aaola 11.03.07, 20:07 muszę kupic żel na ząbkowanie dla synka Jaki mi polecacie? (tylko w aptece?) Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabynia Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 21:02 Jest wiele zeli na zabkowanie. Ale Ja Ci osobiscie doradze bys zamowila w Polskim sklepie lub by ktos z rodziny wyslal Ci listem poleconym czopki na zabkowanie Viburcol. Sa idealne. Usmierzaja bol i uspokajaja dziecko! Maluszek bedzie mial przespane noce i Ty tez. Moj maly ma 11 miesiecy i ten zel uratowal Nam zycie, jeszcze nie bylo takiej sytuacji, by synek plakal z bolu. Polecam! Odpowiedz Link
gabynia Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 21:04 Acha ..takie zele mozesz kupic w kazdej drogerii..np. Da. Lub Kruidwat- nie wiem jak to sie poprawnie pisze-hihihi. Powiesz,ze dziecku zabki rosna i juz Ci tam Panie doradza... Odpowiedz Link
monikat4 Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 21:08 Czopki Viburcol sa super i mozesz je dostac tutaj,ja kupowalam w drogeri ETOS,tam tez kupowalam taki plyn na zabki Detintox. Odpowiedz Link
aaola Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 21:40 czopki mam a zel mi zaginał a maly znowu zaczyna swirowac i jutro musze kupic cos na szybko. A jak poszukac Polskiego sklepu? Jestem z Rossendaal? Odpowiedz Link
anitax Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 21:59 U nas sie najlepiej sprawdzaly gryzaczki prosto z lodowki. Odpowiedz Link
maxijo Re: żel na ząbkowanie? 11.03.07, 22:03 hmmm, a moj syn po viburcolu ma jeszcze gorzej. Sporo osob chwali te czopki, u nas sie w ogole nie sprawdzaja na zadne dolegliwosci. Mokre szmatki z lodowki byly w dzien najlepsze. Odpowiedz Link