21.11.13, 01:07
Witam
Dla zainteresowanych prześlę przesłanie anielskie smile
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Anioły 21.11.13, 06:03
      Prognosissmilebardzo proszę.na ogólna energie grudnia i pobytu w domu ,w Polsce.
      /może nie trzeba pytania a anioły same powiedzą?/.Dziekuję
      • ja-tekla Re: Anioły 21.11.13, 06:55
        i ja pięknie proszę smile
        co anioły myslą o mojej sytuacji zawodowej, czy popierają moje zamiary w tej sferze?
        • prognosis Tekla 22.11.13, 01:51
          Twórczy projekt -Teklo, Anioły wskazują, że pragniesz wyrażać się twórczo, podpowiadają byś postarała się odnaleźć ujście dla swej kreatywności. Zacznij coś tworzyć, zajmij się ważnym projektem, z którego rozpoczęciem zwlekałaś. Po prostu idź przed siebie.

ja-tekla napisała:

> i ja pięknie proszę smile
          > co anioły myslą o mojej sytuacji zawodowej, czy popierają moje zamiary w tej sf
          > erze?
          • ja-tekla dzięki! 22.11.13, 19:22
            Bardzo dziękuję!
            Mądre te anioływink
            • info-123 Re: dzięki! 22.11.13, 19:28
              Pani Teklo, proszę sprawdzić skrzynkę mailową.

Dziękuję i pozdrawiam.

Krzysiek
              • leda-is-one do info 123.. 23.11.13, 07:53
                Panie Krzysztofie,Pani Tekla jest osobą obowiązkową i szanującą ludzi,
                ,na pewno odpisze jeżeli będzie mogła.Proszę uzbroić się w cierpliwość i w każdym wątku pod każdym wpisem jej nie wywoływać.Pozdrawiam.Leda
                "Myślę, więc jestem""wink
      • prognosis Leda 22.11.13, 01:46
        Nie ma czym się martwić - Ledo Anioły wskazują, że nie masz co się martwić, wszystko jest pod kontrolą ( sił wyższych ). Wszelkie problemy zostaną rozwiązane bez większego wysiłku. Anioły chcą Ci powiedzieć, że nie potrzebnie się zamartwiasz. Powierz swoje zmartwienia Aniołom i zaufaj im.

leda-is-one napisała:

> Prognosissmilebardzo proszę.na ogólna energie grudnia i pobytu w domu ,w Polsce.
        > /może nie trzeba pytania a anioły same powiedzą?/.Dziekuję
        >
        >
        • leda-is-one Dziękuje!! 22.11.13, 07:02

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSx8H4D6yFaGuYCOPAi432Q-ux_HfCB9DhrmzUYypSJfUFws7Mk7Q
          • leda-is-one Re: Dziękuje!! 22.11.13, 07:11
            Bardzo Ci dziękuje Prognosis,bo tak jakoś bym chciała mieć w końcu "dobry" urlop, i wygląda na to ze będziewink
            /bo i karty mi dość dobre wyszły/.
            Zgodnie z Twoim zaleceniem i przesłaniem ,już się polecam Aniołom.

Mam nad łóżkiem Michała i Rafaela i wiem ze oni nie próżnują,tylko trzeba poprosić a o tym często się zapomina.Pozdrawiam Cie serdeczniesmilenapisze po powrocie jak było.Leda

• krakuskaa Re: Anioły 21.11.13, 12:24
      smile
      jeśli można to też poproszę, ze wskazaniem co wydarzy się niespodziewanego w przyszłym tygodniu --oczywiście w moim życiusmile
      • prognosis krakuskaa 22.11.13, 01:58
        Oczyszczaj i odtruwaj - Krakusko, Anioły wskazują byś zadbała o siebie, oczyściła swój umysł i ciało.Wzrosła Twoja wrażliwość, także ważnym jest byś zwróciła uwagę na to co jesz i pijesz. Pomogą tu preparaty ziołowe i więcej relaksu.

krakuskaa napisała:

> smile
        > jeśli można to też poproszę, ze wskazaniem co wydarzy się niespodziewanego w pr
        > zyszłym tygodniu --oczywiście w moim życiusmile
        • krakuskaa Re: krakuskaa 22.11.13, 15:09
          dziękujęsmile bardzo,,
          • krakuskaa Re: krakuskaa 01.12.13, 09:11
            Anioł wspierał mnie w powrocie do zdrowia, miałam nawet antybiotyk, więc tydzień z aniołem oznaczał właśnie rekonwalescencję,smile
    • 3loki Re: Anioły 21.11.13, 14:40
      ja tez poproszęsmile
      • 3loki Re: Anioły 21.11.13, 14:41
        czy podejmowac ryzyko zwiazane z przeprowadzka w inne miejsce? czy ulozy sie tam zgodnie z planem?
        • prognosis 3loki 22.11.13, 02:03
          Czas odejść - 3loki, Anioły wskazują Ci, że czas odejść z obecnego miejsca. Przed tym odejściem powstrzymuje Cię lęk, ale anioły zapewniają, że to najlepszy sposób i czas. Zakończenie tego jest początkiem nowego, anioły są z Tobą i pomogą Ci jeśli tylko je o to poprosisz. Uwolnij się od tego co było i otwórz się na nowe.

3loki napisał(a):

> czy podejmowac ryzyko zwiazane z przeprowadzka w inne miejsce? czy ulozy sie ta
          > m zgodnie z planem?
          • 3loki Re: 3loki 22.11.13, 10:29
            Dziekuję za przesłanie smile
    • nagietek123 Re: Anioły 21.11.13, 17:31
      Zainteresowana jestem, poproszę smile
      • prognosis Nagietek123 22.11.13, 02:10
        Prawo przyciągania - Nagietku, Anioły wskazują, ze masz jakieś sprawy które Cię martwią. Nie martw się nimi, zacznij myśleć pozytywnie tak aby przyciągać to czego pragniesz. Wyobrażaj sobie, że sytuacja została naprawiona, uzdrowiona. Myśl o czym pragniesz, zamiast zamartwiać się na zapas.

nagietek123 napisała:

> Zainteresowana jestem, poproszę smile
        • nagietek123 Re: Nagietek123 22.11.13, 16:05
          Dziękuję bardzo, Anioły znają moje problemy smile
    • baba_potwor Re: Anioły 21.11.13, 17:36
      Jeżeli można prosić o anioła na załatwienie kwestii spadku po rodzicach...
      • babowa Re: Anioły 21.11.13, 20:26
        to ja bym prosila aniola o pomoc dotyczaca praca
        wykoncza mnie chwilami
        • prognosis Babowa 22.11.13, 02:23
          Pozwól przeszłości odejść - Babowa, anioły wskazują byś zatrzymała to co masz. Masz jakieś niedokończone sprawy, które rozpraszają Cię, dlatego też czujesz się czasem mocno przemęczona. Anioły radzą byś myślała pozytywnie, najgorsze jest już za Tobą.

babowa napisała:

> to ja bym prosila aniola o pomoc dotyczaca praca
          > wykoncza mnie chwilami
          >
          • babowa Re: Babowa 22.11.13, 10:58
            dziekuje bardzo ,wezme sobie do sercasmile
            milego dnia smile
      • prognosis Baba 22.11.13, 02:15
        Okazja do przebaczenia - Babo, Anioły wskazały Ci tą kartę bo widzą ciągle powtarzanie negatywnych schematów. Aby przerwać to musisz oczyścić się z toksycznego myślenia o obecnej sytuacji. Anioły radzą byś unikała obwiniania siebie lub innych, a gdy uwolnisz się od złości pojawi się rozwiązanie tej sytuacji. Skup się nad tym czego pragniesz.

baba_potwor napisała:

> Jeżeli można prosić o anioła na załatwienie kwestii spadku po rodzicach...
        • baba_potwor Re: Baba 22.11.13, 19:45
          Bardzo dziękuję, Prognosis smile
    • hanna1985 Re: Anioły 22.11.13, 09:54
      Witamwinkkochane Aniolki jak pomoc mojemu mezowi?mobbing w pracy go wykncza,co radzicie ?
      • prognosis hanna 23.11.13, 00:56
        'Szczęście w nieszczęściu" - Hanna, Anioły wskazują, że to co wydaje się problemem, w rzeczywistości jest częścią odpowiedzi na to co się dzieje. Anioły zesłały tą kartę, aby mąż mógł dostrzec, że ma coś całkiem bliskiego siebie, by się tym zajął. Dzieje się tak by przestał się bać i nauczył stawiać czoła przeciwnościom, by sam zaczął działać. On ma duża intuicję, ale boi się tego głosu wewnętrznego, a drzwi ma otwarte, wystarczy uwierzyć w siebie i zaufać.

hanna1985 napisała:

> Witamwinkkochane Aniolki jak pomoc mojemu mezowi?mobbing w pracy go wykncza,co ra
        > dzicie ?
      • hanna1985 Re: Anioły 24.11.13, 22:10
        dziekuje !wink
    • szaman.ka Re: Anioły 29.11.13, 11:20
      Jeśli można to i ja bardzo proszę o przesłanie Aniołów .
      'Jeśli nie jesteś gotowy zmienić swojego życia,nie można ci pomóc".
      Hipokrates(460-377 p.n.e.)
      • prognosis Szaman.ka 29.11.13, 23:19
        Świeże powietrze - Anioły wskazują, że potrzebujesz więcej świeżego powietrza. Zadbaj o to, hoduj rośliny w domu i w miejscu pracy aby zapewnić sobie stały obieg tlenu. Wychodź mimo wszystko więcej z domu, ale tak by móc pospacerować, a nie tylko być w ciągłym biegu. Postaraj się wnieść więcej świeżości w swoją relację smile

szaman.ka napisała:

> Jeśli można to i ja bardzo proszę o przesłanie Aniołów .
        > 'Jeśli nie jesteś gotowy zmienić swojego życia,nie można ci pomóc".
        > Hipokrates(460-377 p.n.e.)
        • szaman.ka Re: Szaman.ka 30.11.13, 12:45
          Dziękuje bardzo ! Staram się to robić,ale widocznie jeszcze za mało.
    • bronxi Re: Anioły 29.11.13, 12:36
      Dzień dobry to ja bym poprosiła o przesłanie na mój związek w 2014 jak będzie między nami smile
      jeśli można oczywiście smile
      • prognosis bronxi 29.11.13, 23:27
        Czego pragniesz - kiedy jasno i pewnie określisz czego pragniesz to się spełni. Anioły chcą Ci przekazać, że jesteś gotowa na spełnienie marzeń, wskazują również, że odpowiedz znasz i masz ją w sobie. Ważne byś wyraziła jasno czego pragniesz, afirmowała i szła w tym kierunku.

bronxi napisała:

> Dzień dobry to ja bym poprosiła o przesłanie na mój związek w 2014 jak będzie m
        > iędzy nami smile
        > jeśli można oczywiście smile
        • algaria To ja 29.11.13, 23:42
          poproszę - tak ogólnie dla mnie do końca roku tego
          • prognosis algaria 30.11.13, 00:27
            Praca z energią - Zaczynasz pracować, albo chcesz pracować z energiami np: Reiki To co robisz nie wystarcza Ci. Anioły wskazują, że jesteś bardzo wrażliwa energetycznie, ale musisz pamiętać by się oczyszczać ( niestety zapominasz o tym ). Ważnym jest byś pomyślała o ewentualnych kursach, albo doszkoleniu siebie.

algaria napisała:

> poproszę - tak ogólnie dla mnie do końca roku tego
            • sabina_online Re: algaria 30.11.13, 10:30
              Poproszę o informację czy mój maż wreszcie otworzy oczy i zobaczy kto jest przyjacielem a kto wrogiem?Czy wreszcie wyjdziemy z tego impasu na prostą i wprowadzimy się do nowego domu?
              • prognosis Sabina_online 30.11.13, 23:25
                Czakra serca - Anioły chcą Wam przekazać, że miłość jest najważniejsza. Możesz ją otworzyć prosząc anioły o zesłanie uzdrawiającej energii, wizualizując swoje serce w otoczeniu różowego światła.
                Anioły wskazują abyście odbyli szczerą rozmowę, to zbliży Was do siebie. Osoby, które już odeszły pragną przekazać Wam poprzez anioły, że kochają Was.

sabina_online napisała:

> Poproszę o informację czy mój maż wreszcie otworzy oczy i zobaczy kto jest przy
                > jacielem a kto wrogiem?Czy wreszcie wyjdziemy z tego impasu na prostą i wprowad
                > zimy się do nowego domu?
            • algaria Re: algaria 30.11.13, 16:06
              Dziękuję - oczyszczam się kiedy czuję się przytłoczona smile I zafascynowały mnie talizmany "gri gri" z haitańskiej magii Hoodoo - przeciwieństwa Voodoo

A swoją drogą lubię oczyszczać innych i praca z energią bardzo mnie fascynuje - czyli jak to działa i dlaczego?
        • bronxi Re: bronxi 30.11.13, 15:51
          Bardzo dziękuje smile myślę, że to dobra rada i trzeba zabrać się za relizację zaleceń smile
          • milka.beauty Re: bronxi 01.12.13, 15:54
            ja też chętna na przesłanie od Aniołków smile
            • milka.beauty milka beauty 01.12.13, 15:55
              milka.beauty napisała:

> ja też chętna na przesłanie od Aniołków smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka