tere_tere 10.02.06, 23:53 zupelnie nie na temat, ale... czy buszowalyscie kiedys po marktplaats.nl? jesli macie ochote na chwile relaksu, to zagladnijcie - niesamowie, co ludzie kupuja i sprzedaja! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba3 Re: marktplaats.nl 10.02.06, 23:56 Ja sie wciaz cykam i bronie przed kupnem przez net ale jest to kuszace przyznaje! Planuje wyszukac sobie naczepke do roweru dla dziecka ale wydaj mi sie to troche ryzykowne. Boje sie o jakosc i czy naczepka przypasuje do mojego roweru? Odpowiedz Link
beba3 Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:12 No wlasnie: kto mi powie jak sie takie cudo nazywa po hol? Dokladnie chodzi mi o cos jakby rower dzieciecy ale bez przedniego kola a z palakiem do przymocowania z tylu roweru mamy. U mnie musi koniecznie byc z mozliwoscia dolaczenia przy jednoczesnym posiadaniu z tylu siedzonka dzieciecego. Uf! Jak tego szukac? Prosze... :-) Odpowiedz Link
tere_tere Re: marktplaats.nl 11.02.06, 08:06 aanhangfiets. szukaj w Fietsen en Accessoires > Fietsaanhangers Odpowiedz Link
a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:14 tere ja buszuje codziennie ;-))) nawet chcialam watek zalozyc z pewnym ponizszym linkiem, ale mnie uprzedzilas, czytasz w myslach moich, czy jak. glownie szukam mebli i kotow :P a oto, na co dzisiaj trafilam, kto mi powie, co to za zwierze? ;-)) tiny.pl/mrgt Odpowiedz Link
tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 00:58 Dziewczyny, nie podpuszczajcie! Pola, nie wiem, co to, ale na kota to to nie bardzo wyglada? Osobiscie marktplats nie bardzoi lubie, za duzy galimatias. Wole ebay, prosto, jasno i przejrzyscie. Juz dawno nie buszowalam. W zlym momencie mi przypomnialyscie, bo mam nastepne de kupy do lakierowania. A przyszlam do kompa niby po karte, zeby jeszcze zdjecia moich nowych wytworow zrobic. Pola, twoja serwetke bede miec na scianie w kuchni:-) Wlasciwie juz powiesilam do przymiarki, ale musze jeszcze popackac lakierem. Elfowa poszla do sasiadki. zdjecie jest w galerii. Lece te zdjecia pstrykac. Odpowiedz Link
tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 03:01 Mialam isc spac... Juz was nie lubie:-((( Wiecej mnie nie podpuszczac prosze! Odpowiedz Link
nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 09:09 Ja sobie chwale marktplaats, sprzedalam tam sofy i kuchenke i obiektyw, a kupilam rower "dla mamy" i wlasnie sie zastanawiam nad innym obiektywem i chyba sie skusze. Nigdy nie przegladam ot tak sobie, ale jak czegos potrzebuje to sprawdzam. Odpowiedz Link
saraanna Re: marktplaats.nl 11.02.06, 10:37 Ja notorycznie tam cos sprzedaje albo kupuje.Nawet moj samochod kupilam na Marktplaats.Pojechalam go zobaczyc razem ze szwagrem,a sprzedajacy okazali sie byc jego dalsza rodzina.Do tej pory utrzymuja kontakty i zawsze sie pytaja jak samochod dziala.Cale szczescie dobrze. Odpowiedz Link
a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:19 > Dziewczyny, nie podpuszczajcie! Pola, nie wiem, co to, ale na kota to to nie > bardzo wyglada? ;-))))))))))))) a co to jest?? bo przeciez nie krokodyl!!...chyba? ;-) > Pola, twoja serwetke bede miec na scianie w kuchni:-) ----ktora? ;-) Odpowiedz Link
tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:25 Poczekaj, zdjecia czekaja na akceptacje:-) Taka z mlynkiem do kawy. Puchatkowa tez wykorzystalam na pudelko dla siostrzenca, tylko dziada skonczyc nie moge, bo korzystalam z wydrukow i kawalek spsulam , a teraz tej stronki znalezc nie moge:-( A bajzel mam w garazu straszliwy i mi wszystko znika, bo mialam sie wczoraj rozprawiac z lawenda, ale doniczki poszly gdzies i siedza cicho, jak je wolam:-) Takie jedze wredne... A ten zwierzak to mi bardziej na szczura, niz na kota wyglada:-))))) Odpowiedz Link
nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:36 to na pewno nie jest kot ani szczur, to jest lis albo cos w tym stylu Odpowiedz Link
a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:42 nesla, nie nosisz skorzanych butow, paskow, torebek? ;-) a tak serio, to ja nosze i mieso tez jem, ale ta torebka mnnie zdruzgotala. A pamietacie takie kolnierze/szale z lisa, gdzie leb lisa zwisa z ramienia, brrr Odpowiedz Link
tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:45 Ja pamietam, jedna ciotka miala takiego i z lbem i z ogonem i z lapami! Rudego. Mama i babcia mialy kolnieze ze srebrnego lisa, ale bez lebow itp. Po babci mialam dostac jak skoncze szkole, ale nie doczekala babcia niestety, a dziadek w tajemnicy szybciutko sobie babe-jedze znalazl i traba paradowala po wsi w MOIM lisie! Odpowiedz Link
a.polonia Re: marktplaats.nl 11.02.06, 16:03 > ajemnicy szybciutko sobie babe-jedze znalazl i traba paradowala po wsi w MOIM lisie! i Ty nic z tym nie zrobilas? Jak Bozie kocham, ja bym sie o tego lisa ubiegala, wszak to rodzinna pamiatka! ;-))))) Odpowiedz Link
nesla Re: marktplaats.nl 11.02.06, 16:11 no nosze buty skorzane, ale nie ma na nich glowy zwierzaka Odpowiedz Link
tijgertje Re: marktplaats.nl 11.02.06, 15:41 Z tylu to bardziej jakiegos pancernika przypomina... Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: marktplaats.nl 11.02.06, 11:22 A ja chwale sobie zarowno Marktplaats jak i Speuders. Sama dzieki nim pozbylam sie niepotrzebnych rzeczy z domu, kilka rzeczy bardzo okazyjnie kupilam (m.in. nieuzywane lozeczko turystyczne, caly pakiet ciuchow dzieciecych dla kuzynki, komplet mebli ogrodowych). Zawsze milo i bez najmniejszych problemow. Odpowiedz Link
corneliss Re: marktplaats.nl 11.02.06, 12:05 rowniez korzystam co prawda niczego nie kupilam (moje ceny nie byly konkurencyjne) ani niczego nie potrzebowalam sprzedac, ale... wynajelam mieszkanie :) moj maz sie wciaz tam rozglada za samochodem, ja za rzeczami do domu, ostatnio za pralka i komoda do dzieciecego pokoju Odpowiedz Link
a.polonia Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 16:02 skad mialas taki cudny dzbanek???? wyszedl rewelacyjnie, ja mam jeszcze te tulipany,jak chcesz to wysle Ci jeszcze. elfy tez pieknie wyszly, czy okladka tego albumu byla z plotna?? jak Ty to nakleilas?? Normalnie, chyba popadne w uzaleznienie de kupa wtorne przez Ciebie! Odpowiedz Link
tijgertje Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 17:07 :-))))))) Popadaj, popadaj:-) Dzbanek kupilam na "rommelmarkt" za 1 euro:-) Taki gliniany z wierzchu byl, w srodku glazurowany. Przepadlo, lakieruje:-) Album mial byc plocienny i tak wygladal, stal miedzy plociennymi na polce, ale prawdziwe plocienne mialy za wsciekle kolory, a tek po wyjeciu z foli okazal sie "sztuczny". Nakleilam na kleju do wszystkiego i pomalowalam akrylem. Na plotnie byloby latwiej, bo tylko zelazkiem na fizeline do aplikacji, potem wyciac i przykleic zelazkiem. Efekty plocienno-zelazkowe byly gdzies w serii czekoladowej. Dalej jej nie skonczylam:-( Odpowiedz Link
a.polonia Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 21:36 tygrys, chyba sie do Ciebie zapisze na kurs dekupy a w temacie, to wlasnie wylicytowalam buffetkast na markplaats i jutro jedziemy na drugi koniec kraju, chyba mnie pogielo ....;-) Odpowiedz Link
tijgertje Re: tijger!!!!!! 11.02.06, 23:16 Pola, z twojej strony patrzac, to gdzie ten drugi koniec Holandii??? Moze jakos z mojej strony? Odpowiedz Link
a.polonia Re: tijger!!!!!! 12.02.06, 16:57 Tijger, w okolicach Rotterdamu. Juz wrocilismy ;) Odpowiedz Link
beba3 Pola! 16.02.06, 01:25 I co jestes zdowolona z mebelka? Ciekawa jestem Twojego mieszkanka. Moze na Forum pokazywalas jakies foty? Trfilam ostatnio na Wnetrza i znalazlam przypadnkiem Twoj jeden post!:-) Znalazlam ta doczepke dla Jagi. Nowa kosztuje 200, uzywane sa tansze ale nie maja mozliwosci dopiecia z pozostawieniem krzeselka z tylu... Poszukam jeszcze w sklepach i sie popytam o specjalny bagaznik do montazu... Odpowiedz Link
tere_tere Re: Pola! 16.02.06, 08:07 beba, nie wiem, jak szybko potrzebujesz. ale moze warto troche poczekac, moze sie cos pojawi. a poza tym mozesz tez umiescic sama informacje, ze poszukujesz, moze ktos sie zglosi. pospiesz sie, bo ja niedlugo tez bede potrzebowac :) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Pola! 16.02.06, 18:14 beba, moje mieszkanie to naprawde nic ciekawego, wiekszosc mebli jest od sasa do lasa, tymczasowe, nic nie jest wykonczone i ja juz powoli wymiekam... Odpowiedz Link
beba3 8-) 16.02.06, 20:04 Dzieki Tere! Pola! Widzialam kilka wnetrz na tym Forum i moje 'm' sie ne kwalifikuje do pokazania. No chyba jako 'zobaczcie jakie tragiczne mam mieszkanko. Co byscie tu zmienily?'. Zapewe otrzymalabym dpowiedz: wszystko! ;-D Co prawda nawet wygodnie nam sie w nim zyje w tym starociu ale przypuszczam, ze to tez kwestja przyzwyczajenia. ;-) Odpowiedz Link