15.08.06, 12:45
czy jest tutaj taki sklep bo szukam i nie moge znalesc.A takie extra ciuszki
dla dzieci tam sa!!!Kupilam malej na zime wlasnie tam superowa kurteczke i
chce dokupic portaski ktore maja byc w kolekcj jednak dopiero we wrzesniu.I
jak sklepu tutaj niema to jade do pl we wrzesniu haha bo tak mi sie to
spodobalo.No niesamowity sklep.Gdzie on jest????pomocy:P
Obserwuj wątek
    • mad_die Re: CUBUS 15.08.06, 14:01
      Niestety, CUBUSa nie ma w NL - są tylko w Norwegii, Polsce, Łotwie, Szwecji i Niemczech. Do Niemiec będziesz miała najbliżej ;) (chyba...)
      • kolor201 Re: CUBUS 15.08.06, 14:20
        o kurcze:(((jaka szkoda:(((.Dzieki za info
        • mad_die Re: CUBUS 16.08.06, 23:09
          Nie ma za co :)
          A mała spodenki może mieć przecież nie "do pary" ;)
          • kolor201 Re: CUBUS 17.08.06, 01:18
            Moze ale nie dobiore nawet podobnych;)))
            • tijgertje Re: CUBUS 17.08.06, 13:49
              Czy dla ciebie to problem, ze dziecko bedzie miec inne spodnie niz kurtke???
              To jak, chodzi cala zime w jednych spodniach, czy do kazdych kupujesz pasujaca kurtke? :-)))
              • kolor201 Re: CUBUS 18.08.06, 00:05
                Tajgi bo wlasnie te mi sie podobaja spodnie do tej kurtki a nie inne!A pozatym
                kupuje kilka kompletow na zime.Kombinezon jednoczesciowy i dwa z osobnymi
                spodenkami.Czy to jakis problem dla ciebie?
                • tijgertje Re: CUBUS 18.08.06, 09:58
                  Kolor, nie gniewaj sie, wcale nie chcialam byc zlosliwa. Jestem po prostu w malym szoku, bo moj mlody podobnie jak ja ma na zime jedna kurtke. Wcale mi to nie przeszkadza, ale gdybym miala worek pieniedzy, to moze wiecej bym zwracala uwagi na dobory kolorystyczne w garderobie mojego 2-latka. Na szczescie on jeszcze nie protestuje, ze nie bedzie chodzic w tym, co mu mama wybrala:-)))
                  • kolor201 Re: CUBUS 18.08.06, 10:58
                    Tajgi nie gniewam sie ale poprostu mam fiola na punkcie roznosci w tym i
                    ciuchow moich dzieci.Zreszta mam tak inny guscik ze nie kazdemu sie podoba to
                    co mnie i na odwrot.Zadko kiedy moge wpasc na cos takiego ze odrazu czmychne
                    dla siebie wiec dlatego tak bardzo mi zalezy na tych portasach do tej kurtalki
                    wiesz.no ale trudno jezeli ich nie kupie to tez sie nie powiesze.
                    • beba3 Re: CUBUS 18.08.06, 14:46
                      U nas po dwie kurtki bo jednak trzeba je prac a dziecie do szkoly musi chodzic.
                      Zreszta czasmi jest tak, ze jedna wkladam do pralki a tu juz bylo 'bec' i druga
                      tez idzie do pralki...
                      Sklep CUBUS pamietam z Polski i tez sie tu rozgladalam ale nie ma niestety.
                      Sobie kupilam tam fajna puchowke jakis czas temu. Pozostalo tylo wspomnienie...
                      ;-D No i ciekawe bluzeczki dla dziewczynek tez byly.
                      • kolor201 Re: CUBUS 18.08.06, 15:29
                        Beba bo to naprawde superowy sklep.Maja dobry kwalitet i ciuszki sa po praniu
                        nadal jak nowe i tak do konca ich istnienia haha.Sa fajne i damskie i meskie
                        ciuszki.Strasznie ubolewam nad jego brakiem ale cozzz.Juz zlecilam czatowanie
                        na te spodenki kolezance hihi
                        • beba3 Re: CUBUS 19.08.06, 20:49
                          Jak masz przytomna kolezanke, to ok!
                          Moje dziciaki dostaja pod choinke czy na zajczka czasmi ciuszki od szwagierki
                          wlasnie z CUBUSA. Ciesze sie, bo nie mam szansy kupic tego samego. W przypadku
                          zakupow w H&M prawdopodobienstwo jest ogromne! ;-)
                          • beba3 Re: CUBUS 19.08.06, 20:51
                            PS Kolor!
                            Mieszkalas dlugo w Niemczech. Robisz tam jakies zakupy typu ciuszki dla dzieci
                            czy zabawki? Mamy blisko ale nie wiem do jakich sklepow jechac i czy warto.
                            Jesli podasz mi nazwy to ja juz sobie wyszukam w necie gdzie sa sklepy. Bylabym
                            wdzieczna! :-)
                            • kolor201 Re: CUBUS-beba 19.08.06, 21:48
                              Tak Bebus mieszkalam latek kilka i ciagle tam jezdze bo mam tam siostry itp:)))
                              >ciuszki oj tak kupuje zawsze jak jestesmy.Najtansze ciuszki dla dzieci i
                              wogole dla doroslych(ladne) sa w: KIK,Takko,BABY ONE dla maluchow do 5lat,i w
                              sklepach GLOBUS(wielki sklep typu Real).Mozna tez na fajowe i extra tanie
                              ciuchy trafic w sklepach Quelle(ale nie jest w kazdej miejscowosci).Moja
                              siostra wlasnie w tym Quelle kupuje mase rzeczy po kilka euro(trzeba jednak
                              wiedziec kiedy sa dostawy zeby wpasc na najwiekszy wybor).Buty sa fajne w
                              RENO.AAA!!!A najlepsza drogeria w ktorej kupisz super kosmetyki itp.(ciuszki
                              jakies tez)po fajnych cenach to "dm".oooch az mi sie jechac zachcialo:)))
                              • beba3 Re: CUBUS-beba 20.08.06, 19:19
                                Dzieki wielkie!
                                Mam czas do soboty i sobie poszperam w necie. Teraz to wiem czego szukac!
                                Zapewne sie wybierzemy bo juz mi sie troszke nudzi w moim miasteczku chodzic na
                                zakupy dla dzieci. Bylam w H&M i nie znalazlam bluzeczek dla Jagody. Jej
                                wiosenne sa juz przykrotkie a szkola tuz, tuz! ;-)
                                Wielkie dzieki! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka