ja-tekla 03.11.13, 20:34 mam ostatnio pewien kłopot z pewnym panem, więc wygrzebałam tez rozkład Losujemy 10 kart i rozkładamy: ---------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Rozkład - Serce 04.11.13, 19:22 Ja spróbuje coś dopasować 2 pucharów no jakaś większa sympatia drgnięcie serca zauroczenie i fascynacja Kapłanka - to Ty bo pytasz - kobieta platoniczna i ezoteryczna Eremita - pan samotny idący własną ścieżka poszukujący, stateczny, starszy Giermek mieczy - Ty w stosunku do Pana - jesteś gotowa do walki i niby masz dość, ale trochę go szpiegujesz , sprawdzasz dopytujesz o niego Paź buław - no pan jest Tobą wyraźnie zainteresowany, ale to typ flirciarza, fircyka w zalotach i bawi damka. Niby wiek stateczny i szron na głowie i nie to zdrowie ale w sercu ciągle maj. Chciałby choć nie zawsze może 6 pucharów - jako szansa - Szanse zawsze są i bez pytania to wiadomo ale 6 kielichów to sentyment do przeszłości to marzenia tęsknoty i .. w sumie to na tym się kończy - choć to ładna miła i ciepła karta. Diabeł - to coś nie do końca dozwolone i legalne, Tak jakby okoliczności zewnętrzne nie pozwalały na oficjalny związek - pewnie wiesz o co chodzi ja nie będę tu drobiła w tej karcie 7 mieczy - jako karta anioła - tu jest pewna nieuczciwość, tak jakby "anioł" specjalnie Ci pokazał problem całej Waszej sytuacji Razem z Diabłem - mówi i podkreśla że Wasza znajomość będzie lub już opierała się na kłamstwie i nieuczciwości, podstępach i zwodzeniu. 2 mieczy - to wycofanie się by przemyśleć - to czeka was w przyszłości i to chyba z Twojej strony, rozważysz wszystkie za i przeciw, oddasz się myślą i będziesz chciała podjąć decyzję - najlepszą dla siebie 8 monet - to karta pracy - byście stworzyli związek będziecie musieli włożyć dużo pracy, a i tak jej efekt nie będzie pewny.. Po tych kartach i rozkładzie sądzę że wasza miłość pozostanie w sferze marzę i tęsknot niż będzie realną siłą która was połączy na lata. Odpowiedz Link