Dodaj do ulubionych

serwis LPG

01.10.14, 11:57
witam
gdzie w jelczu lub okolicach znajdę fachowca od LPG ?
przegląd instalacji itp ??
Obserwuj wątek
    • jemioltrab Re: serwis LPG 01.10.14, 17:24
      Eko-Alma w Oławie.
      • subik Re: serwis LPG 01.10.14, 20:00
        w Olawie ? a nie w Radwanicach?
        za sorrento Gold jest gazownik nawet ok , dawniej na ul. olesnickiej mial warsztat....
    • przebudzonyx Re: serwis LPG 01.10.14, 23:29
      Wg mnie najlepszy fachowiec w okolicy jest w ... Jeszkowicach - firma AZ.

Znalazłem na niego namiar przeglądając forum o LPG, gdzie jest od dawna polecany, i faktycznie świetnie wyregulował wtrysk LPG w aucie [jazda ze zmiennym obciążeniem a w jej trakcie wprowadzanie korekt] aż się na forum marki dziwią, że tak mało teraz zużywa LPG a przy tym ma moc [odpowiednia mieszanka].

Ostatnio byłem z niedawno zakupionym V6 i potwierdzam, że fachowiec jest w formie, a sprzęt ma coraz lepszy - nawet zrobił diagnostykę komputerową i skasował mi przy okazji błędy za co w serwisie każą sobie słono płacić, a bez dobrego komputera nie da się tego zrobić.
      • rob.tus Re: serwis LPG 06.10.14, 07:35
        Również polecam, facet z pasją do LPG a nie jakiś kowal co byle jak zamontuje instalację i kasuje jak za zboże.
        A tu jego strona. www.autogaz.az.pl/
    • riobravo27 Re: serwis LPG 16.11.14, 22:38
      Ja również polecam gości z Eko Almy Serwis w Oławie. Byli kiedyś w Radwanicach ale od kilku lat są w Oławie i dobrze bo bliżej.
    • korleonee Re: serwis LPG 18.11.14, 01:35
      Eko Alma Radwanice tel. ( 71 ) 311 73 97 w jelczu nie polecam za sorento gold, koles twierdzi albo to a moze to . A tam odrazu wykryli usterke.
      • jeltsch Re: serwis LPG 18.11.14, 06:29
        Jelcz-Laskowice na Polnej w kierunku na Piekary.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka