29.06.13, 12:00
Dziewczyny !! Wyslalam corke po raz pierwszy na konie nad morze !! Atak paniki dla matki smile) tragedia !!!! Mam sie czym martwic ?? Chcialabym , aby bawila sie bezstresowo , takze ojciec dziecka upomina przed nadmierna kontrola, wiem, ze powinnam zaufac dziecku, obydwu nam puscily nerwy przy porzegnaniu dzisiaj rano smile) Sprawdzi ktoras dobra kobieta , czy bedzie na kolonii( ) ok? Matka kashaa_ 35
Obserwuj wątek
    • kashaa_35 Re: Kolonia:) 29.06.13, 12:07
      Chyba padne z nadmiaru emocji,? Slowo pozegnanie piszemy ''z '' przepraszam - nienawidze bledowsmile
      • algaria Re: Kolonia:) 29.06.13, 12:59
        Tak będzie dla małej wink na koloniach

Ja już wiem big_grin - chcesz wiedzieć? wink

Sedno 8 buław
        Tak nie będzie Eremita
        Tak będzie Mag
        Wynik 9 kielichów, rycerz buław i 4 kielichów

Będzie magicznie - wink a tak na serio czas jej bardzo szybko zleci będzie dużo zajęć dożo atrakcji dużo zabawy - nudzić się nie będzie - nie będzie też czuła się samotnie I teraz tak - albo będzie miała fajnego wychowawce który mając wszelkie atrybuty nie da się Twojej córki ani nudzić ani płakać ani tęsknic (nie będzie miała na to czasu) albo ona to Mag czyli będzie wymyślać zajęcia planować zabawiać i będzie mieć wpływ na innych - czyli co zaproponuje inni za nią pójdą jak w dym - nawet do psot. Wynik odpoczynek zabawa czas szybko pędzący a po powrocie smutek że to już się skończyło że marzenia się spełniły i że opinia Twojej córy " już nigdy nie będzie tak cudownie jak na koloniach" wink

Kasha nie martw się mała sobie poradzi i wróci szczęśliwa, opalona, rozemocjonowana, wypoczęta i zadowolona

Moje dawno temu jechały na obóz harcerski do lasu głuchego na prawie miesiąc, bez telefonu i kontaktu, gdzie obierali ziemniaki, spali w namiotach, a kąpali się kiedy kuchnia podgrzała wodę, musieli sobie zbijać prycze i szykować podobozy. Ja przeżywałam to okrutnie - Zwłaszcza jak zobaczyłam, jak moja mała, chuda, córka założyła zapakowany plecak i... się przewróciła, bo bo ją przeważył. Po obozie oboje wracali pogryzieni przez komary, brudni, ale szczęśliwi, pełni wrażeń i opowieści których wysłuchiwałam jeszcze bardzo długo.

Nasze dzieci są dużo silniejsze niż nam się wydaje wink
        • algaria Re: Kolonia:) 19.07.13, 23:35
          Mówiłam, że córa będzie zadowolona ... ciesze się że działam uspokajająco niczym melisa
    • kashaa_35 Re: Kolonia:) 29.06.13, 15:07
      Dzieki algaria..smile. Twoje slowa mnie uspokoily, bo przeciez chodzi o to ,aby dac dziecku sie odpepowic, zaufac i moje jest wlasnie w takim magicznym wieku i ja chyba mam z tym problem( przyznaje) , z tad ten moj niepokoj mysle, corka jest madra i szybko nauczy sie zycia.. Moje dziecko dorasta i czy mi sie podoba czy nie musze sie tym pogodzic. Jak wroci to zweryfikujesmile dziekuje raz jeszcze !!
    • kashaa_35 Re: Kolonia:) 29.06.13, 15:13
      Ps. algaria,uwielbiam Twoje opowiescismile
      • algaria Re: Kolonia:) 29.06.13, 19:07
        Oj tam wink
        Z tym plecakiem to była chryja - bo autokar podjeżdżał pod las - harcerze wysiadali i dale szli kawał drogi na piechotę pod same jezioro - bo to były drużyny wodne więc obóz koniecznie nad samym jeziorem gdzie łódki żaglówki, kajaki itp itd Jak młoda w domu się przewróciła pod ciężarem tego napchanego plecaka - to młody powiedział, że jak tak będzie w drodze nad jezioro to ona sobie poleży w igliwiu przez prawie miesiąc i jak będą odjeżdżać to zabiorą ją z powrotem.. na szczęście harcerze brać zgodna i jakiś miły starszy harcerz (ale nie brat - no skąd on - siostrze pomóc?? Jeszcze czego) - zaniósł jej plecak na miejsce...
        My mamy różne przygody rodzinne - o podróży do Bułgarii długo bym opowiadała big_grin Czasem nazywamy siebie rodziną "Grizłoldów" - dobrze że nie Adamsów wink
    • kashaa_35 Re: Kolonia:) 29.06.13, 20:38
      .... Czekam na wiecej Twoich opowiescismile
      • kashaa_35 Re: Kolonia:) 19.07.13, 23:16
        Tak , jak obiecałam, wróciła moja pociecha z koloni, opalona, zmęczona i pełna wrażeń.
        Jest szczęśliwa, pewnie jutro będzie reszta opowieści..
        Nawet dostałam prezent smile
        Dzięki raz jeszcze, bo 3 tyg,. temu Twoje słowa bardzo mnie uspokoiły .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka