grzesiekura 07.07.09, 11:51 witam czy jest u nas w mieście albo w okolicach jakiś solidny tapicerz któremy mogł bym dać wnętrze do obszycia fotele kanape boczki w skórę ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookart Re: tapicerka w aucie 07.07.09, 21:08 Hello, tak jest ktoś taki. Napisz mi na maila lookart@gazeta.pl co chcesz dokładnie obszyć i jaki masz na to budżet, a ja odpowiem Ci po konsultacji czy będę w stanie Ci pomóc. Odpowiedz Link
sakenik Re: tapicerka w aucie 07.07.09, 22:10 a nie możemy poznać na forum kto taki oferuje się w okolicy? Być może więcej będzie zainteresowanych tym tematem. Odpowiedz Link
grzesiekura Re: tapicerka w aucie 08.07.09, 12:58 ja nie szukam profesjonalnego zakładu tylko osoby która w wolnym czasie by mogła sobie dorobić albo straciła pracę a umie dobrze szyc nie ma co ukrywać to jest pracochłone i kosztowne dosyć ale za dobrą cene chetnie bym się skusił na obszycie tapicerki dodam że znalazłem jaieś ogłoszenie w necie zakład w nadolicach wielkich jest ale na moj budżet to za dużo jak bym miał dać do obszycia Odpowiedz Link
renatka74 Re: tapicerka w aucie 08.07.09, 16:21 jest taki zakład w ratowicach ale nie wiem ile biorą Odpowiedz Link
no.f_ck Re: tapicerka w aucie 08.07.09, 19:15 ci z ratowic sa na urlopie, bodajze do polowy sierpnia Odpowiedz Link
grzesiekura Re: tapicerka w aucie 10.07.09, 01:07 nie bede zakładał nowego tematu więc napiszę tu chodzi mi o to czy w laskowicach jest ktoś kto zajmuje się przyciemnianiem szyb i zrobił by to tanio i solidnie ??? jakieś namiary może,, Odpowiedz Link
no.f_ck Re: tapicerka w aucie 10.07.09, 23:42 zapomnij o "tanio i solidnie" namiary posiadam na firme z wroclawia co robi solidnie mnie rok temu kombi kosztowalo 700 (7 szyb), folie z atestami, duzy wybor Odpowiedz Link
no.f_ck Re: tapicerka w aucie 11.07.09, 12:43 przyciemnianie-szyb.pl/ tam znajdziesz wszystko Odpowiedz Link
lookart Re: tapicerka w aucie 13.07.09, 22:03 Witam, jest zakład w Oławie, który profesjonalnie obszyje skórą tapicerkę samochodową. Niestety nie jest to chałupnictwo i auto robią za około 4000 zł. Jeżeli chodzi o przyciemnianie okien w aucie to polecam www.folieokienne.com.pl/autostyl/samochdowe.htm Odpowiedz Link