olgunia2000 25.02.09, 11:01 mieszkam w hoogmade i z checią poznałabym mamy z dziećmi żeby sie spotkać i pogadać o dzieciach i nie tylko. mam synka który ma juz ponad rok ma na imię Sebastian urodził sie tutaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldakra Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 14:28 Ja jestem w Leiden ale tylko na 3 miesiące - do końca kwietnia, więc nie wiem czy taka znajomość cię interesuje. Ale mogę się spotkać - mam córeczkę prawie roczną :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 14:49 ooo fajnie kochana a powiedz mi dlaczego jesteś tylko do kwietnia? możemy sie spotkać nie ma sprawy :) może jeszcze ktoś jest z tych okolic fajnie by było Odpowiedz Link
meliloti Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 15:04 Ja sie zglaszam, choc jestem i prawie mama i prawie z Leiden :) Termin porodu - poczatek maja, a przeprowadzka do Leiden - poczatek czerwca. Chetnie sie spotkam, ale niestety dopiero jak sie przeprowadzimy. Mam nadzieje, ze zostaniemy w kontakcie na forum. Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 16:28 oj miło mi was poznać !:) zgłaszajcie się kochane to sobie zrobimy zjazd jak się cieplej zrobi Odpowiedz Link
aldakra Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 19:02 Jestem tylko do kwietnia (a od 1 lutego), bo na stałe mieszkam w Polsce, a mój pobyt jest zawsze związany z jakimś stypendium moim czy męża (tym razem męża). Jak chcesz się spotkać do tego czasu to pisz na maila :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
andevi Re: mamy z Alphen i leiden 25.02.09, 16:36 o, sporo nas! To i ja sie zglosze.Mieszkam pod Leiden, w Sassenheim, mam synka 2 i pol roku i drugiego maluszka jeszcze pod sercem:) Termin porodu na 1 pazdziernika.W Holandii od 5 lat. Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 27.02.09, 21:25 no fajnie że już tyle was może jeszcze ktos napisze :) Odpowiedz Link
aszmunikal Re: mamy z Alphen i leiden 17.03.09, 15:14 Ja mieszkam w Hoofddorp. Mam roczna coreczke. Chetnie poznam mamusie z okolic Leiden. Pozdrawiam, ania Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 09:58 jest nas coraz więcej ! jak fajnie! dziewczyny ja cos nie lubie tego forum ale jestem aktywna na e-mamie pod tytułem czy są mamy w holandii więc zapraszam was tam :) poznacie wiele innych mamusiek :) Odpowiedz Link
mamantkaa Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 10:24 olgunia2000, chyba pod innym nickiem występujesz na innych forach, bo jakoś nie mogłam cię nigdzie indziej znaleźć :O Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 10:50 mamantkaa a ja chyba cie gdzieś widziałam ..... albo masz bloga na smykach ??? Odpowiedz Link
mamantkaa Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 12:27 No może gdzieś mnie widziałaś, głównie jestem jeszcze na forum Mieszkam w Holandii i forum Mam z mojej okolicy w Polsce. Ale bloga nie piszę nigdzie ;) Odpowiedz Link
mamantkaa Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 12:35 No to ja chyba nie umiem szukać, albo wyszukiwarka tak kiepsko działa, bo znalazłam 11 Twoich postów, w tym 10 z naszego forum ;) Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 12:44 bo ja niestety nie jestem na tm forum tylko na e-mama.pl i tam jest czy sa mamy w holandii wpisz tak i ci powinno znaleść :) tutaj ja jestem tylko na tym forum ;) Odpowiedz Link
mamantkaa Re: mamy z Alphen i leiden 18.03.09, 13:06 A widzisz! A ja szukałam Cię na emamie na forum gazetowym. Odpowiedz Link
meliloti Re: mamy z Alphen i leiden 24.06.09, 20:05 My juz po przeprowadzce :) Ktos chetny na spotkanie? Odpowiedz Link
olgunia2000 Re: mamy z Alphen i leiden 06.07.09, 16:08 ja teraz jade do polski na wakacje , na 3 tygodnie ale jak wrócę to moge się spotkać :) pozdrawiam Odpowiedz Link
meliloti Re: mamy z Alphen i leiden 19.07.09, 12:02 Oj, zaraz wyjezdzamy. Jedziemy wczesniej niz planowalam, zeby wrocic na szczepionki Hanki. A wracamy dopiero pod koniec sierpnia. Coz spotkanie wiec pewnie dopiero w we wrzesniu wypali. Odpowiedz Link
meliloti Re: mamy z Alphen i leiden 02.09.09, 14:08 Ja wlasnie wrocilam z wakacji. W dalszym ciagu macie ochote na spotkanie? Nie znam Leiden, wiec proponuje Merenwiijk (dzielnica Leiden), w parku jest spore kinderboerderij Chyba, ze znacie ciekawsze miejsce dla matek z dziecmi? Olgunia200 i aszmunikal wyslalam Wam wiadomosc na maila gazetowego. Odpowiedz Link
andevi Re: mamy z Alphen i leiden 02.09.09, 15:28 Dziewczyny z Leiden i najblizszych okolic, z dzieciaczkami powyzej 3 roku! W Leiden wlasnie startuje szkolka polska przy Boshuizerlaan (boczna Vijfmeilaan), w klubie osiedlowym.Zajecia sa w soboty, od 15.30 do 17.30. Nie wiem, jak tam jest z zapisem dzieciaczkow i czy to odplatne, ale mysle, ze fajna sposobnosc spotkania sie przy kawce, a dla dzieci wspolnej zabawy i edukacji.Ja w kazdym razie mam ochote sie wybrac i zobaczyc, co to:) www.fpsn.nl/Scholen/Leiden/index.html Odpowiedz Link
aszmunikal Re: mamy z Alphen i leiden 02.09.09, 16:14 Umowmy sie gdzies, gdzie mozna dojechac autobusem ze stacji kolejowej Leiden. Mi pasuje czwartek albo piatek. Odpowiedz Link