Dodaj do ulubionych

Kmyk dla Frey

29.12.13, 15:44
Sylwestrowo..

Akwamaryn - Podróżowanie - Jest to 6 kamień w grupie niebieskich i fioletowych. Przede wszystkim przygotuj się na ruch - może to być taniec, dużo tańca lub przemieszczanie się z miejsca na miejsce - statecznie nie będzie ale dzięki temu poznasz nowych ludzi - miłych i nowe miejsca. Poszerzysz horyzonty i poznasz nowinki. Nie denerwuj się jak coś nie wyjdzie, nie obrażaj i nie stwórz chłodu emocjonalnego - partner naprawdę się będzie starał, a jak sama wiesz nie zawsze wychodzi to i jak chcemy. Nie angażuj się w sprawy innych, bo może to skutkować oddaleniem od zamiarów Sylwestrowej nocy...

Krótko miło spędzisz czas może nie tak jak sobie byś chciała ale dynamizm sytuacji wynagrodzi Ci wszystko to co nie wyjdzie.. ciesz się, bo jaki "Sylwek" taki cały rok
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Kmyk dla Frey 29.12.13, 15:51
      O to by mi nawet pasowałosmile planów wielkich nie ma ale fajnie by było np dostać nie spodziewane zaproszenie i gdzieś pio przejechaćsmile
      marzy mi się taki dynamiczny sylwester jak opisałaś, oby się sprawdziłosmile
      dziękuje ślicznie
      • algaria Re: Kmyk dla Frey 29.12.13, 15:56
        Wiesz - dynamizm może polegać na rytmicznych tańcach nawet we dwoje lub dynamicznym seksie.. wink Tak czy siak życze udanego Sylwestra - nie koniecznie z jedynką wink

Sorry, ale w nocy książkę skończyłam - romans z duuużżąąą ilością seksu wink

https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/10/260021d9fae795dbdf9c8e0fd9e02aa9.jpg?1318700703
        • freya_v Re: Kmyk dla Frey 29.12.13, 16:02
          Jaki on apetycznytongue_out
          sądzę że jak sobie wypije to niczego mi w sylwestra nie zabrakniewink
    • freya_v Weryfikacja 02.01.14, 19:02
      Kamyk miał się nie tyle co do nocy a do dniawink cały dzień ledwo na zakrętach wyrabiałam. Ciągle trzeba było się śpieszyć i robić parę rzeczy na raztongue_out w nocy to tyle że czas szybko bardzo zleciał. Nie wiadomo kiedy przyszła północ a potem nie wiedomo kiedy zrobiła się piąta ranowink a i jakoś tak wypić dobrze mogłambig_grin ale za taki kamyk to ja już dziękujewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka