narutek 06.02.09, 11:53 zieeeeewwwww... zaraz rabne glowa w klawiature... dajcie jakies strony z rozrywka albo co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: tez sie tak nudzicie w piatek w pracy? 06.02.09, 12:06 www.nl.zylom.com/ www.naprzerwie.pl/naprzerwie/0,0.html Ja nie pracuje, ale dzisiaj biegiem:-/ Odpowiedz Link
narutek Re: tez sie tak nudzicie w piatek w pracy? 06.02.09, 12:17 tijgertje dzieki, zaraz poogladam tylko szefowa pojdzie do domu :) Odpowiedz Link
femke81 Re: tez sie tak nudzicie w piatek w pracy? 06.02.09, 12:07 he he he - to zależy...ja się tam nie zarzekam, bo czasami to idzie wolno...ale są tygodnie, że można śmiało powiedzieć 'thank God it's Friday' a u mnie jeszcze 3 dni oprócz dzisiaj i zaczynam macierzynski - 4 tygodnie do porodu AAAA - mam nadzieję, że dziecię mnie uszanuje i trochę poczeka, zanim nacieszę się tym urlopem (czytaj: pośpię wreszcie!!!) Narutek - jeszcze tylko 5 godzin:-) i weekend! Odpowiedz Link
narutek femke 06.02.09, 12:15 femke no mialam wlasnie pisac do ciebie maila, ale numer:) co tam u ciebie? jak sie czujesz? kiedy na kawke sie umowimy? Odpowiedz Link
anitax Re: femke 06.02.09, 13:01 Narutek, to gdzie Ty pracujesz, ze sie tak nudzisz? Ja od 2 lat nie mialam ani minuty na nude, ciesze sie jak mi sie uda bez nadgodzin dzien zakonczyc. W piatki pracuje w domu. Moze byloby to rozwiazanie dla Ciebie ... Odpowiedz Link
narutek Re: anitax 06.02.09, 13:47 no wlasnie i te "ambtenaarki" tak ciezko pracuja od poniedzialku do czwartku, ze w piatek nie maja juz nic do roboty, bo wszystkie zadania przeznaczone na dany tydzien wykonaly:) Odpowiedz Link
femke81 Re: femke 06.02.09, 13:08 ja sie czuje dobrze - tyle, ze mam duzo do zrobienia jeszcze przed porodem - mam nadzieje, ze maluchowi spieszyc sie nie bedzie... bo ja sie do ciazy przyzwyczailam:D chociaz przede mna te najgorsze chwile. Jak Brzuch pozwoli to sie moze zalapie na spotkanie w gronie dziewczyn? juz sie z Mysza widzialam wczoraj:-) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
narutek Re: femke 06.02.09, 13:47 kurcze to szkoda, ze ja blizej nie mieszkam bo w czwartki po poludniu mam wolne to bym sie z wami spotkala :( Odpowiedz Link