algaria 01.09.13, 15:30 wsparcia, przepowiedni, czy przesłania z jednej karty - to chętnie służę Kamieniami Kartami Archanielskimi Proroctwami Bogiń Ja i moje karty są do Waszej dyspozycji, kiedy i ja będę w dyspozycji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Re: Jakby ktoś potrzebował 01.09.13, 15:45 To jakbyś miała wolną chwilę, mogłabyś zapytać, co dalej z moją pracą? Przebranżowić się? Zlikwidować biznes i iść na zasiłek? Jeszcze coś innego? Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 01.09.13, 15:50 Powiedz tylko z których kart chcesz przesłanie Odpowiedz Link
algaria Kamień dla Baby 01.09.13, 16:15 Na pracę - przesłanie - amulet Rubin - miłość - Jak już wiadomo - po samej nazwie - rubin dotyczy miłości ale.. miłości nie tylko do drugiego człowieka ale i do tego co robisz . Pytasz co powinnaś zrobić? a Rubin mówi - Twój los korzystnie się odmieni - powiem że nic nie rób - to co ma się stać to samo do Ciebie przyjdzie. Może dostaniesz doskonałe zlecenie na to co teraz robisz, a może właśnie przyjdzie ktoś z propozycją zmian - to los zadecyduje - nic nie rób na siłę - oczekuj znaku i pomocy - tylko nie przegap daru jaki dostaniesz. Uważaj na namiętności których nie będziesz mogła zapanować, nieokiełznanie Ale uważaj bo za Twoim powodzeniem stoi zazdrość innych, agresja i gniew. Krótko - poczekaj jeszcze chwile, a dostaniesz znak od losu i Twoje życie się odmieni na korzyść - tylko nie przegap szansy. Odpowiedz Link
algaria nielaiku 01.09.13, 16:28 Świetnie tylko na co? Podawajcie karty i temat - łatwiej mi będzie interpretować Odpowiedz Link
nielaik Re: nielaiku 01.09.13, 16:30 Chciałbym pracę, którą lubię (nawet taką która jest moją pasją) i z której można czerpać dobre dochody. Odpowiedz Link
algaria Re: kamień dla nielaika 01.09.13, 16:41 A ja bym chciała "księcia z bajki" - żartuje - zobaczę co kamienie powiedzą o Twojej pracy Diament - świadomość - wiesz czego chcesz i co chciałabyś robić - ale czy da się z tym zarobić, by godnie żyć? Jeśli jednak jeszcze nie wiesz co mogłoby Ci dać satysfakcję zawodową - to wkrótce Cię "oświeci" Diament daje silny charakter i nieugiętość - radzi byś trzymała się swojego planu swoich zamierzeń , masz wiedzę i moc by móc zarabiać pasją - brak Ci jednak odwagi. Możesz stać się dla kogoś mentorem, przewodnikiem i nauczycielem ale istnieje niebezpieczeństwo że w drodze do sukcesu tak mocno będziesz chciał być doskonała i nieomylna że to Cię zgubi - musisz dać sobie możliwość popełniania błędów. Czeka Cię również walka z pokusami - jeśli nim ulegniesz to niczego nie osiągniesz. Masz szansę żyć długo w zdrowiu, harmonii i bogactwie - zarabiając własną wiedzą i pasją. I tego Ci życzę. Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Kamień dla Baby 01.09.13, 16:44 Stokrotnie dziękuję, podniosłaś mnie na duchu. A że pora poobiednia, to może deser? Co do zazdrości, to już kiedyś słyszałam, że życie utrudnia mi cudza zawiść. Myślisz, że jest na nią jakieś lekarstwo? Odpowiedz Link
nielaik Dziękuję 01.09.13, 16:58 Hawajski taniec na koniec lata A czy o księcia z bajki też mogę zapytać? Chciałbym go wreszcie poznać, wypuściłam podczas trygonu życzenie i do tej pory nic się nie dzieje. Co robić rzekła...??? Odpowiedz Link
algaria Kamien dla nielaik na księcia 01.09.13, 17:29 ta po lewo to ja Tak do końca tego roku Bursztyn - osadzanie - czyli stabilizacja - znalezienie swojego miejsca i wicie gniazda - Ja sądzę że do końca tego roku zajmiesz się głównie jakby to powiedzieć... szykowaniem gniazda - mieszkanie malowanie może remont kiedy to skończysz i zmienisz myśli na pogodne, bez nacisku i takiej desperacji to przyciągniesz do siebie partnera- zwłaszcza że na przyszły rok na znalezienie partnera masz kamień - Cytryn czyli Radość Najpierw musisz stworzyć dom czyli gniazdo, zmienić tok myślenia na luz i spokój i wtedy przyciągniesz odpowiedniego partnera Odpowiedz Link
nielaik Re: Kamien dla nielaik na księcia 01.09.13, 17:53 Algaria muszę ci napisać, że niezwykle trafnie czytasz te karty. Myślę nad remontem mieszkania. Przecież dużo o tym myślę. Rzeczywiście powinnam być w tym temacie bardziej wyluzowana, radosna, smutasów nikt nie chce i słusznie. Niezwykłe. Czytasz intuicyjnie? Odpowiedz Link
algaria Re: Kamien dla nielaik na księcia 01.09.13, 18:51 Jeszcze się ich uczę - ale opieram się na książeczce w której podane jest znaczenie ale ogólne w hasłach np na Cytryn to: Radość lekkość przyjemność, miłe zdarzenie, spotkanie towarzyskie, wesoły przyjaciel - w negacji lekkomyślność zmienność obawa itd.. Do wróżby już wybieram na intuicję, bo przecież nie wszystko się da, - to taka sama intuicja jak ta potrzebna do tarota - hasła ubieram w zdania i negacje podaje jako ostrzeżenie. Odpowiedz Link
algaria Re: Kamień dla Baby 01.09.13, 17:00 baba_potwor napisała: > > Co do zazdrości, to już kiedyś słyszałam, że życie utrudnia mi cudza zawiść. My > ślisz, że jest na nią jakieś lekarstwo? Oczywiście że jest po 1 olać - wszystkim nie dogodzisz, a to że się na Ciebie wściekają za twoje sukcesy to ich problem a po 2 tak doraźnie to najpierw się wykąp w soli i tak leżąc w pianie solnej wyobraź sobie że siedzisz w środku pomieszczenia - kokonu który z zewnątrz jest z luster i te lustra odbijają nienawiść i zawiść i wszelakie złe myśli jakie do Ciebie źli ludzie wysyłają - Ty jesteś bezpieczna w kokonie a do nich wraca to co wyślą - rób tak za każdym razem gdy czujesz, że dopadają Cię złe emocje innych - ten sposób polecam wszystkim Dzięki za ciacho - no w cycki nie pójdzie Odpowiedz Link
nielaik Re: Kamień dla Baby 01.09.13, 17:07 Na zawiść i złe energie jest sposób, tylko drogi. Tego dowiedziała się moja koleżanka od bioenergoteraputy. Najlepiej jest sprawić sobie pierścionek, który ma rubin, diament, szmaragd, szafir. Nic się podobno nie ma prawa przyłączyć, żadna energia nie zaszkodzi. Takie silne ma działanie ten zestaw. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Jakby ktoś potrzebował 01.09.13, 16:26 to ja też poproszę karty archanielskie, i pytanie " na co mam zwrócić szczególną uwagę we wrześniu w życiu prywatnym" dziękuję,, Odpowiedz Link
algaria Archanioł dla Krakuski 01.09.13, 16:33 Archanioł Metatron - Dzieci Kryształowe i Indygo - Łączy Cię głęboka więź z dziećmi Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym Całe Twoje wrześniowe życie osobiste będzie się kręciło wokół dzieci - tych własnych i tych "pracowniczych" - Każde jakieś niepowodzenie swoich pociech będziesz musiała "załagodzić" wesprzeć swoje dziecko (dzieci) w trudnych dla nich chwilach.. Zresztą co ja tu będę kombinować Metetron odpowiedział konkretnie - dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci - o sobie możesz we wrześniu zapomnieć. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Archanioł dla Krakuski 01.09.13, 16:45 dziękuję prywatnie mam jedno, ale bardzo absorbujące, zawodowo więcej, a wrzesień to taki czas, gdy trzeba tym dzieciom poświęcić dużo inwencji własnej,, Odpowiedz Link
leda-is-one Kamienia prosze.. 01.09.13, 17:47 To ja kamienia proszę na przyszłość mojego związku-nie związku Odpowiedz Link
algaria Re: Kamień dla Ledy 01.09.13, 18:59 Jakoś dziwne - najpierw nie mogłam znaleźć kart - odłożyłam je i nie widziałam gdzie są mimo że były na wierzchu Później wyciągnęłam "dżokera" - nie wyjęłam kart z wizerunkami kamieni - czyli kartę z której się nie wróży Jaspis - siła - Mocne podstawy waszego związku zaowocują że wreszcie się zakochacie, spodziewaj się czułych wyznań, wyjawienia prawdy co tylko was scali - nabierzecie siły w związku pokonacie przeciwności i słabości.. Jako przeszkoda - musicie uważać na rutynę w związku która może doprowadzić do spadku zainteresowania i nudy a co za tym idzie chęci poszukania nowych wrażeń - niekoniecznie dobrych dla was Oczywiście Ty weźmiesz do siebie tylko ostrzeżenia a nie skupisz się na tym że wasz związek dąży do scalenia wzmocnienia i oparcia jaki macie w sobie Odpowiedz Link
seneka76 Kamień na miłość proszę 01.09.13, 19:13 Witam Cię Algario, proszę kamień na miłość. Odpowiedz Link
algaria Re: Kamień dla seneki 01.09.13, 20:44 Szafir - Pokój - karty mówią o wyciszeniu i łagodności - jeśli jesteś z kimś to szafir mówi o stałości tego związku i porozumienie z partnerem ale jeśli szukasz i czekasz na kogoś to jeszcze przez jakiś czas będziesz sama - ale wcale z tego powodu nie będziesz cierpieć. Karta jest pozytywna ale nie ma w niej działania - stabilizacja i marazm Jako ostrzeżenie mówi o przymusowym uporządkowaniu spraw i uczeniu się na własnych błędach - co w sumie jest pozytywne, bo nie każdy umie wyciągnąć odpowiednie wnioski z przeżytych nieprzyjemności. Odpowiedz Link
seneka76 Re: Kamień dla seneki 01.09.13, 21:37 Droga Algario, cos w tym jest. Pomimo, ze od rozwodu minelo sporo czasu i jestem juz gotowa na nowy zwiazek, to nikogo nie mam na oku. Mysle, ze do konca roku bede skupiona na rozkreceniu firmy. Nie wyobrazam sobie po pracy jeszcze leciec na rande, gdy dzieci czekaja. Bardzo dziekuje. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kamień dla Ledy 01.09.13, 20:04 Algaria,bardzo dziękuje. No widzisz i nawet tak Ci wyszło z tymi kartami jak z nami jest,,niby jesteśmy a nas nie ma..niby wiem a tu znowu wychodzi ze nic nie wiem....ale w końcu wyszło ekstra!....tylko Dżoker mówił żeby nie wróżyć?????... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Jakby ktoś potrzebował 01.09.13, 21:10 Jesli będziesz w dyspozycji - popatrz na moje finanse bardzo proszę. Odpowiedz Link
ja-tekla spozniona 01.09.13, 21:41 tekla pieknie prosi algarię i jej Boginki o podpowiedz...jakie samopoczucie, nastroj tekla miec będzie w nadchodzącym tygodniu.. Odpowiedz Link
algaria Re: spozniona 01.09.13, 21:48 Nie jesteś spóźniona bo nie zamknęłam wątku i nie chce go zamykać - chce by sobie dyndał i jak ktoś będzie w potrzebie to zawsze może tu wpaść po kartę Powiadasz, że chcesz boginie na tydzień KUANYIN - Miłosierdzie - przestań oceniać siebie i otwórz oczy na dobro i miłość które są w każdym z nas Na pewno będziesz miała spokojny tydzień taki pełen obserwacji innych i mistycznego wyciszenia i wsłuchania się w siebie. Nic złego Cię nie czeka - mogą za to trafić do Ciebie ludzie poszukujący pocieszenia - nie samej wróżby co wsparcia i poparcia Odpowiedz Link
ja-tekla dziękuję:-) 01.09.13, 22:01 mam nadzieję, że bogini nie zawiedzie...bo zapowiada się cięzki tydzien, uff Odpowiedz Link
ja-tekla tygodniowe podsumowanie 08.09.13, 10:05 no, tak..nic zlego mnie nie spotkalo, to racja ale o wyciszeniu mowy nie bylo, bo...za dużo było osob szukających "wsparcia i pocieszenia".. cięzki był ten tydzień, tak jak to przeczuwałam, męczący i wyczerpujący.. ale dzięki Bogince, ze sie starała Odpowiedz Link
algaria Bogini dla nagietka 01.09.13, 22:27 Na finanse Bogini LAKSZMI - świetlana przyszłość - przestań się martwić wszystko będzie dobrze Mój komentarz jest zbędny Odpowiedz Link
yool125 Re: Bogini dla nagietka 01.09.13, 22:36 Ja też bym poprosiła tak coś dla mnie, więc na miłość))Kamień albo przesłanie Bogin Odpowiedz Link
algaria Re: Bogini dla nagietka 01.09.13, 22:46 Musisz wybrać które karty chcesz - ale już jutro wyciągnę bo dziś padam Odpowiedz Link
algaria Re: Bogini dla Yool 02.09.13, 11:24 Bogini Sige - Chwila ciszy - spędź chwilę w samotności, odpoczywaj, medytuj rozmyślaj.. No tak jeszcze przez krótki czas nic się nie będzie działo - ale ten czas wykorzystaj mądrze i dobrze - odpocznij, nabierz siły - bo kiedy cisza przeminie otworzą się przed Tobą wielkie szanse których nie przegap i wykorzystaj Odpowiedz Link
yool125 Re: Bogini dla Yool 02.09.13, 23:16 Pozdrawiam Algario śląc buiakapotrzeba mi tego odpoczynku naprawde,musze sie w ciszy odnajdywac po kawałeczku.... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Bogini dla nagietka 02.09.13, 17:34 Bardzo dziękuję za piękne przesłanie, już mi lepiej Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hoaxx To ja poproszę kamień 02.09.13, 11:13 Na perspektywy w obecnej pracy - zacisnąć zęby czy szukać nowej? Odpowiedz Link
algaria kamień dla Hoaxxa 02.09.13, 11:31 Na pracę Magnetyt - przyciąganie - W najbliższym czasie przyciągniesz do siebie zdarzenia i ludzi, którzy odegrają w Twoim życiu istotne role. Odnajdziesz siebie i spełnisz . Nie przywiązuj się do jakiejś idei, która zaświtała Ci w głowie, spróbuj się od niej zdystansować. Poczekaj z ostatecznymi decyzjami bo już niedługo sprawy rozwiążą się same. Odpowiedz Link
szafranpjk Re: Jakby ktoś potrzebował 02.09.13, 16:01 to ja jak mogę to poproszę o wyciągnięcie Karty Archanielskiej na moje życie uczuciowe... Odpowiedz Link
algaria archanioł dla szafrana 02.09.13, 16:20 Na życie uczuciowe do końca roku Archanioł Metatron - określ hierarchię - Skup się na tym, co dla Ciebie najważniejsze. Zmotywuję Cię i pomogę Ci w zorganizowaniu się" Sądzę że by nie myśleć o rozstaniu Archanioł podpowiada byś odwróciła myśli i skupiła się na naprawdę ważnych dla Ciebie sprawach - on pomoże Ci je zrealizować i zapomnieć o byłym.. Na przyszły rok wyciągnęłam Ci Chamuela - Ukochana osoba "Pomagam Ci w związku z Twoją duchowa bratnią duszą" - na miłość przyjdzie czas w 2014 roku Odpowiedz Link
szafranpjk Re: archanioł dla szafrana 02.09.13, 16:35 dziękuję Ci serdecznie za wróżby, dokładnie takie mam plany- teraz praca i dom a potem zobaczymy jak będzie... dziękuje za Twój czas Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Jakby ktoś potrzebował 04.09.13, 12:17 Witaj !piekne przeslania,swietny watek!poprosze i ja!w jakim isc kierunku ,aby zmienic swoje zycie zawodowe ?mieszkam w Anglii i nie ejst latwo znalezc prace ,jaka sie lubi!prosze karty Archanielskie!chcialabym pomagac ludziom poprzez swoja prace i byc miedzy nimi !bardzo mnie przytlacza ta sytuacj aobecna! Odpowiedz Link
algaria Archanioł dla Hanny 04.09.13, 12:45 Na pracę Pierwszy wypadł mi przy tasowaniu Archanioł Haniel - PASJA - Uwierz w swoją ponownie odkrytą pasję w życiu osobistym oraz w zawodowym i podążaj za nią. Przetasowałam karty i wyciągnęłam Archanioła Gabriela - Twórcze pisanie - Znajdź czas by zapisywać swoje myśli w dzienniku albo napisać artykuł lub książkę" Jakoś dla mnie oba przesłania się uzupełniają - nie wiem jak to się ma do Twoich spraw - ale może watro posłuchać Archaniołów? Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Archanioł dla Hanny 04.09.13, 13:47 niesamowita jestesmysle nad b logiem anielsko tarotowym ,troszke tez o tematyce codziennosci ,jak moze tarot przejawiaqc sie w naszym zyciu !wdroze teo w moje zycie,ale mysle tez nad wrozeniem tutaj w wiekszym miescie weekenadmi ,ale nie wime czy to dobry pomysl,w Polsce nie mialabym oporow ,natomiast tutaj spolecznosc jest inna !polacy sá trudnymi ludzmi !mam predyspozycje do wrozenia ,czytam w ludzkich myslach ,ale nie wiem jak to wykorzystac ,czuje algario jak czas przecieka mi przez palce ,a ja nie robi nic pozytecznego dla ludzi i siebie!bardzo sie ciesze jak pomagam innym!gdysyb chcial kiedykolwiek wrozbe tarota na dany problem napiszw ramach podziekowania ,to bardzo duzo dla mnie co napisalas !dziekuje! Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Archanioł dla Hanny 04.09.13, 13:52 tak naprawde tarot to moja pasja od lat dziecinnych!czytam teraz ksiazke "Anioly w moim zyciu" i ucze sie jak je prosic o pomoc ,polecam ksiazke tym ,ktorzy sa nimi zafascynowania jak jakazdego dnia wstaje i mysle ,ze kiedys dzien mojej pracy zawodowej sie zmieniwy tez tak myslcie o swoim pragnieniu! Odpowiedz Link
algaria Re: Archanioł dla Hanny 04.09.13, 18:12 Haniu skoro tak czujesz i jeszcze Archanioły - wypadły bo Haniel (prawie Twój imiennik) mi dosłownie wypadł z talii - to może warto iść drogą pasji - w sumie to nic nie ryzykujesz a zyskać możesz - jak znasz język to i nie tylko Polakom możesz wróżyć - a bloga zakładaj chętnie poczytam i nie tylko ja.. Nie czekaj aż życie Ci przeleci przez palce - zacznij a jak się nie uda to zrobisz coś innego, a jak się uda to masz satysfakcje, a jak nie spróbujesz to resztę życia będziesz żałować że tego nie zrobiłaś - bez sensu Od października (5) zacznie się nowy rok numerologiczny - oblicz sobie czy powinnaś jeszcze teraz ruszyć np z blogiem czy poczekać do października - ale nie zwlekaj bo szkoda życia na pierdoły i umartwianie się - czas działać - do roboty moja droga do roboty Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Archanioł dla Hanny 05.09.13, 08:28 wielkie dzieki za te slowa!no to do dziela !teraz tylko jeszcze ucze sie testow do prawa jazdy,ale w glowie pomysly same sie krojanaprawde swietny ten watek!raz jeszcze dziekuje! Odpowiedz Link
bronxi Re: Jakby ktoś potrzebował 09.09.13, 13:33 można jeszcze prosić czy juz spozniona jestem? Odpowiedz Link
bronxi Re: Wątek otwarty 09.09.13, 19:48 to ja poprosze hasło praca i finanse co mnie czeka w najblizszym czasie a rodzaj poprosze, abyś sama wybrała jeśli nie musze ja, bo coś nowego bym chciała, a nie znam w sumie nic z tego miłego wieczorka życzę i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
algaria Bogini dla Bronxi 09.09.13, 20:24 Na pracę - Sedna- nieograniczone źródło - Nie zabraknie Ci niczego dziś, ani w przyszłości Na finanse - Artemida -Strażniczka - Ty i Twoi bliscy jesteście bezpieczni, również w sferze duchowej Obie Bognie mówią, że i pracy i pieniędzy w najbliższym czasie nie powinno Ci zabraknąć - a w pracy może nawet spełnią się Twoje marzenia Odpowiedz Link
bronxi Re: Bogini dla Bronxi 09.09.13, 21:00 pieknie dziękuje, ale optymistyczna zapowiedz, aż buźka mi się uśmiechnęła oj jakbym chciała, żeby wreszcie spełniły się te moje marzenia związane z pracą i osiągnęłabym wreszcie stabilizacje i mogła myśleć o dalszych planach a mogę prosić jeszcze tylko na obecny związek? Odpowiedz Link
hoaxx Re: Wątek otwarty 11.09.13, 10:24 To poproszę - jakie szanse ma mój szufladowy tajny projekt w konkursach i redakcjach? Wybór kart pozostawiam Tobie Odpowiedz Link
algaria Hoaxx 11.09.13, 11:41 Wiesz że szanse są zawsze tylko czasem mniejsze czasem większe .. Zapytałam o powodzenie tajnego projektu Archanioły nie chcą odpowiedzieć n a Twoje pytanie bo najpierw wypadł mi Archanioł Metatron z przesłaniem byś poświęcił czas dziecku a drugi Rafael powiedział że musisz zwolnić i zadbać o siebie zacząć zdrowy tryb życia.. czyli albo Twój projekt musi poczekać albo to są dwie najważniejsze sprawy dla Ciebie na ten czas, na tę chwilę. Ale nie byłabym sobą gdybym nie drążyła - Kamień który wylosowałam to Heliotrop - Poświęcenie - Twój projekt jeszcze nie dojrzał musisz go albo dopracować, bomoże coś ważnego przeoczyłeś (o czym mówi kamień) albo jeszcze nie jest jego czas by go wdrożyć - może jest za bardzo innowacyjny przez co wyprzedziłeś "epokę" jak Da Vinci Projekt teraz może nie być doceniony.. a tak na serio Heliotrop znów mówi o przebaczeniu na łonie rodziny i poświęceniu się dla niej - także chyba dziecko jest teraz Twoim priorytetem... Pozdrawiam Odpowiedz Link
algaria bronxi 11.09.13, 11:46 Na związek Archanioł Ariel - Odwaga - Bądź odważny i broń swoich przekonań. Sądzę że w swoim związku masz mniej do powiedzenia lub partner z Twoim zdaniem nie zawsze się zgadza a wręcz go ignoruje - archanioł mówi byś używając właściwych argumentów - nie poddawała się i broniła swojego zdania i swoich decyzji dotyczących waszej relacji. Ty też masz prawo decydować o tym jak wasz związek będzie wyglądał, począwszy od tego co będziecie robić danego dnia - po ilość dzieci w małżeństwie Odpowiedz Link
bronxi Re: bronxi 11.09.13, 15:44 Dziekuje on raczej robi po swojemu nie konsultujac nic ze mna, ale w miare jak cos powiem to sie zgadza, chociaz mamy kilka kosci nie zgody on mi swoje narzuca a ja i tak bronie swego pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
hoaxx Re: Hoaxx 12.09.13, 07:25 Bardzo Ci dziękuję Zaskakująco dobrze pokazała się moja obecna sytuacja, ciekawe jak w perspektywie kilku miesięcy? Odpowiedz Link
algaria Re: Hoaxx 12.09.13, 11:26 Kilku miesięcy tzn ilu? wiesz że karty czasu abstrakcyjnego nie znają Odpowiedz Link
algaria Re: Hoaxx 17.09.13, 19:52 Pół roku -ARCHANIOŁ HANIEL - PASJA UWIERZ W SWOJĄ PONOWNIE ODKRYTA PASJE W ŻYCIU OSOBISTYM ORAZ ZAWODOWYM I PODĄŻAJ ZA NIĄ" Sądzę że jeżeli Twój projekt jest związany z Twoją pasją to masz możliwość osiągnięcia sukcesu - ale tak jak mówiłam za pół roku nie wcześniej Sorry za Capsa a tak mi się włączył i nie umiałam go wyłączyć Odpowiedz Link
hoaxx Re: Hoaxx 18.09.13, 09:29 Nie miałem kiedy zajrzeć i odpisać w temacie czasu, a tu taka miła niespodzianka. Wielkie dzięki Odpowiedz Link
freya_v Jeśli można prosić.. 17.09.13, 19:27 Przydałby mi się archanioł więc ślicznie proszę o wylosowanie Odpowiedz Link
algaria Re: Jeśli można prosić.. 17.09.13, 19:48 O Matko Dziewczyno!! Jak dobrze że jesteś - tęsknimy, ale szanujemy Twoje milczenie Co prawda nie mówiłaś w jakiej intencji - losując po prostu powiedziałam poproszę Archanioła dla Frey na jej problemy. Archanioł Michał - Jesteś bezpieczny - "Ochraniam Cię przed niższymi energiami. Stoję na straży przy Tobie, Twoich bliskich i Twoim domu" Kiedy będziesz gotowa, chciała i miała potrzebę to wróć do nas - nawet tak tylko pogadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Re: Jeśli można prosić.. 17.09.13, 19:53 No lepiej z tym archaniołem nie mogłaś trafić ostatnio o nim myślałam i się do niego modliłam teraz mam pewność że wysłuchał dziękuje z całego serca ps. Na forum cały czas zaglądam i nie zamierzam opuszczać, jak tylko będę mogła/będę w stanie/ będę miała czas to będę coś od siebie dodawać pozdrawiam również. Odpowiedz Link
leda-is-one Algaria, ja 2 kamienie prosze..znowu... 18.09.13, 14:00 mam możliwość dostać samochód uszkodzony/seicento/..który to pomysł podsunął mi mój przyjaciel,zadziałałam i mam prezent do odbioru... Kamień jeden proszę na to..jakie to auto mi kłopoty lub radości przyniesie?może będzie zbyt kosztowne w doprowadzeniu do użyteczności???? Kamyczek drugi na to co będzie po awanturze w której mi mój przyjaciel odmówił pośrednictwa z właścicielem auta../Włoch i informacje potrzebne uzyska bez problemów językowych/...odmówił z powodu tego ze wg niego to absolutnie się nie opłaci!!!! Nie wiedział podsuwając mi ten pomysł ze go obarczę pośrednictwem? No i sie zrobila awantura i żeśmy sobie dużymi literami powiedzieli do widzenia.. .ale to już było 100 razy.kiedys będzie ostatni raz... Dziekuje Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria, ja 2 kamienie prosze..znowu... 18.09.13, 23:45 1 Uważam że na pytanie 1 powinnaś wyciągnąć kartę tarota kamienie maja przesłania a nie konkretna odpowiedź wylosowałam Karneol - cielesność - jak widzisz z samochodem ma to niewiele wspólnego chyba że będzie chodziło o seks w samochodzie - musisz sprawdzić jego działanie w czasie aktywności, może będziesz musiała go częściej dopieszczać - nie wiem zmiana oleju, filtrów czy namaszczać go woskiem - ale powinnaś być zadowolona z użytkowania - stawiając czoła przeciwnością dasz sobie rade. 2 Agar mszysty - bezpieczeństwo - obawiam się że czeka was chwilowy odpoczynek od siebie, ale będzie to czas na usunięcie przeszkód. Jesteście już sobą przemęczeni taką huśtawką, ale nie możecie dać wpływać na siebie innym ludziom. Kiedy odpoczniecie to ponownie się odnajdziecie... do kolejnej kłótni Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Algaria, ja 2 kamienie prosze..znowu... 19.09.13, 06:56 Algaria dziękuje/karty pozytywnie się wyrażają../ hahaha w tym gabarycie i z tym panem seks raczej niemożliwy..Sprawę załatwiłam połowicznie,mój pracodawca ,mężczyzna ,sytuacje rozezna i oceni ja kocham te kamienne wróżby.takie magiczne mi tchnienie dają... Co do drugiego punktu..odpoczynek trwa,jest długi już i tak..zobaczymy. Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria, ja 2 kamienie prosze..znowu... 19.09.13, 11:50 oj tam oj tam Uważam że seks w samochodzie nie będzie z darczyńcą a z pomysłodawcą Dobrze że jakiś facet pójdzie z Tobą i obluka "suwenir" czy warto w niego wchodzić, a w zasadzie wsiadać Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Jeśli można prosić.. 18.09.13, 11:28 Archaniol Michal to najpotezniejszy Archaniol!pieknie! Odpowiedz Link
sumilla Re: Jakby ktoś potrzebował 19.09.13, 00:57 Bardzo proszę o kamień jak będziesz miała czas Czy moja samotność to samotność karmiczna, czy już zawsze będę sama, czy też mam szansę na jakiś związek, kiedy? pozdrawiam Anna Odpowiedz Link
ja-tekla i ja poproszę 19.09.13, 07:49 karty na pobyt mojej mamy u mnie... jak przebiegnie: atmosfera itp. moze tarot? Odpowiedz Link
algaria Re: i ja poproszę 19.09.13, 11:54 Ok.. wieczorkiem Tarot jak najbardziej ale w osobnym wątku - co by iść na ilość - choć postaram się by i jakość była jak najlepsza Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 19.09.13, 11:51 Kiedy? Kamienie nie powiedzą jeśli nie wejdę w konkret czyli z góry nie ustalę czasu... czy karmiczna też nie powiedzą ale czy samotność przeminie to już tak... wyciągnę wieczorem jak wrócę z pracy Odpowiedz Link
sumilla Re: Jakby ktoś potrzebował 19.09.13, 16:21 Dziękuję, zawsze coś bliżej A jak sprawdzić czy karmiczna czy nie ? Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 19.09.13, 16:41 Jak sprawdzić czy karma? numerologicznie astrologicznie i tarotowo tylko że często używamy karmy jako usprawiedliwienie swoich niepowodzeń Odpowiedz Link
algaria Sumilla 19.09.13, 21:50 Kamień do końca tego roku Bursztyn - Osadzanie - Do końca tego roku znajdziesz swoje miejsce, spróbujesz się w nim zakorzenić, a sprzyjać temu będzie i dobre zdrowie i życzliwość otoczenia Może ktoś się pojawić w Twoim życiu bo będziesz przyciągać ludzi. Ale uważaj by nie popadać w nadmierną tęsknotę, nie nastawiaj się że nic Ci się ciekawego w życiu nie trafi i Twoja samotność jest Ci pisana - otwórz się bo los Ci będzie sprzyjał Zwłaszcza że do końca 2014 r masz Granat - Namiętność - miłość narzeczeństwo. Zmienisz się przez uczucia będziesz wierzyć w siebie i wreszcie spojrzysz optymistycznie. Nie słuchaj plotek, nie spalaj się zanadto i kontroluj emocje a wszystko ułoży się wspaniale Odpowiedz Link
sumilla Re: Sumilla 19.09.13, 22:54 Dziękuję za kamień Jakaś nadzieja jest A nawiązując do Twojego poprzedniego postu. Nie wiem jak z tarotem ale jestem numerologiczną dziewiątką (potrójną), astrologicznie - słońce w XII domu. Dlatego się zastanawiam nad tą "karmą". Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Jakby ktoś potrzebował 19.09.13, 21:11 ja bym potrzebowala wsparcia tez ale nie wiem w jakiej dziedzinie zycia. musze zadac pytanie konkretne jak w tarocie? Odpowiedz Link
algaria Królowo 19.09.13, 21:36 Tu nie ma pytań - karty i tak wskażą to co najważniejsze - chcesz ogólnie dla siebie? I które Kamień Boginię czy Archanioła? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Królowo 20.09.13, 10:57 tak, dla mnie tak ogolnie. Moze Boginie. I pomyslalam o mojej bratowej Iwonie jeszcze. ma termin porodu na przelom pazdzier i listop, ale sa probl z utrzymaniem terminu tzn lezala w szpitalu na pocz wrzesnia, teraz jest w domu, ale lekarz kazal jej na wszelki wypadek "przygotowac kacik do porodu" w domu gdyby akcja sie zaczela. tu juz sama zdecyduj co lepsze: kamien, aniol czy bogini. Odpowiedz Link
algaria Re: Królowo 20.09.13, 19:15 Mieczyk Wylosowałam dla Ciebie Boginię EJRENE - Pokój - Nie ma powodów do zmartwień, wszystko wspaniale się układa. Piękne przesłanie na odzyskanie spokoju Bratowej wylosowałam Archanioła na ochronę jej ciąży - wypadł idealnie Archanioł Michał - Jesteś bezpieczny - Ochraniam Cię przed niższymi energiami Stoję na straży przy Tobie Twoich bliskich i Twoim domu . Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Królowo 20.09.13, 20:06 dziekuje bardzo. dla mnie takiej karty sie w ogole nie spodziewalam! ale te karty madre som! skad one wiedzom ze ja potrzenuje spokoju serca, duszy i umyslu? i ze za momencik wejde w 1 (jak nie juz dzis) i koniec z 9 i szarpania sie? Bratowej wyslalam smsem przeslanie - dziekuje w jej imieniu. mam nadzieje ze druga dziewczyna nie pospieszy sie. chyba Maja bedzie miala na imie. Odpowiedz Link
algaria Re: Królowo 20.09.13, 20:12 w 1 wejdziesz - 5 października Ja w 2 będę ukorzeniać to co zaczęłam w 1 Tak te karty są "dziwne" i mądre one zawsze wyłowią to co dla nas w danej chwili jest najważniejsze. Maja śliczne imię Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Królowo 22.09.13, 21:30 chcialam tylko powiedziec, ze konsultowalam sie wczoraj z wiekszym (o wiele wiekszym) autorytetem tarotowym niz ja w spr bratowej i wychodzi na to, ze jest bezpieczna i dziecko jeszcze ze 2-3tyg a potem rodzi przed czasem. cale szczescie w 9mcu a nie 8mym. dziecko zdrowe. rozkladalam karty na przebieg ciazy jakos w kwietniu br i byly dobre, a teraz juz sama nie chcialam tego robic bo tez sie przejmuje. kazalam jej sie modlic po swojemu do Archaniola Michala. slucha mnie. ale lazi zamiast lezec! Odpowiedz Link
hoaxx Mogę jeszcze? 20.09.13, 19:30 Co widać w temacie moich finansów, szczególnie tych na minusie? Odpowiedz Link
algaria Re: Mogę jeszcze? 20.09.13, 20:08 W sumie to nie wiem co byłoby najlepsze - tu raczej tarot powinien się wypowiedzieć Kamień - nefryt - mistrzostwo - i to jest powolne dążenie do bogactwa czyli że po woli uda Ci się wyjść z długów - czego Ci życzę Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Jakby ktoś potrzebował 22.09.13, 21:19 algario, poproszę o kamień na nadchodzący tydzień, thx Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 22.09.13, 22:06 Nooo wróżb na konkretny tydzień z kamieni nie stawiałam i nie wiem co pokażą ale.. Mówisz i masz Lapis lazuli - Jedność - hmm jest to kamień macierzyństwa i sądzę że ten tydzień upłynie Ci nad opieką i dopieszczeniem dziecka własnego - ale i obcych też Możesz też odkryć tajemnicę lub mieć ją powierzoną.. ale również zachować swoją.. coś z tajemnicą i przyjaźnią Uważaj na brak zrozumienia, przytłoczeniem ogromem spraw i nadwrażliwością - przez co możesz łapać tzw "nerwa" P.s jest to karta (kamień) odpowiedzialny za poczęcie i rodzicielstwo - także uczulam Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Jakby ktoś potrzebował 22.09.13, 22:11 Dziękuję serdecznie algario, to będzie tydzień poświęcony dzieciom, wyjazdy i opieka nad nimi, moje dziecko będzie z kluczem na szyi ,.tajemnice wiem też że będą, a poczęcie hmmm w tej kwestii może być różnie Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 22.09.13, 22:20 Co do poczęcia - to ja zwykle ostrzegam - kiedy karty mówią, że jest to odpowiednia chwila - a wiem że nie każdy planuje, nie każdy chce, nie każdy może, a niektórzy wręcz pragną - dlatego podaję jako informację ale mocno podkreśloną, a każdy dostosowuje wiadomość pod siebie Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Jakby ktoś potrzebował 23.09.13, 12:37 Algario poczęcie to w kwestii jakiegoś szaleństwa niekontrolowanego ewentualnie może się wydarzyć, hehehe, ja jestem z tych co nie chcą, mój m. chce bardzo,, Odpowiedz Link
algaria Podbijam, wykopałam 10.11.13, 11:25 W razie potrzeby jestem do dyspozycji - zapraszam Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Podbijam, wykopałam 10.11.13, 12:01 To ja bardzo prosze ,jedna karta na prace , druga prosze na sytulacje rodzinne .... Bo spokoju mi brak . Dzieki ! Odpowiedz Link
algaria Kasha 10.11.13, 12:23 Na pracę kamień - Szerl z pirytem - Wiedza - Przygotuj się na nieoczekiwany zbieg okoliczności, jakiejś wiadomości, impulsu do działania do odkrycia czegoś co pomoże Ci zawodowo. Jesteś silnie chroniona, ale nie zapominaj by się kształcić dopytywać uzupełniać wiedzę.Złe przeczucia, to tylko wytwory Twojej wyobraźni. Nie martw się, ale aby wszystko było dobrze musisz z czymś się rozstać, coś pożegnać i to na zawsze. Uważaj na oszustów nie daj się omamić i nabrać. Na życie rodzinne Boginie Maat - Sprawiedliwość - Ta sytuacja zostanie rozpatrzona w sprawiedliwy i słuszny sposób Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Jakby ktoś potrzebował 10.11.13, 21:52 Poczułam taka potrzebę Jakbyś miła Algario mogła zerknąć na pana Z. S., czy warto otworzyć przed nim serce? Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 10.11.13, 22:19 Zobaczę co na ten temat mówią kamienie Kochana !! Rubin - miłość - Czeka Cię szczęście w miłości, romantyzm, a nawet może i małżeństwo. Przy Panu Z S czeka Cie również korzystna odmiana losu. Nieokiełznana namiętność, emocje nad którymi nie sposób zapanować. Uważaj jednak na zazdrość, zaślepienie, a nawet na mściwość i nienawiść, które przy tak wielkiej namiętności mogą (ale nie muszą) się pojawić. Także miły Nagietku warto otworzyć serce ale i rozum też Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Jakby ktoś potrzebował 10.11.13, 22:23 Ojejku, cieszę się, ale trochę mnie wystraszyły te zagrożenia... Jesteśmy "w latach", po przejściach, pan jest psychologiem i właśnie miłą odmianę losu mi obiecuje Odpowiedz Link
nielaik Re: Jakby ktoś potrzebował 10.11.13, 22:32 Wysłałałam życzenie w czasie nowiu do chórów anielskich w sprawie poznania materializacji fajnego faceta. Dla mnie to był by cud gdyby się spełniło. Czy w 2014 mi się to życzenie zmaterializuje. Z wyrazami szacunku i wszelkiej pomyślności dla wiedźmy losującej kamiene Z kamieni wróżbę poproszę. Odpowiedz Link
algaria nielaiku 10.11.13, 22:57 O mamma mija!! Z racji tego i tamtego - to zrobię Ci mini rozkład - na spełnienie życzenia w 2014 o wyśnionym i wymarzonym Tak będzie z realizacja marzenia o panu - Fluoryt - Transformacja - Chcąc spełnić swoje marzenie musisz dokonać zmiany- w sobie - w swoim toku myślenia. Marzenie potrzebuje pracy i zaangażowania, musisz zrozumieć na czym Twój błąd polega, popracować nad zmianą a sukces jest w zasięgu Twojej ręki (może być Pan poznany właśnie w pracy).. Nie zaniedbuj znajomych, nie bądź pracoholikiem, znajdź czas na rozrywki i odpoczynek, masz poczucie uwięzienia w codziennej rzeczywistości i czujesz się zmęczona... wyluzuj zmień tok myślenia dokonaj transformacji życia, a będzie Ci dane to o czym marzysz. Tak nie będzie z realizacją marzenia - Turkus - Wolność - jak sama nazwa wskazuje nie będziesz wolna, nie grozi Ci też brak rodziny, przyjaźni miłości sympatii Wynik Chryzopraz - nadzieja - Cieszenie się chwilą i...naturalność w miłości, akceptacja, plan działania sympatia radość i.... rodzinne gniazdo. Skoro w ostrzeżeniach w tej karcie wyszła tęsknota za ukochanym i chwilowe rozstanie - to Twoje marzenie się spełni - Pan może być przyjezdny stąd te tęsknoty. Czeka Cię też niezbędny wysiłek by Twoje modlitwy zostały wysłuchane - ale to już mówiła karta transformacji. Nielaiku masz szanse (nadzieje) na zrealizowanie marzenia o Panu - oczywiście samo nie przyjdzie - trzeba pracy i odwagi, ale pan z którym zbudujesz własne gniazdo - jest już blisko Odpowiedz Link
nielaik Re: nielaiku 10.11.13, 23:16 Och Algaria bo ja sobie półanioła zamówiłam, w skórzanej czarnej kurtce na motorze Nie wiem czy nie przesadziłam, ale chcę się przekonać czy ta cudowna technika działa. Przepis na pyszny piernik chcesz? Wypróbowałam rewelacja. Odpowiedz Link
algaria Re: nielaiku 10.11.13, 23:29 O matko!! Mój borsuk taki był zanim się zoborsuczył tzn za nim go sama nie zborsuczyłam - może nie anioł czy tam pół ale pół diabeł w skórze na motorze (zawsze wiedziałam że mój mąż będzie jeździł na motorze i że będzie miał na imię jak mój ojciec)..... teraz borsuk skórę zamienił na bardziej wygodny Gore- tex (ja jeżdżę z nim w skórze) motorów się rozmnożyło do 6 w tym jeden dostał ode mnie na urodziny - 5 lat temu - ten do jazy - reszta to zabytki do "glansowania" i podziwiania. Życzę Ci takiego wymarzonego półanioła na stalowym rumaku a nawet na 6 rumakach Odpowiedz Link
algaria Re: nielaiku 10.11.13, 23:31 przepis wrzuć do jadłodajni - co raz bliżej święta to i sernik się przyda Odpowiedz Link
algaria Re: Jakby ktoś potrzebował 10.11.13, 22:39 Nie ma miłości bez zazdrości jak śpiewała ongiś boska Violetta Odpowiedz Link
sole7 Re: Jakby ktoś potrzebował 19.11.13, 14:15 Czy mogłaby Pani sprawdzić w kartach, czy doczekam sie własnego M, mieszkam z matka alkoholiczką, nałogowo pije od 20 kilku lat, nic do niej nie dochodzi. Mieszkamy razem a zarazem osobno, nie rozmawiamy ze sobą. Nie potrafię znieść jej pijaństwa. Mam męza i dwie córki (jedna dorosła, nie mieszka ze mną). Dziękuję Odpowiedz Link
algaria Sole7 19.11.13, 14:48 Już założyłam wątek dla Ciebie - cierpliwości, ktoś z pewnością Ci odpowie Odpowiedz Link