grzesiekura 01.10.14, 11:57 witam gdzie w jelczu lub okolicach znajdę fachowca od LPG ? przegląd instalacji itp ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subik Re: serwis LPG 01.10.14, 20:00 w Olawie ? a nie w Radwanicach? za sorrento Gold jest gazownik nawet ok , dawniej na ul. olesnickiej mial warsztat.... Odpowiedz Link
przebudzonyx Re: serwis LPG 01.10.14, 23:29 Wg mnie najlepszy fachowiec w okolicy jest w ... Jeszkowicach - firma AZ. Znalazłem na niego namiar przeglądając forum o LPG, gdzie jest od dawna polecany, i faktycznie świetnie wyregulował wtrysk LPG w aucie [jazda ze zmiennym obciążeniem a w jej trakcie wprowadzanie korekt] aż się na forum marki dziwią, że tak mało teraz zużywa LPG a przy tym ma moc [odpowiednia mieszanka]. Ostatnio byłem z niedawno zakupionym V6 i potwierdzam, że fachowiec jest w formie, a sprzęt ma coraz lepszy - nawet zrobił diagnostykę komputerową i skasował mi przy okazji błędy za co w serwisie każą sobie słono płacić, a bez dobrego komputera nie da się tego zrobić. Odpowiedz Link
rob.tus Re: serwis LPG 06.10.14, 07:35 Również polecam, facet z pasją do LPG a nie jakiś kowal co byle jak zamontuje instalację i kasuje jak za zboże. A tu jego strona. www.autogaz.az.pl/ Odpowiedz Link
riobravo27 Re: serwis LPG 16.11.14, 22:38 Ja również polecam gości z Eko Almy Serwis w Oławie. Byli kiedyś w Radwanicach ale od kilku lat są w Oławie i dobrze bo bliżej. Odpowiedz Link
korleonee Re: serwis LPG 18.11.14, 01:35 Eko Alma Radwanice tel. ( 71 ) 311 73 97 w jelczu nie polecam za sorento gold, koles twierdzi albo to a moze to . A tam odrazu wykryli usterke. Odpowiedz Link
jeltsch Re: serwis LPG 18.11.14, 06:29 Jelcz-Laskowice na Polnej w kierunku na Piekary. Odpowiedz Link