freya_v Re: coś słodkiego i mojego.. 30.11.13, 19:57 Takie słodkości serwujesz a mi tu w boczki ciągle idzie i idzie zanim się zima skończy to będę wygladac jak słoń Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: coś słodkiego i mojego.. 30.11.13, 20:04 Piękny samowar, piękny !! muffiny też dziś piekłam z budyniem muszą być jednak pyszne.. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: coś słodkiego i mojego.. 30.11.13, 20:05 a...zrobię sobie herbaty.... musi wystarczyć Odpowiedz Link
leda-is-one Re: coś słodkiego i mojego.. 30.11.13, 20:06 to ja Cie freya do tańca zapraszam..panów dwoch..i Andzrejki trzeba rozkrecic.wybieraj.www.twojegify.pl/gify/1922.gif Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 30.11.13, 20:22 a ja Ci nie wierze! ja tylko do tańca ich wynajęłam... zamawiaj katering a panowie na nas wszystkich wystarczą bo werqe i poczucie humoru to maja a i jak widać i rytmu.. ale "Szumią jodły na gór szczycie"..powiedzieli ze nie zatańczą.. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Leda 30.11.13, 20:29 algario jak robisz muffinki z budyniem? podaj mi przepis, bo bardzo lubię budyń i jeszcze często robię muffinki, chętnie je połączę Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Leda 30.11.13, 20:33 czyli dzisiaj tańczymy z flipem i flapem? hmmm to ja wybieram mojego m. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 30.11.13, 20:42 a to wybór o tej porze był mały...i tak lepiej trafiłam jak algaria. . kraskuskaa no nie grymaś...farciara jesteś .. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Mój borsuk tańczy tak 30.11.13, 21:28 algaria, czyli pląsasz sama,, oj ci nasi mężowie hahahahaah Odpowiedz Link
algaria Re: Mój borsuk tańczy tak 30.11.13, 21:40 No pląsam sama - a co mi pozostaje.. A podobno niezła jestem w te klocki Opowiem historię z życia.. Swego czasu chodziliśmy z Borsukiem na bale przebierańców - 100 dorosłych osób przebranych - zabawa cudna i my tam przez 10 lat . W sumie to razem wchodziliśmy i razem wychodziliśmy - ktoś kto nas nie znał mógł nie wiedzieć, że jesteśmy małżeństwem.. ale pewnego razu było mi przykro.. Wróciliśmy do domu nad ranem - moja matula, która siedziała z dziećmi wstała zrobiła herbaty i się pyta jak było - Mówię fajnie tylko że borsuk poderwał sobie taką Alusię i pół balu z nią przetańczył.. A matula spojrzała na mnie tymi swoimi czarnymi oczami i mówi: - Ale w czym masz problem - wybawiłaś się Mówię - tak tylko on z tamtą się bawił Matka: - Ty się w ogóle nie przejmuj Ona jakaś przygłupiasta musi być, masochistka - przecież on tańczyć nie umie, a ona z nim tańczyła i męczyła się pół balu .. a ty miałaś go z głowy i się wybawiłaś i jest ok Tak mi przeszły wszelakie zazdrości, że na kolejnym balu i każdej innej imprezie z tańcami tylko wypatrywałam takiej kolejnej "Alusi" która mnie od Borsuka wybawi i nie będę musiała z nim "drygać" bez rytmu i składu. Odpowiedz Link
leda-is-one Krakuskaa:-) 30.11.13, 21:50 ja biorę co zostaje ..na razie obaj zajęci.wiec za kanapki się biorę i jadło wszelkie a potem będę z grubaskiem pląsać. Tak na poważnie,dobrego wieczoru wam życzę Odpowiedz Link
algaria Tango 30.11.13, 20:43 Tango ode mnie z mojego jednego z ulubieńszych filmów "Wytańczyć marzenia" Antonio Banderas - Take the Lead - Wytańczyć Marzenia - scena tango.wmv Odpowiedz Link
algaria Re: Leda 30.11.13, 20:38 Kochana ja szarlotkę z budyniem robię nawet - wrzucę przepis do jadłodajni Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Leda 01.12.13, 09:30 Wczoraj na Andrzejkach jadłam - pycha, ciesze się na przepis - mam nadzieję, że prosty Odpowiedz Link
algaria Nagietku 01.12.13, 13:21 Na muffiny wrzuciłam - przepis banalny - a szarlotka jeszcze prostsza - przepis wrzucę przy okazji Odpowiedz Link
prognosis Re: coś słodkiego i mojego.. 30.11.13, 21:43 No proszę a ja na diecie , ale herbatki się napiję Odpowiedz Link
ja-tekla no, tak... 01.12.13, 14:51 w jednym wątku dziewczyny se wróżyły, a tu...tanczyły! panów se wybierały! objadały się pysznościami! drinki piły! a tekla..pracowała! buuuuuuu...... Odpowiedz Link
algaria Re: no, tak... 01.12.13, 15:31 Zrobię Ci herbatki z prądem i poczęstuję schowaną specjalnie dla Ciebie muffinką.. co do panów nie żałuj jeden gorszy tancerz od drugiego - no poza Banderasem ale mój ci on Odpowiedz Link
leda-is-one Re: no, tak... 01.12.13, 19:31 ...o ja się z Tobą Algaria nie zgadzam. wszyscy trzej tancerze przedni,nawet jeden był z myślą o Tekli dobierany . poza tym chyba wiesz jaka Melania o Antonia zazdrosna??? herbatkę tez poproszęmam globusa lekkiego.dziękuję. Odpowiedz Link
algaria Re: no, tak... 01.12.13, 19:35 mnie też dziś z lekka baniak nasuwa .. herbatka ależ proszę Cie uprzejmie Odpowiedz Link