Dodaj do ulubionych

Gdzie jest jasfinks?

25.01.06, 17:45
- myje naczynia w jakimś podrzędnym barze w Londynie?
- siedzi w areszcie?
- wstąpił do zakonu?
Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • adamogo Re: Gdzie jest jasfinks? 25.01.06, 18:11
      pojawił się ostatnio w wypowieedzi do jednego postu, ale nie wiem dlaczego tak cię ciekawi gdzie on jest?? Może po prostu nie ma czasu na wchodzenie na forum, albo po prostu mu się nie chce.
      • fk90 Re: Gdzie jest jasfinks? 25.01.06, 18:44
        Widać, ze nie jestes tu od narodzin forum...wtedy byś zrozumiał wink

hm..ale ja myśle, ze na jasfinksa jest sposób, żeby ujawnił swoją obecność na
        forum.

Swoją drogą to bardzo miłe, martwisz się o forumowiczów : )
        • adamogo Re: Gdzie jest jasfinks? 25.01.06, 18:51
          A czy to ważne czy jestem na forum od początku czy od jakiegoś czasu? Dziwnie rozumujesz. Czytałem wiele jego wypowiedzi, i to, że go teraz nie ma na forum jakoś mnie za bardzo nie wzrusza i się nim nie martwię. Jak będzie chciał coś skomentowac, to powróci i to skomentuje.
          • fk90 Re: Gdzie jest jasfinks? 25.01.06, 18:57
            ...ale pytasz j.laskowice czemu się tak o niego troszczy tongue_out a ja mówię, że mnie
            to nie dziwi. Nie dziwi bo towarzysze forum od "becika" tongue_out big_grin
            • poodzian Re: Gdzie jest jasfinks? 25.01.06, 21:37
              Nikt za nim nie tęskni.
              • makler4 Znalazł się jasfinks? 11.04.06, 22:59
                Czego to moje piękne oczy nie widzą. Czyżby wrócił syn marnotrawny?
                Znów się obniży poziom tego forum.
                • jasfinks Re: Znalazł się jasfinks? 11.04.06, 23:31
                  Poziom to się raczej obniżył właśnie w czasie mojej nieobecności, gdyż lewactwo
                  ruszyło aktywniej ze swoją prymitywną, kłamliwą propagandą... Dlatego myślę,że
                  trzeba trochę się z nimi poużerać...
                  • fk90 Re: Znalazł się jasfinks? 12.04.06, 13:54
                    Nie ma to jak skromność tongue_outbig_grin Oj...tak? Gdzie Ty byłeś chłopietongue_out?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka