Dodaj do ulubionych

Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia

01.11.13, 14:12
Nie próbowałam, moja koleżnaka tak i to z takim skutkiem, że życzenie spełniło się jej w ciągu półtorej tygodnia. Przespała się z byłym, który sam z własnej woli do niej zadzwonił i chciał powyjaśniać parę spraw.
Tworzymy listę życzeń, którą formułujemy w czasie teraźniejszym.
1. Mam 9 millionów na koncie..., jestem przebojowa, poznałam wspaniałgo faceta.
2. TYLKO 9 ŻYCZEŃ.
3. Wszystko to wkłądamy do koperty z adredem do Anioła Cudów lub 9 Chórów Anielskich. Ważny element, który ma ponoć dużu wpływ (razem z nowiem) na spełnienie życzenia.
4. Kopertę wkładamy do książki lub do szuflady i o niej zapomonamy.

Czekam na wasze relacje związane ze spełnieniem życzeń pisanych w ten sposób.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 16:40
      A to nie za dużo tych życzeń tzn i mapa marzeń i lista życzeń która już była w teraz list z życzeniami do 9 Chórów Anielskich...
      Niech się spełniają wasze marzenia big_grin
      Zaraz idę listę zrobić .. tylko skąd ja kopertę wezmę wink ????
      • leda-is-one Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 16:54

• nielaik Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 17:55
        Ta lista to ma być podobno coś co rusza wszystko to co jest niemożłiwe do ruszenia.
        9 Chórów, Anioł Cudów i Nów ma być mieszkaką niemal wybuchową. smile
        • algaria Tamte życzenia 01.11.13, 18:07
          Czytam właśnie listę tamtą i... kilka się spełniło smile choć były i są raczej długoterminowe ...

Może teraz też spróbuje... ale co 3 (nie dziś) robić listę 9 życzeń do Anioła Cudów?

Ta to zawsze z czymś wyskoczy - ten nielalik - nie odzywa się ale jak już coś powie to nadzieje daje big_grin
        • dobrawrozkajudyta Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 18:25
          No, ja z rozpędu już napisałam właśnie takie "nie do ruszenia". Mam nadzieję, że jeśli pojutrze przepiszę je, nieco inaczej formułując, to moja nadgorliwośc mnie zgubi i się spełnią? Albo do Anioła Cudów, albo do 9 Chórów Anielskich? Czy do obu?
          • nielaik Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 18:34
            3 LISTOPADA w dniu nowiu piszemy życzenia!!!
            Anioł Cudów lub 9 Chórów Anielskich, lub jedno i drugie, ma zrealizować życzenie, które zakrawa na cud. Wiemy, że coś jest niemożliwe, nie wiemy jak, a jednak ma się sprawa ruszyć.
            • algaria nielaiku 01.11.13, 18:37
              Trzymam Cię za słowo - a jak się nie spełnią - to Cię znajdę i... zobaczysz co zrobię wink big_grin
              • nielaik Re: 01.11.13, 18:40
                Sama będę próbować po raz pierwszy. Przekazują tylko to co inni twierdzą na temat tej listy.
                W większej kupie mamy szansę zweryfikować działaność 9 Chóralną. Wystawimu im opinię, czy nam się podobało czy nam się nie spodabało. wink
                • algaria Re: 01.11.13, 18:59
                  No przecież nie od dziś wiadomo, że w kupie raźniej big_grin
                  • dobrawrozkajudyta Re: 01.11.13, 19:16
                    No, dobra, to ja napiszę te życzenia jeszcze raz smile Chociaż pewnie niektóre się powtórzą. Ale spróbowac trzeba smile
                  • leda-is-one Re: 01.11.13, 19:25

• milka.beauty Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 17:25
      nielaik napisała:

> Nie próbowałam, moja koleżnaka tak i to z takim skutkiem, że życzenie spełniło
      > się jej w ciągu półtorej tygodnia. Przespała się z byłym, który sam z własnej w
      > oli do niej zadzwonił i chciał powyjaśniać parę spraw.
      > Tworzymy listę życzeń, którą formułujemy w czasie teraźniejszym.
      > 1. Mam 9 millionów na koncie..., jestem przebojowa, poznałam wspaniałgo faceta.
      > 2. TYLKO 9 ŻYCZEŃ.
      > 3. Wszystko to wkłądamy do koperty z adredem do Anioła Cudów lub 9 Chórów Aniel
      > skich. Ważny element, który ma ponoć dużu wpływ (razem z nowiem) na spełnienie
      > życzenia.
      > 4. Kopertę wkładamy do książki lub do szuflady i o niej zapomonamy.
      >
      > Czekam na wasze relacje związane ze spełnieniem życzeń pisanych w ten sposób.

Szukałam czegoś o tym co piszesz w necie i nic nie znalazła skąd to znasz ? dlaczego dzisiaj sie pisze list ? rozwiń temat bo mnie zaciekawił a niestety w necie nic nie ma na ten temat .
      • nielaik Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 17:41
        Koleżanka od kogoś się dowiedziała, a ja to robię w ślad za nią. Nie mam tego z żadnej strony.
        Jest coś takiego jak astrologia nowiu, astrolog opracowała jakie życzenia można wysyłać podczas księżyca w nowiu, który znajduje się w danym znaku zodiaku. Ale dodatek o Aniele Cudu lub 9 chórach anielskiech nie wiem skąd pochodzi. Jest to podobno o tyle istotne, że Anioł Cudów ma znieść nasze blokady przy materializacji życzenia. Czasami coś wysyłamu w eter ale mamy przekonania, które nas sabotują. Dlatego to ma być prawdziwy hit.

3 listopada wykonujemy listę. Wówczas jest nów.
    • dobrawrozkajudyta Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.11.13, 18:04
      A czy przypadkiem ta lista życzeń nie powinna byc napisana dopiero 3 .11?
    • ja-tekla aż 9 życzeń?! 02.11.13, 07:37
      skąd mam aż tyle wziąc?!
      uffff...
      • algaria Teklo - kochana 02.11.13, 10:11
        Mogę Ci swoje podrzucić wink
    • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 17:41
      Przypominam, że to już dziś - kto nie napisał listu do 9 Chórów Anielskich lub Anioła Cudów - to niech to zrobi jak najszybciej bo czas ucieka smile
      • leda-is-one Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 17:53
        NAPISANE!!!!
        Rano już napisałam..bo SKS i się bałam ze zapomnę..tylko mam dylemat czy tu u mnie jest tez nów jak w Polsce?????nie mogę nic znaleźć w necie.tzn chyba nie umiesad
        • krakuskaa Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 18:02
          napisałam, i wysłałam do książki haahahsmile, teraz- to kiedy ma się to wszystko spełnić dziewczyny? Bo niektóre życzenia moje odnoszą się do najbliższego wtorku--określiłam to bardzo dokładnie,,wink a inne wiosny przyszłego roku,,
          • ja-tekla Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 18:04
            nie wymyśliłam dziewięciu życzeń, więc dam sobie spokój...
            może w przyszlym roku więcej chcieć będę...
            • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 18:11
              Ja wymyśliłam 9 włączając w to dzieci tzn moje zadowolenie z ich.... itp itd , męża i moją mamę big_grin inaczej też bym nie wymyśliła lub bardzo naciągała big_grin
              • freya_v Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 18:24
                Napisanetongue_out mi to cudów ciągle trzebawink

tekla nie marudź i bierz się za pisanie! 9 życzeń to nie tak dużo a każdemu coś się zawsze przyda i Tobie napewno teżsmile
                • ja-tekla Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 18:31
                  jejku, ja już..hmm... pół-wieczna, to i pragnień coraz mniej, freya wink
                  świętego spokoju, kasy więcej i zdrowia...i tyle...
                  • freya_v Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 19:14
                    No to rozpisz to na szczegóły i będzie cała listasmile ja tak mniej więcej zrobiłam żeby konkretnie wiedział ten anioł czego chcewink
                    • nielaik Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 19:30
                      Maksimum 9 życzeń, a minimum może być 1
                      • babowa Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 19:55
                        jesuu,
                        tekla,to moze dopisz do swojej kartki kilka moich ?

ja sie tam rozpisalamtongue_out
                        bo chudych latach mam sporo,konkretych zyczen

ale nie wiem czy one mi sie spełnia
                        bralam po koleii az 5 roznych pisadeł i wszystkie były felerne
                        potem nie znalazłam koperty i adres napisałam na złozonej kartce
                        ale z błedem:d
                        ja zawsze inaczej jak trzeba
                        i boje sie,ze zapomnne w ktore dobre miejsce koperte schowałam
                        po jakim czasie sprawdzac skutecznosc?
                        bo ja nie dałam czasowego oznaczenia
                        i moze mi sie to rozciagnie na całe zycie:o
                        • ja-tekla Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 19:58
                          a dopiszę!
                          spotykam spokojną, szczęśliwą babową ! w roku 2014!
                          moze byc, babowawink
                          • babowa Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 03.11.13, 20:52
                            tekielko,dopisz
                            bo to by sie pokryło z moja prosba
                            zdublowana musi sie spełnic
                            dzieki:0
                            • freya_v Działa ale nie do końca:-P 24.02.14, 13:33
                              Coś mnie tkneło żeby przejrzeć te życzenia i widzę że co nie co się sprawdziło. Cała magia chyba polega na tym by nas motywować do realizacji i dać jak najwięcej wytrwałości w realizowaniusmile a i z listy widać że bardziej spełniały się te życzenia które są dalekie od wielkiego cudutongue_out
                              samo nic się nie zrobi mimo wszystko trzeba się wysilićsmile
                              • leda-is-one Re: Działa ale nie do końca:-P 25.02.14, 06:21
                                U mnie też cud się nie stał,w tym najtrudniejszym zyczeniu..chociaż szło w dobrym kierunku,widać pracowałam nad tym i wiele wiary miałam w sobie,ale zapał wyparował i zyczenie sie odwróciło w druga strone się spełniając..Pusciłam lejce i poszły konie po betonie..
                                Ale inne, tez wazne,które były w toku realizacji,pospełaniały się pozytywnie i trwaja w spełnionej formiesmile

Musimy miec przy tych zyczeniach niczym nie zaburzone intencje,zadnych watpliwości ze się mogą nie spełnic,jak przy afirmacjach,bo to przeciez afirmacje złozone na papierze w odpowiednim czasie,korzystnym czasie planetarnych energii i wysłane w wszechswiatsmile

Właśnie kiedy nastepny raz?
                                • algaria W nosie z tym 25.02.14, 19:33
                                  Chciałam zdrowia dla rodziny i nie mam ... więcej nie dam się nabrać wink tongue_out
                                  • algaria Re: W nosie z tym 25.02.14, 19:48
                                    Nie wspomnę że chciałam pieniędzy i księcia i też nie mam tongue_out .. koniec
    • owieczka_1983 Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 24.02.14, 14:24
      A kiedy w tym roku robimy taką listę?
    • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.03.14, 13:59
      Dziś o 9 rano rozpoczął się nów. Napisałam dziś list. Spełnienie jednego z tych marzeń jest dla mnie bardzo ważne. Czekam już ponad półtora roku i nic nie wskazuje na to, aby sytuacja zmieniła się na moją korzyść. Czekam, marzę i wierzę, że moja cierpliwość zostanie nagrodzona. Powiem Wam, jeśli coś istotnego się wydarzy smile
    • inguszetia_2006 Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 01.03.14, 20:39
      Witam
      U mnie się urzeczywistniły niektóre życzenia. No, no...;-D Tylko mam nauczkę na przyszłość.
      Z Chórami trzeba precyzyjnie. Napisałam: życzę sobie zmiany pracy, ale nie dodałam...
      "na lepszą";-P
      Pzdr.
      Ing
      • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 02.03.14, 07:24
        Hmmm powinnam była napisać "lepszego męża"? Ja jakaś taka uparta... ciągle tego samego bym chciała wink (tylko, do diabła, żeby On chciał być!!!). No nic, innym razem poproszę o nowego, lepszego męża... hehe. Póki co trzymajcie kciuki niech wreszcie spełnią się jakieś marzenia. smile kiss
    • sol-luna Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 08.03.14, 15:57
      i jak Wasze życzenia? spełniają się?
      weryfikujcie wink
      • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 08.03.14, 20:40
        Gdy coś się ruszy na pewno się odezwę. Na razie czekam i to świadomie choć podobnież należy zapomnieć o tych życzeniach. Jeszcze jedno, słyszałam bardzo ciekawą rzecz: życzenia spełniają się w najmniej odpowiednim momencie...
        • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 08.03.14, 21:09
          Ja gdzieś kartkę posiałam i nie wiem co napisałam to jak mogę stwierdzić czy coś się spełniło?? big_grin
          • sol-luna Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 08.03.14, 22:16
            Póki co ja też czekam aby móc zweryfikować.. wink
            i fakt, ciężko zapomnieć, skoro piszemy życzenia, na których spełnieniu nam zależy tongue_out
            • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 09.03.14, 11:19
              Nie pamiętam dokładnej treści marzeń a dokładność tu chyba najważniejsza była i precyzja w konkrecie. Wiem za to o co mniej więcej mi odchodziło.
              Np. Chciałam zdrowia dla rodziny w tym w myślach miałam mamę - mama owszem zdrowa, ale na dzieci moje padły choroby poważne - także to marzenie się spełniło czy nie?
              I gdzie mój milion na koncie? No gdzie się pytam - chyba u Kulczyka wink
          • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 09.03.14, 07:54
            Jestem fanką Twojego optymizmu... smile
        • sol-luna Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 08.03.14, 22:18
          w najmniej odpowiednim momencie?
          czy może miałaś na myśli, że w najmniej spodziewanym momencie? big_grin
          bo to zmienia postać rzeczy.. big_grin
          • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 09.03.14, 07:51
            w najmniej odpowiednim momencie?
            > czy może miałaś na myśli, że w najmniej spodziewanym momencie? big_grin
            > bo to zmienia postać rzeczy..

Masz rację ale tak sobie myślę, że jedno i drugie może być. Wyobraź sobie dostajesz extra robotę ale w innym mieście, pakujesz manele, zwijasz stare sprawy, a tu a kuku! stara miłość, wypragniona i wyczekana nagle sobie przypomniała o Twoim istnieniu. Hmmm i co? Który to moment? Jedno wiem takie rzeczy się zdarzają i wszystko wywracają do góry nogami. wink
            • sol-luna Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 10.03.14, 15:10
              prawda! big_grin jak najbardziej masz rację.
              prosimy jednocześnie np. o odzyskanie starej miłości i nową, lepszą pracę i nagle, w tym samym momencie wychodzi tak jak mówisz.. ale Wszechświat nie jest chyba aż tak złośliwy? tongue_out
    • inguszetia_2006 Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 24.03.14, 18:54
      Witam
      Chwalę się! Spełniło się moje życzenie. Ńajważniejsze. Na 1 miejscu życzeń. W całości, kompletnie, totalnie. Teraz czuję się jak królowa życia;-D Jestem w miejscu, które sobie wymarzyłam, wybłagałam, wyżebrałam.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 24.03.14, 19:11
        Gratuluje spełnienia !! big_grin i cichcem zazdroszczę big_grin wink
      • caro-caro Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 25.03.14, 20:20
        Wow! To fantastycznie! Ja też tak chcę! Algaria zazdrości Ci cichcem a ja obrzydliwie głośno - ja też chcę! ja też chcę! ja też chcę! z naciskiem na też a nie na ja wink i oczywiście moje życzenia (była mowa o precyzji w pisaniu życzeń żadnych niedomówień)
        No to tylko czekać hihi
      • leda-is-one Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 26.03.14, 06:34

Szczęsciara, moje gratulacjewink

Mnie się te najważniejsze życzenia, z góry listy.na odwrót spełniły...;-(

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
    • algaria Re: Nów 3 listopada-wysyłamy życzenia 30.03.14, 22:50
      Znalazłam kopertę
      Otworzyłam
      Przeczytałam swoje życzenia
      I okazało się, że
      z 9 nie spełniło się ani jedno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka