Dodaj do ulubionych

Strona internetowa MBP

09.11.10, 07:13

Witam serdecznie.

Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że jest już możliwy dostęp do strony internetowej kandydatki na Burmistrza Jelcza Laskowic, Pani Marii Bożeny Polakowskiej, czyli Pani MBP smile

Przyznać muszę, że sam się jeszcze z tą stronką nie zapoznałem, jednak udostępniam link, abyśmy mogli razem oglądać i móc odnieść sie do jej treści.

www.maria-polakowska.pl/

Pozdrawiam serdecznie.

PS

Na wskazanej stronce są również materiały dotyczące KWW "PRZYJAZNA GMINA 2010"

Pozdr .......
Obserwuj wątek
    • poodzian Re: Strona internetowa MBP 09.11.10, 20:56
      Patrząc na zdjęcie, to przynajmniej z wyglądu wypada bardzo dobrze.
      • mikoj50 Re: Strona internetowa MBP 09.11.10, 21:22

Witam serdecznie.

Chociaż raz mogę ze spokojem napisać, że zgadzam się z Tobą Poodzianku w stu procentach wink

Odwdzięczę Ci się teraz za słowa, które napisałeś przy okazji moich majowych odwiedzin cmentarza Żołnierzy Radzieckich w Oławie: fajny chłop smile

Z tą urodą MBP, to Ameryki nie odkryłeś, bo to przecież widać gołym okiem wink Kiedyś pisałem, że dobro samo się chwali, dzisiaj mogę napisać, że z urodą kobiet jest podobnie wink

Pozdrawiam serdecznie.

PS

Myślę, że Pani Bożenka wybaczy mi wkręcanie jej w te żarty wink

Pozdr........
        • mongrovia Re: Strona internetowa MBP 09.11.10, 22:12
          Przeczytałem program wyborczy. Bardzo ambitny , tylko ani słowa "JAK TO ZROBIE". Kolejny koncert zyczen adresowany do tych wiernych co lubia wierzyc. Po drugie, brak mozliwosci jakiejkolwiek polemiki z kandydatka. To dyskwalifikuje calkowicie. I chyba najistotniejsza sprawa. Powoli odnosze wrazenie, ze jest to wyscig po szmal i wejscie w uklady. Nie posadzam o to Pana Konopki bo emeryture ma na tyle wysoka,że może z niej spokojnie życ. Ta Pani mnie nie przekonuje nawet w 1%, program programem ale jak to zrobic pozostaje tajemnica. Typowa walka wyborcza z udzialem "kielbasy wyborczej"
          • soeinmyst Re: Strona internetowa MBP 09.11.10, 22:22
            zgadzam sie z mongrovia, mnie tez nie przekonuje wink, nadal stawiam na krzysztofa k......no i tak na marginesie, nie ujmujac urody kandydatki, to niezly fotoshop na stronie przedniej wink smile, a po co ? taka ladna kobieta wink
            • mongrovia Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 08:08
              Pamietajcie Państwo,że sa to wybory na stanowisko Burmistrza Gminy a nie konkurs na miss Gminy! Kampanie kladaca nacisk na sex urządziło sobie SLD w wielu okregach. Sa nawet dziewczynki z CKM, spiewajace hymny pochwalne o kandydatach SLD. Takie traktowanie elektoratu, jak klientów burdelu wydaje sie słuszne bo burdel tutaj jest . Ja optuje jednak nie za disco polo ani golymi piersiami a za twarda reka.
              Pozdrawiam
              • surro-und Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 08:34

