko sobie babe-jedze znalazl i traba paradowala po wsi w MOIM
                    lisie!

i Ty nic z tym nie zrobilas? Jak Bozie kocham, ja bym sie o tego lisa ubiegala,
                    wszak to rodzinna pamiatka!
                    ;-)))))
                • nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 16:11
                  no nosze buty skorzane, ale nie ma na nich glowy zwierzaka
            • tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:41
              Z tylu to bardziej jakiegos pancernika przypomina...
    • agnieszkaela Re: marktplaats.nl 11.02.06, 11:22
      A ja chwale sobie zarowno Marktplaats jak i Speuders. Sama dzieki nim pozbylam
      sie niepotrzebnych rzeczy z domu, kilka rzeczy bardzo okazyjnie kupilam (m.in.
      nieuzywane lozeczko turystyczne, caly pakiet ciuchow dzieciecych dla kuzynki,
      komplet mebli ogrodowych). Zawsze milo i bez najmniejszych problemow.
      • corneliss Re: marktplaats.nl 11.02.06, 12:05
        rowniez korzystam co prawda niczego nie kupilam (moje ceny nie byly
        konkurencyjne) ani niczego nie potrzebowalam sprzedac, ale... wynajelam
        mieszkanie :)
        moj maz sie wciaz tam rozglada za samochodem, ja za rzeczami do domu, ostatnio
        za pralka i komoda do dzieciecego pokoju
    • a.polonia Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 16:02
      skad mialas taki cudny dzbanek???? wyszedl rewelacyjnie, ja mam jeszcze te
      tulipany,jak chcesz to wysle Ci jeszcze.
      elfy tez pieknie wyszly, czy okladka tego albumu byla z plotna?? jak Ty to
      nakleilas??
      Normalnie, chyba popadne w uzaleznienie de kupa wtorne przez Ciebie!
      • tijgertje Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 17:07
        :-))))))) Popadaj, popadaj:-)
        Dzbanek kupilam na "rommelmarkt" za 1 euro:-) Taki gliniany z wierzchu byl, w srodku glazurowany. Przepadlo, lakieruje:-) Album mial byc plocienny i tak wygladal, stal miedzy plociennymi na polce, ale prawdziwe plocienne mialy za wsciekle kolory, a tek po wyjeciu z foli okazal sie "sztuczny". Nakleilam na kleju do wszystkiego i pomalowalam akrylem. Na plotnie byloby latwiej, bo tylko zelazkiem na fizeline do aplikacji, potem wyciac i przykleic zelazkiem. Efekty plocienno-zelazkowe byly gdzies w serii czekoladowej. Dalej jej nie skonczylam:-(
        • a.polonia Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 21:36
          tygrys, chyba sie do Ciebie zapisze na kurs dekupy

a w temacie, to wlasnie wylicytowalam buffetkast na markplaats i jutro jedziemy
          na drugi koniec kraju, chyba mnie pogielo ....;-)
          • tijgertje Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 23:16
            Pola, z twojej strony patrzac, to gdzie ten drugi koniec Holandii??? Moze jakos z mojej strony?
            • beba3 Dzieki! 12.02.06, 00:06
              Tere_tere! Wielkie dzieki, bede jutro szukac!
            • a.polonia Re: tijger!!!!!! 12.02.06, 16:57
              Tijger, w okolicach Rotterdamu. Juz wrocilismy ;)
              • beba3 Pola! 16.02.06, 01:25
                I co jestes zdowolona z mebelka? Ciekawa jestem Twojego mieszkanka. Moze na
                Forum pokazywalas jakies foty? Trfilam ostatnio na Wnetrza i znalazlam
                przypadnkiem Twoj jeden post!:-)
                Znalazlam ta doczepke dla Jagi. Nowa kosztuje 200, uzywane sa tansze ale nie
                maja mozliwosci dopiecia z pozostawieniem krzeselka z tylu...
                Poszukam jeszcze w sklepach i sie popytam o specjalny bagaznik do montazu...
                • tere_tere Re: Pola! 16.02.06, 08:07
                  beba, nie wiem, jak szybko potrzebujesz. ale moze warto troche poczekac, moze
                  sie cos pojawi. a poza tym mozesz tez umiescic sama informacje, ze poszukujesz,
                  moze ktos sie zglosi. pospiesz sie, bo ja niedlugo tez bede potrzebowac :)
                  • a.polonia Re: Pola! 16.02.06, 18:14
                    beba, moje mieszkanie to naprawde nic ciekawego, wiekszosc mebli jest od sasa
                    do lasa, tymczasowe, nic nie jest wykonczone i ja juz powoli wymiekam...
                    • beba3 8-) 16.02.06, 20:04
                      Dzieki Tere!
                      Pola!
                      Widzialam kilka wnetrz na tym Forum i moje 'm' sie ne kwalifikuje do pokazania.
                      No chyba jako 'zobaczcie jakie tragiczne mam mieszkanko. Co byscie tu
                      zmienily?'. Zapewe otrzymalabym dpowiedz: wszystko! ;-D
                      Co prawda nawet wygodnie nam sie w nim zyje w tym starociu ale przypuszczam, ze
                      to tez kwestja przyzwyczajenia. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka