myszka-6 16.03.10, 19:33 Czy może ktos polecić mi dobre solarium u nas w Laskowicach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureolka1 Re: Solarium 16.03.10, 20:21 Na pewno nie chodź do solarium koło Rosmanna. Jest tam drogo, nieprzyjemnie i coś nie tak jest z lampami. Odpowiedz Link
karolineczqe Re: Solarium 16.03.10, 21:07 Ja tam na solarium koło Rossmana nie narzekam. Łóżko numer 1- jak najbardziej w porządku Nie polecam stojącego- szybko można się zmęczyć Odpowiedz Link
wygadana Re: Solarium 16.03.10, 21:13 Już kiedyś pisano o tym solarium. Jedna dziewczyna poparzyła sobie tam twarz. Odpowiedz Link
subik Re: Solarium 16.03.10, 22:59 masz linka o tym ? co sie konkretnie stało? i jak? wiesz tez tam chodziłem i nagle po solarce czesc twarzy przez jeden dzien bardziej czerwona byla jakbym sie podrapal chyba ze znasz tą osobe chętnie bym porozmawial z nia... Odpowiedz Link
myszka-6 Re: Solarium 16.03.10, 22:33 To koło Rossmana całkowicie odpada. Ponownie zapytam, gdzie chodzić do solarium? Odpowiedz Link
matr.i.x Re: Solarium 17.03.10, 08:32 witam wszystkich . powiem wam szczerze ze łóżka solaryjne(nie lampy) sa na jednym poziomie w jelczu, prawda wychodzi po opalaniu .jesli chodzi o solarium na przeciwko rossmana to fakty sa takie : albo nie potrafia dobrac lampy do łóżka albo maja lampy przepalone co daje natychmiastowy efeky poparzenia a klient mysli ze fest sa mocne lampy.jesli chcecie sie opalac to zobaczcie inne łóżka.takze polecam pozostałe łóżka w jelczu ktore daja opalenizne a nie poparzenie skory. Odpowiedz Link
s-mother Re: Solarium 17.03.10, 09:19 Swego czasu korzystałam z solarium w zielonym bloku, u Pani Sabiny i byłam bardzo zadowolona z efektów. Mam dość jasną karnację, bywało,że miałam dłuższe przerwy i nie zdarzyło mi się poparzyć skóry. Pamiętajcie też o rozsądku i nie opalajcie się na dzień dobry przez 20 minut Odpowiedz Link
olina29 Re: Solarium 17.03.10, 09:26 Kiedyś chodziłam na solarium do Sabiny (w zielonym bloku na Hirszfelda) byłam bardzo zadowolona, miła obsługa wygodne łóżko, dobre lampy i co najważniejsze trwała brązowa opalenizna...wiem,że zrobiła tam teraz remont i zmieniła łóżko, koleżanki sobie chwalą, ja się wybieram ale jakoś dojść nie mogę ) a co do solarium obok rossmana mieli jeszcze na piastowskiej, byłam tam kilka razy ale zamiast brązu była czerwień, a o tej popażonej twarzy też słyszałam Odpowiedz Link
matr.i.x Re: Solarium 18.03.10, 21:35 witam ponownie.chciałbym jeszcze cos dodac poniewaz dzisiaj rozmawiałem ze znajomymi. ktorzy opalaja sie w solariach jelczanskich.ipowiedziano mi ze np ergiline 800 jest mocniejszy np od ergoline 600 albo 500 . ludzie to sa modele łóżek(oczywiscie te same roczniki albo zblizone) licza sie lampy polecam stronke dla zainteresowanych www.sklep.solarum.pl/index.php?cat=28 Odpowiedz Link
lila63 Re: Solarium 19.03.10, 11:22 Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do solarium koło Rossmana , nie zauważyłam aby było tam nieprzyjemnie ,wręcz przeciwnie. To solarium różni się od innych tym, że ma najsilniejsze lampy i trzeba niestety brać poprawkę na to, ze jeśli w innym solarium opalałam się przez 15 minut to w tym tylko 7 , stąd też i cena jest wyższa. Sama się kiedyś tam poparzyłam tylko dlatego , ze nie posłuchałam dziewczyny która chciała mi zredukować z 12 do 7 minut - uparłam się no i trzeba było się przyznać do własnej głupoty i przez dwa dni "gasić ogień na twarzy". Tak więc zamiast "ujadać" i siać ferment należy bardziej rozpoznać się w temacie. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Solarium 19.03.10, 11:30 Nie chcesz stracić zdrowia to nie idź do solarium koło Rosmanna! Odpowiedz Link
lila63 Re: Solarium 19.03.10, 11:49 To tylko w tym jednym solarium traci się zdrowie ? , a do innego mogę iść ?. Odpowiedz Link
andreaaa9 Re: Solarium 19.03.10, 23:46 Heheh takie złe solarium, to ciekawe dlaczego chodzi do niego zdecydowana większość mieszkańców JL jak i okolic? Macie rację: lepiej zapłacić 70gr za minutę i poleżeć na zasyfionym łóżku ze starymi lampami, niż 1 z hakiem czy ile tam Oni mają i leżeć mniej minut na zadbanym łóżku. No ale rzecz gustu przecież Odpowiedz Link
matr.i.x Re: Solarium 20.03.10, 08:45 andreaaa9 co ma piernik do wiatraka?to ze ktos u was w solarium biega z mopem 10 razy dziennie to nie oznacza ze macie najlepsze lampy i ze ludzie sa bardziej opaleni. wystrój to nie wszystko!!! Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Solarium 20.03.10, 11:07 Moja kumpela była w tym solarium tydzień temu. Łóżko kleiło się od brudu i śmierdziało potem. To co powstało na skórze to nie opalenizna tylko zczarnienie. Tym solarium powinien zająć się Sanepid i PIH. Łapie klientki tylko tym, że jest przy Rosmannie i przy głównej ulicy handlowej. Przestrzegam! Odpowiedz Link