Nie wiem w jakim lokalnym sojuszu poltycznym ta pani kandyduje to primo , program wyborczy stereotypowy i oklepany w treści , w pewien sposób populistyczny -secundo.
                Kobieta owszem elegancka ale nie chodzi przecież o urodę a o program , WSZAK TAKI DUALIZM POLITYCZNY RODZI IRRACJONALIZM .
                Stawiam na program Pana Konopki !!
                • dorkasz1 Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 09:06
                  Z całym szacunkiem dla Mikoja. Mnie również pani MBP nie przekonuje. Głównie dlatego, że miała już szansę pokazać "co potrafi" jako wice- i starosta powiatu oławskiego. Nie znalazłam nigdzie żadnych peanów na jej cześć. Jeśli nie bardzo sprawdziła się w powiecie, to jaka jest szansa, że w Gminie będzie inaczej?
                  • mongrovia Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 14:00
                    Cos Pani powiem , Pani Doroto.. Kazdy z nas ma wyuczony zawod, wykonuje go lepiej lub gorzej. Jest oceniany dobrze lub zle. Co Powie Pani na taka sytuacje. Syn czy Maz leza w szpitalu i sa przygotowywani do powaznego zabiegu ( bron Boze nie zycze tego Pani). Kto ma operowac? Starszy poczciwy portier z parteru czy znacznie mniej poczciwy gosc po medycynie? Posty Mikoja sa tak infantylne, ze az glupie. Kolejarz niech pozostanie kolejarzem a inzynier inzynierem. tak bedzie lepiej i dla Nas i dla Nich. czy Mikoj planuje dalczy obfotografowywanie okolicznych peknietych murow sasiedzkich obor i domów? Zenujace widowisko. Wydaje mi sie, ze typ zblizony do Lacha Walesy. "Poczułem wadze" - czyz nie tak Mikoj? Prosze nie odpowiadac na ten post, kazda odpowiedz na forum bedzie falszywa.
                    • surro-und Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 14:34
                      Mikoj nie daj sie wciagnąć w pyskówki z tym mongrovia vel mooreland , ja dawno postawiłem typowi diagnozę !
                    • soeinmyst Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 15:07
                      mongrovia nie wiem do czego pijesz, ale czy zawod wyklucza bycie radnym ? a czy jak ja ide do lekarza, to mysle, ze jestem u piekarza ? wink i tak prywatnie.....dlaczego nie startujesz conajmniej na radnego ? wink....a moze sie myle ?...moze jednak strtujesz ?
      • przebudzonyx Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 22:34
        Zgadzam się - też mam podobne odczucie.

Dodam tylko, że pierwsze "wyborcze" zdjęcie Pani MPB widziałem na liście kandydatów w Gazecie Powiatowej - jest odstraszające (ujęcie zrobione najpewniej gdy coś mówiła) - nie wiem czy to przypadek czy niedopatrzenie, że takie zostało zamieszczone (już kilka razy), ale warto zwrócić na nie uwagę, bo "psuje wizerunek".
    • pimpam3 Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 18:36
      Jak na swój wiek nieźle się trzyma. Zęby wybielone Photoshopem. Program wyborczy - blebleble (bełkot). Ja na tą panią głosować nie będę.
      • serek5555 Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 18:48
        Ja też nie zagłosuję.
    • surro-und Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 20:01
      www.youtube.com/watch?v=Rz0T-KmlzVw
      • mongrovia Re: Strona internetowa MBP 10.11.10, 21:03
        są sorro-und znacznie "lepsze" piosenki na youtube. Ich tworcami sa ludzie SLD. Radze zajrzec jak traktuje sie elektorat. Jak bydlo, po prostu. Oczywiscie sa rozne gusta i gusciki. Sa ludzie ktoym "talent" Grabowskiego odpowiada. Grabowski po prostu reprezentuje ich poziom , czyli delikatnie mowiac - KIEPSKI. Nie wszystkim odpowiada Jan Pietrzak czy nowy Zenon Laskowik. Mimo wszystko polecam WSZYSTKIM
        www.youtube.com/watch?v=iD2iuwFXhq8&p=1ED4B45554C36A21&playnext=1&index=7
        Osobiście nie cierpię prymitywnego "dowcipu", który dzisiaj ciezko odróznic od dowcipu dla ludzi inteligentnych inaczej czy zwyklych wylgaryzmow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka