rybka1405 18.10.06, 15:28 Krotkie pytanie...Ile kosztuje Was internet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikat4 Re: Koszt Internetu 18.10.06, 16:23 My mamy z orange i placimy 20euro na miesiac za stale lacza. Odpowiedz Link
schinella Re: Koszt Internetu 18.10.06, 16:30 Ja mam Chello i place 32,95 za pakiet 'Light' predkosc przeylu danych 3 Mbps/1 Mbps. Tu masz tabelke z abonamentami www.chello.nl/Abonnementen/Internet/ Pamietaj, ze w niektorych miejscach jest tylko jeden provider i jestes praktycznie na niego skazana. Przynajmniej tak bylo jakis czas temu. Odpowiedz Link
mad_die Re: Koszt Internetu 18.10.06, 16:36 Tak jest też teraz, niestety :( poprzednio mieliśmy @home (tv+internet) i było super, a teraz niestety, tu gdzie mieszkamy mamy TYLKO UPC, czyli chello, no i już nie jest tak super ;) Odpowiedz Link
diuna22 Re: Koszt Internetu 18.10.06, 18:14 My mamy InternetPlusBellen - odradzam - abonamet 42,50 chyba, wczesniej byl nizszy ale za to mamy stale problemy jak kiedys juz pisalam i myslimy o zmianie. Mamy tv z @home, mad_die - jak to wyglada bo piszesz ze bylo ok - jak oplaty, czy dodatkowo trzeba placic abonament na telefon? Czy czesto byly problemy z netem? Sorki ze tak sie podepne ale pytanko w temacie :)))). Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: Koszt Internetu 18.10.06, 21:16 ja mam w casemie i place za miesiac 34.90 tv + internet pozdr. Odpowiedz Link
ada9611 Re: Koszt Internetu 18.10.06, 23:18 21 eur .demon.nl/ale najwieksza tragedia,cos mi sie psuje,albo internet lacze albo komputer ostatnimi silami jedzie.a moj syn ma prace domowa. Odpowiedz Link
mad_die Re: Koszt Internetu 19.10.06, 08:16 diuna22, powiem Ci szczerze, że nie pamietam dokładnie jakie były opłaty, ale na pewno nie były wysokie, bo starczało z jednej pensji ;) my mieliśmy tv i internet z @home, opłata była za internet, tv niby wtedy gratis, czy jakoś tak :) i powiem Ci, że żadnego problemu z netem nie było, no chyba ze taki, że router trzeba było zrestartować, ale to żaden problem ;) aha, tylko raz nam przysłali maila z ostrzeżeniem, że niby za dużo ściągamy z sieci, ale to nie był mail od @home, tylko od Paramount Pictures czy jakiejś innej wytwórni filmowej ;) a my sprawdziliśmy filmy, jakie ściagnęliśmy w tamtym okresie, i żadnego z z tej wytwórni nie mieliśmy :P więc to taka ściema :D www.home.nl/producten/ tu masz stronkę, poczytaj o cenach :) Odpowiedz Link
mad_die Re: Koszt Internetu 19.10.06, 08:18 a jeśli chodzi o telefon, to pomyślcie o VoIP, bo to bedzie telefonia przyszłości :D Odpowiedz Link
diuna22 Re: Koszt Internetu 19.10.06, 11:54 Kuknelam sobie dzieki, a jeszcze jedno - tak czy siak musimy miec telefon z KPN? Tzn placic za linie wiecie cos o tym? Jakas tam oplata za to ze numer mamy? Jak to jest czy mozemy im bye powiedziec - bo moje nerwy na wyczerpaniu ;). Czy bez tej linii i nr nic nie zrobimyw @home? Odpowiedz Link
mad_die Re: Koszt Internetu 19.10.06, 13:02 Nie no, na pewno mozesz zrezygnować z KPN i mieć tylko w @home. Odpowiedz Link