Dodaj do ulubionych

Trudne karty

20.06.13, 14:11
Kapłanka - tajemnicza tajemnica - bardziej matka czy kochanka, nauka, wiedza, kobieta młoda czy stara, pozytywna karta negatywna?
Słońce ze swoim niejednoznacznym znaczeniem, zwiastuje niezdany egzamin ale ciepło uczuć - dla mnie karta bardzo po środku - nie ma nic ze swojego opisywanego hura optymizmu. Bym ją porównała do Umiarkowania z tym że Umiar to opóźnienie a Słońce działa szybciej
8mieczy - jako internet, kontakt? to raczej wycofanie by przemyśleć niż eksplozja wiadomości

A Wy nad którymi kartami musicie się dłużej zastanowić?
Obserwuj wątek
    • kashaa_35 Re: Trudne karty 20.06.13, 21:03
      Ja to nad kazda karta zastanawiam sie bardzo dlugo, zwlaszcza nad malymi arkanami, a z duzych to Swiat ostatnio daje mi do myslenia i nie wiem czy laczy czy dzieli..... ( przepraszam za brak polskich znakow ... z telefonu )
      • kashaa_35 Re: Trudne karty 20.06.13, 21:08
        Zapomnialam dodac, ze zastanawiam sie dlugo , poniewaz dopiero sie uczesmile
    • algaria Re: Trudne karty 20.06.13, 21:36
      Każdy się uczy
      I właśnie Świat dla mnie dzieli ale inni mówią że jak coś jest rozdzielone to łączy i bądź tu mądry wink
    • ja-tekla Re: Trudne karty 21.06.13, 07:00
      Ja mam problem z Sądem (Zmartwychwstanie), dlatego podalam obie nazwy tej karty. Wiem, ze czasami to powrot, a czasami wybaczanie, przebaczenie...I własnie nie zawsze jestem pewna, w ktorą stronę pójsc w interpretacjisad
      Kaplanka czasami mi wskazuje, ze związek to tylko przyjazn będzie....
      Słonce to własnie zdany egzamin (3 razy pokazal zdany egzamin na prawko), związek skupiony bardzo na sobie, w sensie odgrodzenia się od innych, czasami bezdzietny.
      A Świat...z nim tez mam problem, bo kojarzy mi sie z wolnoscią, swobodą, spełnieniem (ale nie ze spełnienie marzen) i jakos przy pytaniach na związek nie za bardzo dobrze wrózy...
    • freya_v Re: Trudne karty 21.06.13, 11:28
      Dla mnie trudną w odczycie była zawsze karta maga. Szczególnie gdy wychodzi ogólnie na przyszłość.. Niektórzy mówią że zapowiada zmiany niektórzy że pojawi się pan o silnym uroku osobistym mi takich rzeczy nie pokazał w pytaniach o kontakt który powinien być przy tej karcie też ten kontakt się nie pojawia. Myślę że trzeba bardzo zwracać uwagę jakie są karty obok niego.. Chociaż powinno się zwracać na wszystkie połączenia kart ale przy magu mam największy problemtongue_out ogólnie trudne są karty które nie zapowiadają większych zmian takie które mają bardzo subtelną energię jak np asy dla mnie takie karty to jeszcze 9 i 10 monet. Jest trochę tegowink
    • hanna1985 Re: Trudne karty 21.06.13, 15:08
      mnie sprawia trudnosc kilka kart jak np.2 bulaw,7 bulaw ,8 monet i kilka innych ,ale zauwazylam ,ze zalezy to wszytsko od otaczajacych kart i intuicji,bo czasami jesli klade na jakis okres czasu ,to czuje ,ze za krotki termin dalam i nie ma odpowiedzi ,wiec dociagam karte ,zawsze jak czuje niepewnosc ,mowie w myslach -karty drogie powiedzcie mi tak ,abym zrozumiala!dociagam i wiem wiecej!choc nie zawesze,bo czesto ludzie pytający nie mowia calej prawdy na zaistnial;y problem ,ukrywaja pewne rzeczy ,albo klamia ,wiele razy tak mi sie zdarzylo ,teraz mnie wroze i wychodze z prawy ,zupelnie nie wiem dlaczego tak jest !najlepiej jesli cvzlowiek przerobi kilkandziesiat ukladow i inaczej postrzega karty i odczytuje je ,dla mnie to jest jak mamtematyka ,im wiecej przerobisz zadan tym lepiej znasz materialsmile
    • nielaik Re: Trudne karty 21.06.13, 21:31
      Kapłanka działa z ukrycia, można myśleć, że wszystko wyszło przez przypadek tymczasem tak nie jest. Sama wszystko ukartowała i postawiła nas przed faktem dokonanym. Działania na pięć kroków wstecz. Wszystko wychodzi na jaw dopiero po czasie. Uważać na tę kartę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka