Dodaj do ulubionych

Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów

22.05.13, 10:03
Co sądzicie o Pawłowicz www.tvn24.pl/te-baby-same-sie-reklamowaly-po-prostu-szmaty-wypowiedz-krystyny-pawlowicz,327478,s.html
Obserwuj wątek
    • lafare Re: Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów 22.05.13, 13:19
      nareszcie normalnie ktoś powiedział że rozebrana na ulicy do golasa to szmata!
    • hersst Re: Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów 22.05.13, 15:49
      Myślę, że to nie Pawłowicz jest problemem lecz postępujący upadek zasad moralnych i etycznych. Profesor Pawłowicz ma zupełną rację - popieram.
    • norbert1253 Pogubiłem się. 22.05.13, 17:45
      Te panie protestowały bo były zgwałcone, czy protestowały, że nie były zgwałcone.
    • emerytka2004 Re: Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów 22.05.13, 19:00
      3plastek3 napisał(a):

> Co sądzicie o Pawłowicz www.tvn24.pl/te-baby-same-sie-reklamowaly-po-prostu-szmaty-wypowiedz-krystyny-pawlowicz,327478,s.html

Pani poseł Pawłowicz powinna z urzędu trafić do psychiatry. Z Urzędu, dlatego,że jest posłem. A że jest z nią coś nie tak, widać gołym okiem.
    • hersst Re: Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów 22.05.13, 21:16

z potalu w polityce.pl:
      Lawina oszczerstw pod adresem posłanki Krystyny Pawłowicz wylewa się do tej pory. Dlaczego? Ponieważ zacytowała słowa z zaproszenia Fabryki Równości. Prezentyjemy więc treść zaproszenia:

…dziwki i dżentelmeni, damy i żigolaki, kurtyzany i alfonsi, napalone queery i wyzwoleni feminiści, cudzołożnice i jawnogrzesznicy, fetyszystki i transwestyci, córy Koryntu i sukinsyni, nierządnice i sutenerzy, dominy i niewolnicy, ladacznice i stręczyciele, dewiantki i puszczalscy, święte prostytutki i sprośni utrzymankowie, sodomitki i zbereźnicy, poliamorystki i swingerzy, wszetecznice i rozpustnicy, nimfetki i satyrzy, bezwstydnice i erotomani, cyklistki i pedały… to jest nasza noc. Duszą, ciałem i seksem świętujemy 1. warszawski Marsz Szmat (Slutwalk).
      • proszenieregulowacodbiornikow Któraś z forumowiczek skorzystała z zaproszenia? 23.05.13, 22:13
        …dziwki i dżentelmeni, damy i żigolaki, kurtyzany i alfonsi, napalone queery i wyzwoleni feminiści, cudzołożnice i jawnogrzesznicy, fetyszystki i transwestyci, córy Koryntu i sukinsyni, nierządnice i sutenerzy, dominy i niewolnicy, ladacznice i stręczyciele, dewiantki i puszczalscy, święte prostytutki i sprośni utrzymankowie, sodomitki i zbereźnicy, poliamorystki i swingerzy, wszetecznice i rozpustnicy, nimfetki i satyrzy, bezwstydnice i erotomani, cyklistki i pedały… to jest nasza noc. Duszą, ciałem i seksem świętujemy 1. warszawski Marsz Szmat (Slutwalk)

bo poczuła się adresatką?
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: Pytanie do kobiet forumowiczek/forumowiczów 23.05.13, 09:22
      Kolega w liceum miał koszulkę z pancernikiem Potiomkinem. Nazwaliśmy go Potiomkin. I nie obraził się.
      Panie nazywały się same marszem szmat. Na stwierdzenie, że szmaty, obraziły się. Dziwne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka