wislok1 21.07.13, 16:28 Jeśli ktoś nie był do tej pory w tym słynnym wesołym miasteczku wieczorem, to może te zdjęcia go przekonają do tego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennka Re: Cz III 21.07.13, 17:47 Zdjęcia super. Byłam ,ale te atrakcje nie dla mnie. Korzystały głównie moje dzieci. Ja tylko "grzeczne" atrakcje ,jak np. wielkie koło. Natomiast klimat fajny i podobało mi się to miejsc e. Odpowiedz Link
wislok1 Re: Cz III 22.07.13, 07:49 Najfajniejsze jest to, że wchodzi się za darmo i każdy wybiera to, co mu pasuje. Nie ma kolejek do poszczególnych atrakcji, no była jedna. Wystrój czasem strasznie kiczowaty, ale taki ma być w wesołym miasteczku, hehe Odpowiedz Link
aaa961 Re: Prater wieczorową porą 04.08.13, 09:45 Ja nie byłem wieczorem, a zdjęcia faktycznie mnie przekonały Bardzo fajnie to wygląda, zupełnie nowe wrażenie w stosunku do tego co widać w dzień. Pzdr Odpowiedz Link
wislok1 Re: Prater wieczorową porą 04.08.13, 11:15 No i można podziwiać panoramę Wiednia, z dwóch wielkich kół, jedno to Riesenrad: ,a drugie to: Odpowiedz Link