aderydy 30.08.13, 21:59 i ja wymyslilam zagadkę mam nadzieję, ze kogos zainteresuje Co NIE jest hobby mego partnera? co kompletnie go NIE interesuje? 1/ wędkarstwo 2/ piłka nożna 3/ szachy 4/ motoryzacja rozwiązanie we wtorek rano... zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: zagadka-hobby 31.08.13, 00:23 Fajny temat Jakie "męskie" hobby kompletnie nie interesuje partnera Aderydy: - wypadła 2 Kijów - tło wyciągnęłam 2 Monet (-). Monety kojarzą mi się z piłką. On chyba nie lubi tego hobby z powodu konieczności zgrania się z innymi, jest indywidualistą. Dwójka jest jakoś podkreślona w tym temacie - kojarzy mi się z niechęcią go gier zespołowych. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: zagadka-hobby 31.08.13, 06:37 Co kompletnie nie interesuje aderydowego męża??? /próba nie strzelba-mawiają/ > 1/ wędkarstwo -as buław > 2/ piłka nożna -Pustelnik > 3/ szachy -6 monet > 4/ motoryzacja - wieża... hmmm...sprytnie zadane pytanie,bo ja go nie umie przełożyć.jest dla mnie trudne.zawiera zaprzeczenie więc się trzeba pogłowić.łatwiej by było z tych kart czytać co go interesuje. obstawiam że absolutnie nie jest hobby męża aderydy: motoryzacje i na drugim miejscu .. wędkarstwo obie opcje innym tokiem myślenia obstawiłamsię nie śmiać proszę;-( Pozdrawiam Was weekendowo Odpowiedz Link
freya_v Re: zagadka-hobby 31.08.13, 13:04 Wędkarstwo-sąd piłka nożna-3 mieczy szachy-as puchar motoryzacja-wieża ja myślę że chodzi o piłkę nożną.. Widzę że wieża wypadła też Ledzie ale myślę że tu się raczej pokazało przykre doświadczenie. Być może męża to kiedyś interesowało ale ważne wydarzenie spowodowało zaprzestanie tego hobby.. Odpowiedz Link
yool125 Re: zagadka-hobby 31.08.13, 23:04 Witam po dłuższej przerwie Przyłączam sie do zabawy 1. 4 monet 2. głupiec 3.10 buław 4.9 buław Moim zdaniem nie lubi motoryzacji ,przy szachach mu takze ciężko lubi spedzac czas na woda ale piłke lubi najbardziej od dziecka, ale tez jak dziecko cieszy sie z gola Pozdrawiam Odpowiedz Link
aderydy rozwiązanie 02.09.13, 07:03 podaję wcześnej, bo widzę wysyp innych wątków ten pan nie cierpi...piłki noznej...nigdy go nie pociągala, nawet mecze reprezentacji miał gdzieś gratulacje dla kity! i dla frei!!! poza tym...freya jest niesamowita! świetnie zinterpretowała Wieżę przy motoryzacji..nic dodac, nic ująć! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: rozwiązanie 02.09.13, 07:26 Gratuluje kito! gratuluje freya-vdziewczyny podziwiam Was,ale ja i tak metodą błędów moich będę nadal terminować.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: rozwiązanie 02.09.13, 07:29 aderydy...zmyliłaś mnie i skołowałaś pokrętnie zadanym pytaniem..a mój Pustelnik aż krzyczał ze to on nie lubi piłki nożnej!!!ech!!!! ale za to zagadka była bardzo ciekawa. freya-v jeszcze raz Ci gratuluje-rozbiórki tej wieży tym razem Odpowiedz Link
aderydy oj, tam, Leda 02.09.13, 07:51 zaraz, ze skołowalam, hihi karty wyciągnęłas świetne! tylko przedobrzyłas z interpretacją...ale pytania, nie kart czyli rękę do kart masz, spoko...więcej wiary w siebie Odpowiedz Link
freya_v Re: oj, tam, Leda 02.09.13, 09:18 Właśnie właśnie Leda, Aderydy ma racje gratulacje dla wszystkich bo każdemu fajne (adekwatne) karty wychodziły.. Odpowiedz Link
kita32 Re: rozwiązanie 02.09.13, 09:30 Cieszę się, że trafiłam Frey'o, gratulacje Zastanawiałam się też nad Wieżą (w kartach Ledy), ale na to - jakże proste - rozwiązanie nie wpadłam. Odpowiedz Link
freya_v Re: rozwiązanie 02.09.13, 10:51 Kita dziękuje dla mnie karty Yool było bardzo wymowne.. Szczególnie 9 buław bo to karta kiedy podchodzimy do czegoś z ogromnym dystansem właśnie po jakimś traumatycznym przeżyciu z przeszłości. A ten jej głupiec jest świetny jakby chciał powiedzieć że mąż uważa to dosłownie za głupotę podoba mi się jak karty "rozmawiają" z Yool Odpowiedz Link
yool125 Re: rozwiązanie 02.09.13, 23:12 )) szeptaja do mnie a nawet czasem krzycza tylko nie umiem ich czesto zinterpretowac((macie racje z tym Glupcem,zupełnie na odwrót go zinterpretowałam ehhh,no ale po to sie uczymy))dziekuje za nauke i fajna agadke.Gratulacje dla dziewczyn Odpowiedz Link
aderydy yool 03.09.13, 06:03 chyba to ja przedobrzyłam bo i ledę zwiodłam, i ciebie a karty nie zawiodły! ale rację masz nauka to podstawa! dlatego tutaj się szkolimy wzajemnie! i nic nas nie zniechęci!! nie ma takiej opcji hej ho! hej ho! do szkoły by się szło! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: yool 03.09.13, 07:19 hej ho! hej ho! do szkoły by się szło! lecz cierpliwości brak,gdy wszystko idzie wspak!! Odpowiedz Link