Dodaj do ulubionych

Oekotel Graz

17.02.07, 21:48
Czy ktoś nocował w tym hotelu?
Ja znam Oekotel Traiskirchen, i ten, choć sam nie ma restauracji, to w
pobliżo ma kilka knajpek i nie grozi "pójście spać o suchym pysku", nawet
jeśli suię tam dotrze po 20:00. Tymczasem oglądając na Via Michelin okolice
Oekotelu Graz odniosłem wrażenie, że to jest w zpuełnym pustkowiu.
Jak to jesst naprawdę?
Obserwuj wątek
    • proffet Re: Oekotel Graz 01.06.07, 19:56
      W okloicy nie ma prawie knajpek jedna którą widziałem dość daleko od hotelu są
      sklepy ale po 20 będą zamknięte
    • malin7 Re: Oekotel Graz 19.08.07, 19:42
      witam,
      nocowalismy w tym hotelu niedawno. Rzeczywiscie stoi na pustkowiu, niemniej jednak niedaleko byla knajpa. My tam nie jedlismy, bo zjedlismy kolacje wczesniej. Mam tylko zastrzezenia do uprzejmosci pani siedzacej w recepcji- po prostu byla bardzo niegrzeczna. Byla to chyba czeszka, mowiaca po polsku. Byla tez taka sytuacja, ze dzieci dostaly brudna posciel i nie chciala jej wymienic, twierdzac, ze to my pobrudzilismy.HA HA , chyba telepatycznie. W koncu wymienila. Szczerze mowiac, spiac w hotelach, prowadzonych przez Austriakow, ktore sama rezerwowalam, nie spotkalismy sie z takim chamstwem jak w tym oekotelu. Pani zdecydowanie powinna zmienic prace
      • nune1 Re: Oekotel Graz 22.08.07, 16:25
        Witaj, czeszka jest faktycznie niezbyt miła, ale poza tym byłam
        zadowolona. Markety są na przeciw, obok stacja i knajpka, pab,
        zawsze można zjechać do Graz to chyba z 5 km, mysmy byli zmęczeni
        więc już nam sie nie chciało jechać, ale market i małe co nieco
        zaliczylismy.
    • paolo.s Re: Oekotel Graz 24.10.08, 19:10
      Info z lipca 2008. W pobliżu hotelu (10 min. piechotą, 20 min. samochodem, bo
      ciężko znaleźć wink jest grecka knajpka (a raczej jak Austriacy sonie grecką
      kuchnie wyobrażają). Najedliśmy się i napili do syta, choć było po 22. Cen nie
      pamiętam, ale jak sie wraca z Włoch, to mało co może człowieka rzucic na kolana.
      Chyba zapłaciliśmy ok. 30-40 euro za 4-osobową rodzinę (2+2). Hotel ok, nowy i
      czysty. Dzieciom (które miały własną "dwójkę") najbardziej podobały się obrazki
      na ścianach, przedstawiające sceny z Kamasutry...
      Pozdrawiam
      Pozdrawiam
      • agatttt Re: Oekotel Graz 15.03.09, 23:18
        czy komuś udało się tam zakwaterować później niż o 22giej?
        teoretycznie zastrzegają sobie, że o 22 recepcja jest nieczynna, ale czy komuś
        udało się wynegocjować późniejszą godzinę?
        a.
        • wojciechw55 Re: Oekotel Graz 29.08.09, 19:02
          Tak, istnieje możliwość dostania sie do hotelu po 22. Wymaga to jednak wcześniejszego (np telefonicznego) uzgodnienia z recepcjonistką (być może z tą Czeszką). Trzeba ją uprzedzić o spoźnieniu. Wtedy może zostawić klucze w umówionym miejscu, a formalności (rozliczenia) należy dokonać rano. Dla mnie była zawsze miła (poprawna) nocowałem tam juz dwukrotnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka