lidka2603 19.05.10, 13:24 Czy ktoś może się orientuje czy kursują autobusy JL-Oława i z powrotem objazdem oczywiście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petit7 Re: Objazd a PKS? 19.05.10, 13:30 W dniu dzisiejszym (jak się dowiedziałem od kierownika z PKS) autobusy jeżdżą objazdem przez Minkowice. Tak będzie do czasu jak droga będzie przejezdna. Droga przez Otok jest zalana. Odpowiedz Link
makler4 Re: Objazd a PKS? 22.05.10, 21:21 Ciekawe jak będzie w poniedziałek? I ile będzie kosztował bilet? Odpowiedz Link
arveen Re: Objazd a PKS? 22.05.10, 23:32 Dzwoniłam dziś na główną informacje do Warszawy i powiedziano mi, że nie maja żadnej informacji o zawieszeniu kursów do Oławy. www.pks.olawa.pl/ Tu jednak link do strony PKS Oława, w którym piszą: PKS w Oławie S.A. informuje, że w związku z zamknięciem drogi na trasie Oława – Jelcz–Laskowice, Oława – Minkowice oraz mostu na Odrze z dniem 22.05.2010 komunikacja na tych kierunkach oraz na trasie Oława – Wrocław przez Jelcz-Laskowice i Wrocław – Oława przez Jelcz-Laskowice zostaje zawieszona do odwołania. Odpowiedz Link
anna0601 Re: Objazd a PKS? 24.05.10, 15:01 Prosto z Jelcza do Oławy jeszcze długo nie pojedziemy. Część drogi za Jelczem jest rozmyte i za lasem ponoć też. Odpowiedz Link
mapig Re: Objazd a PKS? 24.05.10, 16:19 A może warto zainicjowac tzw. "sąsiedzką pomoc",tzn. jak ktos jedzie do Oławy autem moze zabrałby współpodróżnego?Zmniejszyłoby to nasilenie ruchu i nie wozilibysmy powietrza? Odpowiedz Link
mapig Re: Objazd a PKS? - awaryjny rozkład jazdy. 24.05.10, 16:05 Ostatnio podano w prw.że otwarty został most w Oławie. Niestety dla nas to zadne pocieszenie bo drogi nadal nieprzejezdna z Górnika i J- L.Słyszałam ze porobiły sie też wyrwy co moze przedłużyć ich czas zamkniecia. Odpowiedz Link
mapig Re: Objazd a PKS? - awaryjny rozkład jazdy. 26.05.10, 09:29 czy ktos wie czy ten rozkład obowiązuje też w soboty i niedziele? Odpowiedz Link